Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: whisper242

Program hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba ?
     ### DH Body Builders ###

Tum vucut antreman prog yazilmis yeni basladin sanirim program iyi ama cok hareket ve tekrad var bacak disi 10 tekrari gecme bence.

Bunlarin hepsini tek bir gunde yapmaya kalksan bitersin epey vakit de alir..

Uc harekette bitir bence tum vucut calisiyor ve yeniysen 3 set gecme 10 tekrarda bitir derim

Karin icinde mekik ve plank yap yeter simdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

mesela göğüs sırt antrenmanımız var, 4+4 hareket belirledik, bunları karışık yapmanın faydası ve zararı ne olabilir?

Yani bench press- rowing machine- dumbell fly- pulldown gibi

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Guc kaybi olmamasi acisindan karisik yapiyorum ben.

Karisik yaparsan superset olur tabi hareketin birini bitirmeden diyorsan baska bir durumu yok istedigini yap bench press on once yap goguste tabi

2 gün olarak ayrı bu program.Yeni değilim aslında ara verdikten sonra tekrar başlıyorum bir nevi yeni sayılırım.Bu programı pazartesi 1. antreman salı 2.ant sonra çarşamba rest yapıp perşembe cuma tekrar,hafta sonu rest yapsam nasıl olur acaba ? yani toplamda 4 gün gitmiş olucam 3 günde rest olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC2E00CF0 -- 30 Kasım 2017; 18:53:49 >

Orijinalden alıntı: Nehoo

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

beyler s.a

As kardeşim napıyosun . Ben baya saldım , haftada 2 anca gidiyorum

niye saldınız ya

kilo ölçüler yağ oranı ne durumda

quote:

quote:

beyler s.a

niye saldınız ya

Sıktı artık :( halfmoon un dediği gibi spor yapmak için yapıyorum .. 84 den 79 a düştüm 6-7 ayda , bu seviyede korumaya çalışıyorum

Orijinalden alıntı: whisper242

Program hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba ?
     ### DH Body Builders ###

https://www.fitnessandbeast.com/yeni-baslayanlar-icin-fitness-programi-1-ay/

quote:

quote:

quote:

beyler s.a

niye saldınız ya

Sıktı artık :( halfmoon un dediği gibi spor yapmak için yapıyorum .. 84 den 79 a düştüm 6-7 ayda , bu seviyede korumaya çalışıyorum

ben salınca göbek çıkıyor, onu eritme hırsı ile yeniden gazlanıyorum.
    Bence en iyi motivasyon , göbek korkusu
  • 2-3 yillik duzenli spordan sonra artik bende de sevsem de usenme hali basladi. Eskiden aksama yapacagim antrenmanin hayalini kurarak gecirirdim gunu simdiyse kim ugrasicak simdi dusuncesi gecmiyor degil aklimdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 1 Aralık 2017; 18:6:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir seviyeye gelmişseniz zaten artık gelişme yavaşlar , ondan sonrasında steroidler devreye girer.Yarışmaya falan katılmayacaksanız zaten o işlere girmeye gerek yok.Sporu yaşam biçimi haline getirin.Stres atmak,kafa dağıtmak veya sağlıklı kalmak için gidin spora.Programınızı değiştirmek veya salonunuzu değiştirmekte üşenme haline iyi gelebilir.5 senedir düzenli (Haftada 4-5 gün ) olarak spora gidiyorum.Benimde bazen üşengeç olduğum zamanlar oldu.Ben bu sporu , stres atmak ve sağlıklı kalmak için yaptığımdan dolayı sorun olmuyor

Üşendiğim zamanlar olmuyor mu? Kesinlikle. Kötü performans sergilediğim zamanlar olmuyor mu? Yeterince. Ama hiçbiri spora gitmeyi reddettiğim zaman içime oturan pişmanlık ve öz saygısızlık kadar koymuyor.

Bu sporla arama hiçbir şey giremez.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Spor gecmisiniz ne kadar, kilonuz , 5 tekrar olarak güncel liftleriniz kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 2 Aralık 2017; 11:21:49 >

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Eğer 5 set 5 tekrar halinde 240 kg deadlift, 200 kg squat, 160 kg bench, 120 kg OHP yapamadan göçüp gidersem kendime çok kızarım.

Üşendiğim zamanlar olmuyor mu? Kesinlikle. Kötü performans sergilediğim zamanlar olmuyor mu? Yeterince. Ama hiçbiri spora gitmeyi reddettiğim zaman içime oturan pişmanlık ve öz saygısızlık kadar koymuyor.

Bu sporla arama hiçbir şey giremez.

Digerleri tamam da 120 kg ohp cok yuksek bir hedef olmus gibi

• Benimde bir ara böyle hedeflerim vardı 15 senedede olsa ulasicam diyordum 100 kilo civari olmadan bu liftlere ulaşmak imkansiz. Tabi yağ tulumu olarak değil kas kütlesi de yüksek olarak 100 kg. İlaçsız o kiloda yüksek kas kütlesi elde edilemez. Yani üzülerek söylüyorum steroide bulaşmadan bu liftlere ulasilamaz natürel olarak nasıl ulaşılabilir? Yağ oranını kiloyu bosverip sınırsız yiyip spora devam edilerek yıllar sonra gelinir sanki, ama kimsenin obez olmak istiycegini sanmıyorum yüksek ağırlık kaldirmak için. natürelpowerlifting isimli bir kanal var oradaki dayi bu seviyelerdeki liftlere sahip ama kilosu kaçtır işte onu bilmiyorum

Boy 1.90, kilo şuan 85 ama 90-92 düşünüyorum hayırlısıyla.

7 adet gömlek aldım, slim fit l, toplam 520 tl falan.. Çöpe gideceğini sanmıyorum, 1.90 birinin l'dan xl'a büyümesi zor diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Spor gecmisiniz ne kadar, kilonuz , 5 tekrar olarak güncel liftleriniz kaç?

2 sene

90 civarı

65 100 130 140

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Ohp imkansız gibi ama öbürleri mümkün. 5 tekrar 120 kg ohp elit üstünde bir rakam bence

Ulan tam komedi şunlarin atismalari

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.