Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (367. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

olmak istedigim vucut , soldaki gibi

sadece baklava kaslari olsun yeter

sagdaki halide olabilir ama kollar sismis orda gerek yok ona

### DH Body Builders ###

Solda vücüt yok ki

hatta shop bariz belli :) KARAKAYA dediğim gibi sen ilk 1 ayını falan cardio ya ver bak bakalım kilolar gitsin ondan sonra kas calısmaya geç ve yardır sana önerebileceğim ilaçsa L-CANİTİN bizzat kendim spor baslarında Babamla kullanmıstım yagı enerjiye ceviriyor etkili bir ürün hemde ucuz :)

Orijinalden alıntı: megacracker

Beyler definasyonda süt içilir mi?İçilirse zamanında bir sorun olur mu?Gece yatmadan önce içmek gibi.

Gece yatmadan önce süt içilmez. Definasyon dönemindede süt ve süt ürünlerinden uzak durmanı tavsiye ederim.

THUMBS UP HARDCORE GAMERS !!
  • Herkese iyi akşamlar bu işte yeniyim bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

1-1.5 aydır spor salonuna gıdıyorum 1 ayını sadece koşu-bisiklet ve crossover yaparak geçiridim boyum 1.82 kilo 79 spora başlamadan önce 82 ydi kilom.

şimdi vücüt yavaş yavaş yerine geliyo 1 haftadır vücüt geliştirmek içinde hareketler yapmaya başladım ilk 3-4 gün inanılmaz yorucu geçti kolumu kaldıracak halim kalmıyordu şimdi alıştım hareketlere fakat beslenmeyle ilgili çok büyük sıkıntılarım var sürekli dışarda oldugumdan fast-food tüketimi çok yapıorum,anlıyacagınız düzensiz ve saglıksız besleniyorum haftada 4 gün spor yapan biri için neler tüketmem gerek birde ögünleri spora gitmeden öncemi almak lazım yoksa spordan geldikten sonramı

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizdesevdikpanpa

beyler çalışma programıma ne eklemeliyim ne çıkarmalıyım yaş 16 182 83.1 aydır böyle çalışıyorum
    ilk ısınıp sonra 3*8 şınav
    sonra dumbell shoulder press 3*12
    dumbell bench press 3*12
    bicep curl dumbell 4*12
    ayaklar yatakta mekik 4*12
    normal mekik 4*12
    hammer curl 4*12
    dumbel fly 3*12
    bide bunların dışında denk gelirsem barfiks çekerim.dumbell 5 kg çift?

Ceza almışsın ama elbet görürsün yazdığımı. Zamanında bir arkadaşa yazdığım programı direk aktarıyorum sana. Oda 2 adet dumbella çalıştı.

1.st day
    dumbell press 3 set 12 tekrar
    geniş şınav 3xmaximum
    dumbell fly 3x12

2.st day
    dumbell squat 3x15
    dumbell calf raises 3x15

3.st day
    shoulder dumbble press 3x12
    dumbell lat raises 3x12
    dumbell rear lat raises 3x12
    dumbell front raises 3x12

4.st day
    dumbell curl 3x10
    dumbell consantire curl 3x10
    hammer curl 3x10
    ve bilek çalış

5.st day
    dumbell rowing 3x12
    barfiks çekme imkanın varsa 3 set max barfiks
    dumbell triceps press 3x12
    dar şınav 3x12 (yavaş yavaş gerekirse sırtına ağırlık koy)
    kick back 3x12

DowyJones
    Spordan 2 saat önce karbonhidrat al yavaş sindirilen. Spordan 1 saat sonrada hızlı sindirilen karbonhidratlardan al. (Bunların neler neler olduğunu yazmıycam araştırdıkça daha çok şey öğreneceksiniz.) Akşam karbonhidratı kesmelisin ve meyve yememelisin. Süt ürünleri tüketmemelisin(yoğurt hariç). Gün içinde karbonhidratı küçük küçük parçalarla ara ara almalısın. Sabah 3 yumurta beyazı 1 sarısı, 1 kase nesfit seni gün içinde dinç tutacaktır. Lif miktarı yüksek, şeker tuz un yağ bulunmayan şeyler tüket. Ve özellikle yağsız mümkünse haşlama tavuk göğsü tüket gün içerisinde yanında sefer tası veya küçük kaplarla taşıyabilirsin benim her zaman yaptığım şey okula pilav, tavuk götürüyorum yapıcak bişey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 3 Mayıs 2012; 23:32:24 >

• quote:

### DH Body Builders ###

Soldaki metabolizmasının fırıldak gibi çalışması yada çok katı bir rejim ile yağsız kalan vucudun eseri kas kütlesi yoğun değil sağdaki vucut ideal

Merhaba arkadaşlar
    6 aydır v.g yapıyorum(yapılıyor denirse eğer).Çalışma programım şöyle:
    6KG dambıl dumbell curl 5 set ) Biseps 1 set=10 tekrar
    6KG Arka kol 5 set Arka kol 1 set=10 tekrar
    6KG Dumbell lateral Raise 5 set Omuz 1 set=10 tekrar

14.5 KG dambıl dumbell curl 5 set Biseps 1 set=10 tekrar
    14.5 KG Dumbell lateral Raise 1 set Omuz 1 set=10 tekrar

Push Up bar ile Şınav 4 farklı haraket set sayıları 10 olmak üzere 10 set ( 1 set = tekrar )

Yaşım 24 Boyum 1.70 Kilom 63.
    Programımı yorumlarsanız sevinirim.Hangi haraketleri ekleyebilirim programa ?

Antrenman sonra 1 ölçek Muscletech Nitro-Tech (su ile) protein tozu alıyorum

Spor salonuna gitmiyorum evde v.g. çalışması yapıyorum.Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim

EDİT:Anlaşılır bir şekilde düzenlendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofempires -- 5 Mayıs 2012; 0:50:31 >

myresistance
    Hacim isteyene haftada 1 ideal bence. Herkesin genetiği farklı cevaplar verebilir tabi o başka.

• arkadaslar squat yapmak istiyorum.Ama boyumun uzaması durmasından dolayı yapamıyorum.Haftada 1 günbacak antremanım var sadece o gün yapsam sorun olur mu?

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

### DH Body Builders ###

Solda vücüt yok ki

hatta shop bariz belli :) KARAKAYA dediğim gibi sen ilk 1 ayını falan cardio ya ver bak bakalım kilolar gitsin ondan sonra kas calısmaya geç ve yardır sana önerebileceğim ilaçsa L-CANİTİN bizzat kendim spor baslarında Babamla kullanmıstım yagı enerjiye ceviriyor etkili bir ürün hemde ucuz :)

shop oldugunu bende anladim ama sonucta olmak istedigim vucut ole bir seyv

2 ay once kadar belim 100 cm idi , 88 kg

gecen 2 ay cok zor gecti sinir stress yaptim sinavlardan ye , ic , yat seklinde baska turlu rahat edemiyordum

bugun belimi olctum 104 cm artik kritik noktadayim ilersi obezite olabilir suan 93 kg yum 1,85 cm boyum var

hedefim 70 kilo olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 4 Mayıs 2012; 16:33:10 >

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

arkadaslar squat yapmak istiyorum.Ama boyumun uzaması durmasından dolayı yapamıyorum.Haftada 1 günbacak antremanım var sadece o gün yapsam sorun olur mu?

Kaç yaşındasın? Eğer 20 yaşından daha küçüksen leg presste yapmamalısın.

• biraz moral olsun

her sey kabul iyide o gogus kaslari olmasin abi

bana gore igrenc bir sey

bildigin sutyen takacak kadar sismis o kaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 4 Mayıs 2012; 17:50:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YasoDéSouza

quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

arkadaslar squat yapmak istiyorum.Ama boyumun uzaması durmasından dolayı yapamıyorum.Haftada 1 günbacak antremanım var sadece o gün yapsam sorun olur mu?

Kaç yaşındasın? Eğer 20 yaşından daha küçüksen leg presste yapmamalısın.

17 yasındayım. boy 172

önerebileceğin bacak antremanı var mı ? evde yapıyorum. hareketler barbell veya dumbell lı olabilir.

• zayiflamak benim icin cocuk oyuncagiydi

simdi kilo aldikca ve stress basladikca samimi soyluyorum izdirap gibi geliyor

kimse kilo almasin arkadas cok kotu bir sey

68 kilo oldugum zamanlari biliyorum ben ya

bu sabah erken kalkip allaha dua edicem kardes ve kendime soz vericem bu is bitene kadar sabir dileyecegim

bu okul stresi zaten beni bu hale getirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 4 Mayıs 2012; 21:13:50 >

• quote:

biraz moral olsun

her sey kabul iyide o gogus kaslari olmasin abi

bana gore igrenc bir sey

bildigin sutyen takacak kadar sismis o kaslar

Dostum göğüs kası kadar estetik bir şey var mı ya, hatun kişinlerin de top 3 ünde söyliyim
    // Psikoloji // 2012 //
  • Arkadaslar sagligim acisindan (farkli) aldigim igneler sebebiyle bazal metabolizma hizim 600'e kadar dustu.
    Sabah 3 yumurta oglen 1 elma aksama dogru tavuklu salata + yogurt ile besleniyorum; lakin 2 haftada 4 kilo aldim ve bu yemekle bile acayip yaglandim 3 ay ugrastigim six packler gitti cok moralim bozuk.

Ne yapmami onerirsiniz nasil bir diyet uygulamaliyim? Metabolizma hizimi arttirmak icin sabah 6da ve gece 11'de 1er saatlik kosular yapiyorum. Keza agirlik antremanindan oncede 1 saat yuruyus.

İnanin moralim bayagi bozuk kas kaybi yasamak istemiyorum. Gunde 3 elma + 1 bardak sut gibi bir diyete baslamam cok sagliksiz biliyorum ama neredeyse su icsem yag olarak gelecek. Diyetisyene basvurdum ve malesef kacinilmaz sekilde kilo alacagimi ve agirlik antremanlarinin yikima sebebiyet verecegini soyledi. Sporda bagimlilik yapti acikcasi kac senedir yapiyorum pat diyede birakilmiyor.

Hocam 2 tane Dambıl var 20 KG set .
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.