Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.861
Cevap
288
Favori
1.530.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22002201220222032204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı Diyelim Hocam Gelişmeleri Resim Olarak Aktarabilirseniz Foruma Çok İyi Olur.

Kür Olayını peptidturkiye denmi gördünüz yoksa BAŞKA BİR KAYNAK FALANMI ?

Aşağı Yukarı Maliyeti Ne Kadar Oldu Hocam
  • Arkadaşlar selam ,

3 sene öncesine kadar ağır spor yapardım. Vücut geliştirme. Ancak bayadır bıraktım..

Yağ fazlası bulunmuyor. Yani çok bulunmuyor..

Bu sefer spor salonu dışı bir çalışma yapmak istiyorum..

P90x , Insanity gibi..

Varmı bunların daha iyisi ? Vücuda şekil vermek için , kas kütlesini arttırmak , ufak orandada yağ yakmak için şuan bu ve bunlar gibi olan en doğru program hangisi ? uygulayan var mı ?

Mümkünse DVD değilde , iphone dan falan bildirim atsın bugünkü programın şu şeklinde.. Yeni icat lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 5 Aralık 2017; 19:23:1 >
  • emos123 kullanıcısına yanıt
    planladığınız kür nedir?
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız, p90x arastırdıĞIm kadarıyla en mantıklısı.
    ama ben baŞlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Savaş cebeci ye fena sövmüş youtubede. Cidden güldürüyorlar

Neydi o sovenin adi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1-2 haftadır, son 1.5 ayın recoverysi ile uğraşıyorum, 90 kilolara tekrar çıkmaya çalışıyorum..

Bu akşam omuz kol antrenmanında, kolun 4. hareketinde mükemmel pump ile cable crossoverda sıra bekliyorum, salonda saydığım sevdiğim bilgili abilerden biri, kardeşim noldu ya ara mı verdin erimişsin daha iriydin dedi bütün morali yerle bir etti, pump gitti birden

neyse... Saat 10.30 gibi 20-25 gram zeytinyağı içmenin bir sakıncası var mı?
  • Yaşar küçük powerliftingci. Adam 12 dakikalık videonun tamaminda küfür etti. Küfür hala devam ediyordu video birden kesildi 12. dakikada artik çektiği kameranin hafiza mi almadi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afka9

Yaşar küçük powerliftingci. Adam 12 dakikalık videonun tamaminda küfür etti. Küfür hala devam ediyordu video birden kesildi 12. dakikada artik çektiği kameranin hafiza mi almadi bilmiyorum

Videonun linki var mi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgehan Koç kanalını aktif kullanmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Son 1-2 haftadır, son 1.5 ayın recoverysi ile uğraşıyorum, 90 kilolara tekrar çıkmaya çalışıyorum..

Bu akşam omuz kol antrenmanında, kolun 4. hareketinde mükemmel pump ile cable crossoverda sıra bekliyorum, salonda saydığım sevdiğim bilgili abilerden biri, kardeşim noldu ya ara mı verdin erimişsin daha iriydin dedi bütün morali yerle bir etti, pump gitti birden

neyse... Saat 10.30 gibi 20-25 gram zeytinyağı içmenin bir sakıncası var mı?

takılma bu kadar, canını sıkma. 45cm kolun olsa nolcak sanki.
  • YouTube
    Şerefli, onurlu Türk gençlerine gelsin. Boş yapanlar uzayın bakıym. Samsun'dan selâmlar.
    https://youtu.be/g6bbkZgIjDM

Yaşar küçük de komik adam sondaki silah fotolari ile arkadan calan müziğe gulmekten öldüm

• iki dakikasını zor izledim. Ne karaktersiz, şahsiyetsiz insanlar var ya. Ağza alınmayacak küfürler ediyor nefes almadan. Ha küfürü kime ediyor, o da mı böyle vs o kısmına girmiyorum bile.
    Bunlar sporcu olsa ne olur, 300 kg kaldırsa ne olur..
    Bir de bunları fan boyluk seviyesinde takip edip, yorumlarda birbirine saran tipler var
  • Arkadaşlar Buharlı Pişiriciler konusunda görüşleriniz neler ? 100 liraya kaliteli marka bulursak iyimidir
    kimisi diyor plastik zararlı falan .

• 125 kg bench pr ini bugün yaptim öncesinde 100 kg 1 tekrar,110 kg 1 tekrar,120 kg 2 tekrar yapmıştım

• Tebrikler kilo kaç?

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Sagol kardesim. 86-87 arasindayim. 120 ile 2 tekrar o kadar kolay cikmisti ki 125 ile 1 rahat belki iki çıkar demiştim ama epey zorlandım. Neredeyse fail olacaktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 8 Aralık 2017; 19:16:21 >
  • Aynı kiloyuz. Ben 100 kg yi bir kere zorla kaldiriyorum. Helal olsun

• İyi akşamlar, dovus sporuna baslamak isteseniz hangisine baslarsiniz? Ozellikle 2-3 sene ve uzeri vucut gelistirme ile ugrasan kisilerin cevabini merak ediyorum.

Ben evimde 100kiloluk kum torbasinda 10 dakika calistikdan sonra, 6 hareket sırt yapmis gibi pump oluyorum daha fazla vuramiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol dostum. 100 kilo iyi bir rakam üzerine dusersen hızla artar. Çalışma sistemini bilmiyorum ama haftada 2 3 kere bench yapıp biraz yoğunluğu artirirsan( 10-12 tekrar yerine 5 tekrar gibi ) hızla artar. 100 kilo bench saglam altyapın olduğunu gösteriyor. Ben de 5 6 ay önce maximumum 105 falandi galiba.bu altyapıyı kurduktan sonra üzerine düşünce hızla artıyor

Aslında benimki de çok fazla değil diğer yandan. 75-85 kiloda cok uçuk kilolar basanlar oluyor.. Naturel olduğumuz için cok beklentiye de girmemek gerek ama hedefim 85 kiloda 120 ile 5 tekrar çıkarabilmek. 100 kiloya çıksam basarim ama disarida da obez damgasini yerim

Bu arada önceden sac döker diye kreatin almadim hicbir zaman ancak 2 hafta önce karar değiştirip aldım ve kullaniyorum. Cidden mucize suplement dedikleri doğruymuş. Gücü gercekten bariz artırıyor. Plaseba falan zannediyordum millet abartıyor diyordum ancak öyle değilmiş. Bcaa larda recoveryi hızlandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 9 Aralık 2017; 0:13:44 >
  • 
Sayfa: önceki 22002201220222032204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.