Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (878. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.858
Cevap
283
Favori
1.534.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Genel bir sorum var günlük ne kadar yağ tüketiyorsunuz genel olarak bulk ve definisyonda? Yabancıların beslenme programlarında en az 100gr yağ var kaşıkla zeytinyağı falan içenlerde mevcut. bizde yağ tuketmek zararlı ve gereksiz olarak lanse ediliyor. cut doneminde bile kilo basına 1gr yağ alan insan çok siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

definasyonda , kilo başı 1 gr, bulkta yağı saymıyorum 100 gramı buluyordur. Toplamda.

Bizim toplumumuzda yağlanma yapan şeyin yağ olduğu sanılıyor halen. Onlara ketojenik diyeti araştırmalarını söylüyorum.

100gr i nerelerden karşılıyorsun mesela ornek vermek gerekirse

quote:

quote:

Genel bir sorum var günlük ne kadar yağ tüketiyorsunuz genel olarak bulk ve definisyonda? Yabancıların beslenme programlarında en az 100gr yağ var kaşıkla zeytinyağı falan içenlerde mevcut. bizde yağ tuketmek zararlı ve gereksiz olarak lanse ediliyor. cut doneminde bile kilo basına 1gr yağ alan insan çok siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

definasyonda , kilo başı 1 gr, bulkta yağı saymıyorum 100 gramı buluyordur. Toplamda.

Bizim toplumumuzda yağlanma yapan şeyin yağ olduğu sanılıyor halen. Onlara ketojenik diyeti araştırmalarını söylüyorum.

100gr i nerelerden karşılıyorsun mesela ornek vermek gerekirse

zeytinyağından başka ekstra yağ katmam, kalanda çerezlerdeki faydalı yağlardan ve tavuktan , kırmızı etten geliyor

hocam siz üst göğüs için bir hareket vermiştiniz o reverse ile başlıyordu , o hareketin dumbell versiyonu var mı acaba ?

100gr kuruyemiş 50-60gr yağ
    2-3 kaşık zeytinyağı 30-45gr yağ
    Tam yumurta,tereyağı vs onlardan da 10-15gr yağ geliyor.

@AlfredBorden

Evet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 14 Temmuz 2013; 15:31:01 >
  • quote:

/>

bu bölgeyi vuran hareket tavsiyesi arıyorum halen boş benim oralar

Hocam bir hareket vardı benche yatıp bir dambılı iki elinizle tutupkafanın arkasından göğüsün üstüne çekiyordunuz aklıma gelmedi hareket ayrıca incline pressler de oraya vurur.Chest press makinesini de unutmayalım o da etkili olabilir.

/>

Aynen benim dümdüz orası ve altta göğüs var güzel gözükmüyor

teşekkürler hocam peki bahsettiğim bölgeye vurur mu bu hareket ?

bir soru daha benim göğüs günlerimden sonra o bölgeye dokununca ağrı oluyor fakat gelişimi çok çok çok yavaş ilerliyor biraz genetik olarak normal insandan da düz orası benim neden olabilir acaba ?

@aLieNWare1

Pullover mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    Evet aklıma gelmemişti adı.Sanarım o bölge içindi.Chest cable crossover da işini görebilir onu yapıyorum ben.

/>

incline bench presste egimli sehpayi biraz yukari kaldir ram sol degil nede yatik tam ortasi olsun cok iyi vuruyor

• Bu mesajim biraz yazlikci gibi olacak ama tecrubeli birilerinden fikir almam gerektigini dusundum univ sinavi dolayisiyla sene icinde calisamadim boyle yaza kaldik bu sene sinavda olmadigindan salona yazildim 2-3 sene devam etmeyi dusunuyorum oncelikle boyum 1'87 kilom 88 bel bolgesinde yogun gogus bolgesinde daha az bir yaglanma var ben aslinda 1'5 ay cardio daha sonra duzgun bicimde agirlik calisarak hacimlenirim diye dusunuyorum ancak salondaki hoca agirlik sonrasi 30dk cardio onerdi sizcede bu sekildemi yapilmali? bu arada haftanin 6 gunu gidiyorum salona 1.haftadayim kesinlikle yazlikci olarak dusunmeyin lutfen

• 6 gün fazla değil mi? Vücut dinlenirken gelişiyor unutmayın.

@Jegande

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

Soğuk bir fotoğraf, ışık bulunca yine çekeyim dedim. 20-21 ay oldu sanırım.

### DH Body Builders ###

Danabol kullanmadın di mi, genişlil güzel ama ortada sırttan birşey çıkacakmış ama izin vermiyormuşsun gibi duruyor. :D T-Bar rowing yada rowing machine çok tekrar yapsana tam şöyle vursun. çıkartsın orayı

Kullanmadım . Haklı olabilirsiniz, deneyeyim dediğinizi . T-bar ya da rowing machine yok salonda yalnız, aynı görevi görecek bir hareket yaparım.

Orijinalden alıntı: 12 Numara

6 gün fazla değil mi? Vücut dinlenirken gelişiyor unutmayın.

@Jegande

Bu hafta alışma dönemi olduğu için hergün gitmeye çalıştım birdahaki hafta 2 gün cardio 3 gün ağırlık yapıcam sanırım cardio günlerinde dinlenmiş olurmu kaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Bar rowing yada kürek hareketi var ya onun salon versiyonun adı neydi spor dalı hatta onun makinası varsa o da olur.

Barbell rowing yaparım, kürek hareketinin sabit olanı var bizim salonda hani hareket etmiyorsunuz, bilemedim nedir adı ben de. Değişmeli yaparım .
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • :D adamlar demiş bunu alanın ölçekle işi olmaz :D
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.