Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1462. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

• Guncel form, 90 kilo civari geliyorum su an 1.92 boyum da. Herkesin kisi verimli gecirmesi dilegiyle. Iyice bi yaglanayim ben de .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla antremandan sonra kasların can çekiştiğini hissediyorum bizi besle diye. Tozu çektikten sonra yemeğe girişicem zaten.
  • arkadaşlar yukarıdaki yazıma dayanarak soruyorum acaba sadece günde 10 dakika bisiklet sürsem ama esneme + düz 60 ters 60 mekik+ karın hareketleri + cekme 60 yapıp normal agırlığa gecsem direk sizce yinede yag oranım düşermi cünkü artık kilo vermek istemiyorum boyum 165 kilom 62 oldu nerdeyse küsüratıyla 62.300 falan :(

yaptıgım kasta eriyor çünkü? gerçekten bu konuda fikirlerinizi bekliyorum birde yağ oranı bu dediğimle kay ayda erir gider sizce % 10 a kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 1 Ekim 2014; 8:14:07 >

Orijinalden alıntı: angilonit

Guncel form, 90 kilo civari geliyorum su an 1.92 boyum da. Herkesin kisi verimli gecirmesi dilegiyle. Iyice bi yaglanayim ben de .

görmeyeli baya iyisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

Guncel form, 90 kilo civari geliyorum su an 1.92 boyum da. Herkesin kisi verimli gecirmesi dilegiyle. Iyice bi yaglanayim ben de .

görmeyeli baya iyisin

Tesekkurler hocam . Duzgunce yemeye basladim iste bir suredir, kisin da is iyice ciddiye biner malzeme zamani gelir.
    Sizden ne haber, herhangi bir sikinti yok degil mi?

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

ben nazar değmesin iyiyim
    dün rekor kırıp 84 kiloyum 30 dips yaptım

30 dips iyiymiş hocam tebrikler . Böyle devam o zaman sorunsuz.
  • merhaba arkadaşlar. Bende 1 senedir bu sporla ugraşıyorum. Spora başladığım ilk 8 ay neredeyse hiç ağırlık çalışmadım yani çok hafif ağırlık çalıştım (yani bu sayılmaz), sadece kardio yaparak 8 ayda 93 kilodan 75 kiloya indim. 8. aydan sonra ağırlık çalışmaya başladım ve kardioya devam ettim sadece süresini azalttım 40 45 dakika kardiodan 20 25 dakikalara indim ve ağırlık çalışmasına yüklendim. Şu an 70 kiloyum ama simit diye tabir ettiğimiz bölge hala bende duruyor.

Programım ise; ilk gün göğüs, ön kol ve bacak. İkinci gün ise omuz, arka kol ve geri. bu program dahilinde her gün karın egzersizi ve 20 dakika kardioya devam ediyorum. Spor salonuyla sözleşmemin bitmesine 1 aya yakın bir zaman var. Yeni bir yer bakıyorum inşallah herkesin ve benim yolum açık olur.

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Hocam cildiye işi ne oldu ? Neden oluyormuş ?

evet gittim olur öyle falan demeye getirdi kadın
    yaglı cilt vs.
    bi de ben anasını aglatmıştım :D oynama bir daha dedi
    bir de krem yazdı yine cıkarsa süreyim diye

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

En nefret ettiğim cevap olur öyle arada cildin yağlı. Bunun için mi 6 yıl okudun kardeşim demek geliyor içimden bazen.

doktor cok tatlıydı ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ibrahim1213

Arkadaşlar 1 hafta önce spora başladım alışma sürecinden sonra hoca bugün program verdi. Bana biraz ağır gibi geldi ondan dolayı konu açtım orada arkadaşlar programın çok kötü olduğunu, buradan yeni program önerisi almamı söylediler. Programın olduğu fotoğrafları koyuyorum sizde bi bakın, başka bi program uygula derseniz tavsiye alabilirim.

yeni başlayan birisi için 6 göğüs hareketi nedir ya bu hocalar hangi kafa ile yazıyor bu programları anlamak güç doğrusu. başka program bak kendine split program uygulayacaksan büyü kas grupları için max 4 küçük kas grupları içinde 2 hareket yeterli olacaktır. sen en temizi yukarıdaki arkadaşın verdiği program ile başlayıp bi ısınma yap sonra ayrıntılı program yazarız

• Power rack ihtiyacı olan varmı

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1213

Arkadaşlar 1 hafta önce spora başladım alışma sürecinden sonra hoca bugün program verdi. Bana biraz ağır gibi geldi ondan dolayı konu açtım orada arkadaşlar programın çok kötü olduğunu, buradan yeni program önerisi almamı söylediler. Programın olduğu fotoğrafları koyuyorum sizde bi bakın, başka bi program uygula derseniz tavsiye alabilirim.

yeni başlayan birisi için 6 göğüs hareketi nedir ya bu hocalar hangi kafa ile yazıyor bu programları anlamak güç doğrusu. başka program bak kendine split program uygulayacaksan büyü kas grupları için max 4 küçük kas grupları içinde 2 hareket yeterli olacaktır. sen en temizi yukarıdaki arkadaşın verdiği program ile başlayıp bi ısınma yap sonra ayrıntılı program yazarız

Teşekkürler

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.