Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (582. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: chirkinordek

Antremandan sonra WHEY için, 500 ml suya 1 ölçek protein tozu doğru mudur ?

250 yeter 500 cok

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • selam beyler bende ortalama 5-6 aylık kesintisiz yapıyorum bu sporu.Daha öncede başlayıp ara vermişlim var.Ancak 6 aydır kesintisiz devam ediyorum.Ölçülerimdede gözle görülür biçimde artış oldu.dün ölçü aldım omuzlar 120.5-göğüs:105-kol:36-bel 86 kilo 73---
    hiç supplement kullanmadım ancak protein tozuyla desteklemek istiyorum bi süre aklımda syntha 6 var biraz araştırdım olumlu yorumlar aldım kullanan varsa ürün hakkında bilgi verirse sevinirim yada tavsiye edeceğiniz başka ürünler.

Orijinalden alıntı: base

selam beyler bende ortalama 5-6 aylık kesintisiz yapıyorum bu sporu.Daha öncede başlayıp ara vermişlim var.Ancak 6 aydır kesintisiz devam ediyorum.Ölçülerimdede gözle görülür biçimde artış oldu.dün ölçü aldım omuzlar 120.5-göğüs:105-kol:36-bel 86 kilo 73---
    hiç supplement kullanmadım ancak protein tozuyla desteklemek istiyorum bi süre aklımda syntha 6 var biraz araştırdım olumlu yorumlar aldım kullanan varsa ürün hakkında bilgi verirse sevinirim yada tavsiye edeceğiniz başka ürünler.

syntha 6 alma bütçen ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

250 yeter 500 cok

Hocam, bugün 500 ml ile karıştırdım ama ortasını bulalım 300ml yapayım yarın :)

Kullandığım protein tozu, QNT -Zero Carb- WHEY ISOLATE. Daha önce duydunuz mu ? Öneriniz nedir?

Bir arkadaşımdan denemek için aldım da, eğer pek kaliteli değilse, Optimum almayı planlıyorum. Optimum WHEY Gold Rich Chocolate.

quote:

selam beyler bende ortalama 5-6 aylık kesintisiz yapıyorum bu sporu.Daha öncede başlayıp ara vermişlim var.Ancak 6 aydır kesintisiz devam ediyorum.Ölçülerimdede gözle görülür biçimde artış oldu.dün ölçü aldım omuzlar 120.5-göğüs:105-kol:36-bel 86 kilo 73---

bütce 170 kadar zorlıyabilirim neden almim syntha 6 bi sıkıntısımı var ürünün
  • Sporcu Gıdaları Protein Tozları Ürün Listesi Güncellenmiştir Bilginizehttp://forum.donanimhaber.com/m_68970091/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69389472
  • Arkadaşlar önceki sayfada sordum cevap alamadım definisyon programı için kaç ay lazım? haziran-temmuz ortası düşünüyorum 1.5 aylık yeterli olur mu sizce? Bir de definisyonda protein tozu kullancak mıyım yerine başka bir şey kullansam daha mı iyi olur?

Orijinalden alıntı: Kragger

Arkadaşlar önceki sayfada sordum cevap alamadım definisyon programı için kaç ay lazım? haziran-temmuz ortası düşünüyorum 1.5 aylık yeterli olur mu sizce? Bir de definisyonda protein tozu kullancak mıyım yerine başka bir şey kullansam daha mı iyi olur?

Definisyon diyeti genelde düşük karb, yüksek protein ve yararlı yağlar(karb az iken, enerji için çok işe yarayacaklar, yağ yakımına da faydası olduğundan bahsetmeye gerek bile yok) şeklinde idealdir.
    Protein tozunu yine kullanabilirsin.
    Antremanlar genelde yüksek tempolu olmalıdır(dinlenme süreleri az olmalı, kalp ritmi düşürülmemeli), kardiyo eksik edilmemelidir.
    Kaç ay yapacağın sana kalmış, ideal/istediğin yağ oranına gelene kadar devam edersin yani.
  • quote:

quote:

quote:

250 yeter 500 cok

Hocam, bugün 500 ml ile karıştırdım ama ortasını bulalım 300ml yapayım yarın :)

Kullandığım protein tozu, QNT -Zero Carb- WHEY ISOLATE. Daha önce duydunuz mu ? Öneriniz nedir?

Bir arkadaşımdan denemek için aldım da, eğer pek kaliteli değilse, Optimum almayı planlıyorum. Optimum WHEY Gold Rich Chocolate.

Daha önce duymadım googledan baktığımda gnc de satılanlardan galiba. Gnc den almanı önermem. protein7,besinmarket,bayvitamin tarzı yerlerden kendini kanıtlamış ürünleri kullanman yararına olur.

Optimum kullanmadım ama nitrotech,combat,multipower,olimp bunlar iyi kullandım hatırladıklarım

• quote:

quote:

quote:

bütce 170 kadar zorlıyabilirim neden almim syntha 6 bi sıkıntısımı var ürünün

syntha 6 içeriklerinin yalan olduğu yönünde bir şey çıkmıştı bir ara doğru mu yanlıs mı bilmiyorum ama birde 47gramda 22 gr protein var diğer yukarıda yazdığım ürünlerin protein oranı daha iyi. birde daha kaliteliler bana kalırsa.

ben şimdi bunu alcam

protein7.com
    404 Sayfa Bulunamadı - protein7.com
    http://www.protein7.com/news/urun.php?s=urun-goruntule2&id=324

ölçek sayısı az ama bir serviste 30 gr protein var.

• geçen salona 2 (yazlıkçı) kişi geldi,hocayla konuşuyorlar,hep aynı muhabbet;
    -hocam baklava olsun,triceps olsun yeter,
    arkadaşı;
    - hocam bu protein tozları bırakınca sarkma yaparmış doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • nisanda body başlayabilirim yazın kilo artışı olabilir mi yeterince
    boy 180 kilo 63 hedefim yağsız 72 olmak

Orijinalden alıntı: feelulive

geçen salona 2 (yazlıkçı) kişi geldi,hocayla konuşuyorlar,hep aynı muhabbet;
    arkadaşı;

İyi bari sarkma yapıyormu diye sormuş, ya kısır yapıyor mu diyenlere ne demeli
  • quote:

arkadaşı;

Bak okulda geldi cocugun biri sen iyi şişmişsin güzel olmuş dedi. Eyvallah dedim. Protein kullandın mı dedi evet dedim o zaman geri alıyorum o tabi şişirir dedi. Dedim iç bakalım şişcen mi peki domuz jelatini var diyorlar zaten içmem dedi

Birine okuldaki salon hakkında soru sordum dedim yeterli ağırlık var mı orada daha yeni başlamış 5 gün yok var ya ben zaten 100 basıyorum dedi

Ben böyle

• quote:

quote:

arkadaşı;

Bak okulda geldi cocugun biri sen iyi şişmişsin güzel olmuş dedi. Eyvallah dedim. Protein kullandın mı dedi evet dedim o zaman geri alıyorum o tabi şişirir dedi. Dedim iç bakalım şişcen mi peki domuz jelatini var diyorlar zaten içmem dedi

Birine okuldaki salon hakkında soru sordum dedim yeterli ağırlık var mı orada daha yeni başlamış 5 gün yok var ya ben zaten 100 basıyorum dedi

Ben böyle

var öyle tipler eleman bildiğin iskeletor ama 5 yıllık bodyci gibi kapasitesinin çok üzerinde ağırlığın altına giriyor,tam yapılmayan hareketle sıfır gelişme tabi,o sırada bol bol facebook için resim çekme olayı da ayrı vaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • yaz hocam beni de 2.haftanın içerisindeyim,

ama varya spora bu kadar geç başladığım için ne kadar pişmanım anlatamam beyler ,1yıllık kayıt oldum bakalım becerebilecek miyim?Görücez...

Boy:1,82
    Kilo: 66(çok düşük biliyorum,ama sebebi var İstanbul'dan Sakarya'ya geldim üni için yurtta kalıyorum ve yemek işi sıkıntı oluyor üşeniyorum çıkıp yemiyorum kalıyor öyle ve hep ayaktayım zaten mecburen o yüzden ,7ayda bi 7-8kilo zayıflamışım)
    Vücut yağ oranım yüzde9 çıktı
    Vücut sıvı oranı da yüzde 61çıktı(Trabzonlu değilim tamamen tesadüf)
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşı;

Ben böyle

var öyle tipler eleman bildiğin iskeletor ama 5 yıllık bodyci gibi kapasitesinin çok üzerinde ağırlığın altına giriyor,tam yapılmayan hareketle sıfır gelişme tabi,o sırada bol bol facebook için resim çekme olayı da ayrı vaka

Geçen şişko bi eleman gelmiş salonda her harekette yarım yapıp normal kapasitesinin 3 katı ağırlığa giriyor. Leg press yapacaktı baktım doldurmuş plakaları, 200-300 kilo var rahat.
    Salondan biri "bacak için sakatlama kendini" dedi. "ben bunun 1.5 katını bastığımı bilirim" diye cevap verdi bizimki sonra başladı harekete baktım hareketi yarım bile yapmıyor, 1 karış indirip geri basıyor ağırlığı. Millet buna bakıp gülüyor bunun haberi yok, ıkına ıkına devam ediyo

Orijinalden alıntı: Kragger

Haziran-Ağustos arası 3 ay definisyon dönemine girmeyi düşünüyorum çünkü yazın insanın yemek yiyesi gelmiyor bol bol su içiyor vs.Sizce 3 aylık bir süre yeterli olur mu? Bir de o dönemde protein tozu kullanmalı mıyım?

Definasyondada protein tüketmek zorundasın yoksa kas kaybın artar yani iştahının olmaması dezavantaj
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.