Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (877. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: T-Dog

Düşündüğüm hareket ise 13 sene boyunca illa ki yapmışımdır oturuyorsun eğiliyor yana doğru açıyorsun eğer o hareketse güzel hareket ama ağır girmemek lazım yanlış yapma ihtimali yüksek olup bele yüklenilmesi kaçınılmaz bir hareket.

dusundugun hareket fakat dedigin gibi bu hareketi %60 I yanlis yapiyor.ben ayakta bend over row yapar gibi kici disari verip onbacaga paralel olarak yanlara fly yapmak.son set droplayinca senin deyimin ile boncuk oluyo:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler hacim arttırıcı her ürün için tavsiyeye ihtiyacım var.

Aklımdakiler BiPro - Anabolic Masster - Gaspari ve Monster bu ürünlerden ilk 2 si 0 şeker yağ felsefesi ile yaşıyor ötekilerde yağ ve şeker diğrlerine göre daha az, artık çok tekrar yapa yapa ne kilo verebiliyorum tabii biraz yeme düzenimden kaynaklı ne de artık parçalayabiliyorum. Dedim az hacim kazandıralım o zaman.

size on akar baba :)

o harekette güzel ama eğilince kafa kpkırmızı oluyor :D beyin damarları çıkıyor

aynen hulka donusuyorum o ara iste:)

• BioTech USA

bu da güzel.

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

yarışma için mi ? yoksa kalori yakmak için mi ?

yağ yakmak için ancak kendi kendime bir yarış içine girdim mesela komandolar ayakta postal sırtta teçhizatla 3km i 15 dakikada tamamlıyorlarmıs

Ben jandarmaydım ama biz de koşmuştuk 3km yi 15dk da.Ama teçhizat yok eşofmanla.Ama pertimiz çıkmıştı tabi.Askerlik hayatım boyunca 1 kere koştum :) KSD
  • Bugün iftarda fazla kaçırdım. 150gr civarı karbonhidrat aldım. 2 saat sonra spora gittim ama başım hareketler sırasında acayip ağrıdı yapamadan bıraktım. birde karaciğerimde hafif hafif ağrılar oldu. anlam veremedim.

İftarda hafif beslenmek şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 14 Temmuz 2013; 1:30:59 >
  • Şu pide yok mu şu pide, iftar sahur demeden heralde bir pide yiyorum. Ben ki doğru düzgün ekmek yemem Pastırmalı, salamlı ya da bal kaymaklı pide oooof of Ne yapacağım bilemiyorum. Eve almayın pide diyorum, 2 tane geliyor
  • Sporu bırakmıştım,tekrar başladım.5 gün cardio yaptım sadece.Perşembe günü kas çalışmaya başladım.Ham olduğumu unutup kendimi çok zorlayınca sanırım kendimi sakatladım.Kolumu açamıyorum 180 derece olmuyor bildiğin kollarım v şeklinde kaldı açmaya kalkınca aşırı derecede acıyor.Daha öncede hamken çalışmışlığım var basit kas ağrıları olurdu ama bu sefer resmen kol kilitlendi hareket ettirince acıyor açmaya kalkınca acıyor hala geçmedi arkadaşlar daha önce böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen
  • Ramazan için teoride yazdığım programı pratikte uygulamakta sıkıntı çekiyorum gerçi whey in yardımıyla pek sorun olmuyor ama karbonhidrat ancak 300 gram alabiliyorum sanırım. Basit karbonhidrat (şeker vs) de alıyorum ramazanda. 7 saat içerisinde yaklaşık 120 gram protein 300 gram karbonhidrat 40-50 gramda yağ alıyorum. Umarım kas kaybı olmaz. Antrenmanlarda ise güç düşüklüğü göze çarpıyor. Kilom yerinde sayıyor. Plato dönemindeyim sanırım. Programda değişikliklere gittim son 2 haftadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Ramazan için teoride yazdığım programı pratikte uygulamakta sıkıntı çekiyorum gerçi whey in yardımıyla pek sorun olmuyor ama karbonhidrat ancak 300 gram alabiliyorum sanırım. Basit karbonhidrat (şeker vs) de alıyorum ramazanda. 7 saat içerisinde yaklaşık 120 gram protein 300 gram karbonhidrat 40-50 gramda yağ alıyorum. Umarım kas kaybı olmaz. Antrenmanlarda ise güç düşüklüğü göze çarpıyor. Kilom yerinde sayıyor. Plato dönemindeyim sanırım. Programda değişikliklere gittim son 2 haftadır.

hemen hemen aynı besleniyoruz , ben whey yerine blend protein aldım + 5 gram kreatin alıyorum antrenmandan sonra. Antrenmana yemekten 3 - 4 saat sonra çıkıyorum bu sayede bende çok güç düşüklüğü çıkmadı sanırım, güç kaybı daha çok susuzluktan oluyor antrenmana suya doymadan başlama sakın. En kısa sürede platoyu aşman dileğiyle

Gspari Size on nerede :D tüm yaknlardaki dükkanlara baktım , bayvitam,n besinmarket,neosante size on yok

size on turkiyeye gelmiycekmis sanalpazar ve gg de satanlar var fiyat tavan tabi gncye bak ben 2 kutu almistim sktlerine 1 ay kala icerim diyosan bi sor derim.

Orijinalden alıntı: angilonit

Soğuk bir fotoğraf, ışık bulunca yine çekeyim dedim. 20-21 ay oldu sanırım.

Danabol kullanmadın di mi, genişlil güzel ama ortada sırttan birşey çıkacakmış ama izin vermiyormuşsun gibi duruyor. :D T-Bar rowing yada rowing machine çok tekrar yapsana tam şöyle vursun. çıkartsın orayı

not: oruç tutmuyorum kaç gibi gideyim yani sabah daha mı iyidir

• bu bölgeyi vuran hareket tavsiyesi arıyorum halen boş benim oralar
  • Genel bir sorum var günlük ne kadar yağ tüketiyorsunuz genel olarak bulk ve definisyonda? Yabancıların beslenme programlarında en az 100gr yağ var kaşıkla zeytinyağı falan içenlerde mevcut. bizde yağ tuketmek zararlı ve gereksiz olarak lanse ediliyor. cut doneminde bile kilo basına 1gr yağ alan insan çok siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Genel bir sorum var günlük ne kadar yağ tüketiyorsunuz genel olarak bulk ve definisyonda? Yabancıların beslenme programlarında en az 100gr yağ var kaşıkla zeytinyağı falan içenlerde mevcut. bizde yağ tuketmek zararlı ve gereksiz olarak lanse ediliyor. cut doneminde bile kilo basına 1gr yağ alan insan çok siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

definasyonda , kilo başı 1 gr, bulkta yağı saymıyorum 100 gramı buluyordur. Toplamda.

Bizim toplumumuzda yağlanma yapan şeyin yağ olduğu sanılıyor halen. Onlara ketojenik diyeti araştırmalarını söylüyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.