Banka Kartlarımdan Kesilen Paralar
Herkse selam , Dostlar bir çok platforma ücretli üyeliğim var dizi film vs olanlar neyse ama hangi hangi kart'ta bilgim yok her ay bir tanesinden otomatik kesiliyor .
Bankamdan her ay para kesilen uygulamaları nasıl öğrenebilirim ?
Mesela Netflix ziraate
Blu tv iş bankası gibi vs
İzmir Metro İnternet Hız Testi ( SS )
Arkadaşım Tecil Bozacak Yardım
Merhaba herkese ,
Arkadaşım yazın KPSS girip tecil bozacak sınav temmuzda , ekim-kasım-aralık celbinde gitmek istiyor 3 aydan biri olur neyse bu 3 ayda gitmek için ağustosun kaçına kadar işlemlerini halletmesi gerekiyor tecil,sağlık şeyi vs ?
Bilgisayarım Ne Kadar Eder ?
QuadCore Intel Core i3-9100F, 4100 MHz
MSI B360M Pro-VD (MS-7B53)
Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1A2400C16 8 GB DDR4-2400 DDR4 1200 , 2 ADET TOPLAM 16 GB
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (4 GB)
Samsung SSD 860 EVO 250GB
MSI MAG A500DN 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI
Üzerindeki BİOS son sürümdür , M2 SSD girişi arızalı olabilir emin değilim onun harici herhangi bir problemi yoktur.
M2 SSD aldım gözükmüyor
Merhaba , anakartım MSİ B360 Pro VD , SSD M2 Aldım xpg adata S11 pro.
Msi uyumluluk listesine baktım bu ssd anakartıma uygun , Neyse yuvaya taktım biosta ve format atma yerinde 1 kere çıktı başka çıkmadı , format atma yerinde yeni alan oluştururken hata verdi ( yeni alan oluşturulamadı 0x falanca bir hata )
Başka çıkmadı hiç ne biosta ne format atma yerinde. Aşağıdaki şeyleri denedim olmadı
AHCI moduna getirdim
XMP modunu açtım olmadı
Diğer hardiskleri söktüm tek m2 ssd kaldı yine görmedi
Adata Legend 700 512 GB M2.SSD
Sıfır aldım 2-3 kere sistem kurdum fakat benim anakartımla uyumsuz olduğu için satmak durumundayım. Düzenli hiç kullanılmadı parça'da herhangi bir problem yoktur.
M2 SSD Taktıktan Sonra Bilgisayar Res Atıyor
Merhaba , Bilgisayarıma M2 SSD taktıktan sonra yeni taktığım ssd'ye format attım , önceki windowsu'da silmiştim format esnasında , daha sonra sistem sürekli yeniden başlıyor.
2-3 res attıktan sonra kendine geliyor 10 dakika kullanımdan sonra tekrar res atıyor. Önceden içinde olan normal ssd ve hdd kablolalarını söküp sadece m2 ssd takıp format attım yine aynı şeyler oldu.
M2 ssd'yi başka sistemde denedim sorunsuz açılıştı fakat bende sürekli format ve kapanma hatası veriyordu.
Yeni aldığım M2 SSD : adata legend 700
MSİ B360M PRO VD
İ3 9.NESİL İşlemci
MSİ GT 1050 Tİ Ekran kartı
16 GB ram
500 Watt PSU
Merhaba, bilgisayar kasası alalı 1 sene oldu. Eve getirip kullanmaya başladıktan itibaren oyunlarda kapanma ve stres Testin'de kapanıyor. Oyunlarda menüye daha gelmeden kapanıyor ya da çok Nadiren'de olsa oyuna girerse oyun anında kapanıyor. Stres testini başlattığım anda Ekran'da kırmızı, siyah, pembe, mavi gibi düz renk hataları veriyor aynı hataları oyunlara girerken veriyor gidip yeni sıfır monitör aldım ama fayda yok , aşağı hata görsellerini ekliyorum en çok siyah ekran oluyor onu eklememe gerek yok sanırım . Çözüm için ne yaptıklarımı yazayım yazdığım şeyleri yazmazsanız çok sevinirim, farklı alternatif sunanlara şimdiden teşekkür ediyorum sorunumu çözen olursa kahve bile ısmarlayabilirim
- Ekran kartını söküp başka bir Kasa'da denedim oyun ve stres testin de problem olmadı çalıştı.
- Kasayı direk başka bir evdeki monitör'e taktım yine bir problem olmadı çalıştı
- RAM'lerin yerlerini değiştirdim tek tek denedim, ekran kartı sök tak yaptım, farklı bir ekran kartı 6 pin kablosu aldım yine çözüm yok.
- Eski monitörüm VGA çıkışı vardı sadece 3 tane adaptör aldım çevirici HDMI için bir işe yaramadı.
- DVI dönüştürücü aldım yine işe yaramadı.
- Farklı 3 adet PSU Power kablosu taktım çözüm yine yok.
- Sıfır monitör aldım çözüm yok.
Sistem özellikleri;
Anakart adı MSI B360M Pro-VD (MS-7B53)
CPU Quad Core Intel Core i3-9100F, 4100 MHz.
Ekran kartı MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB (MS-V335)
Monitör : Samsung CRG 5 Odyssey 24 144HZ
RAM Corsair Vengeance 8 GB X2 toplam 16 GB.
PSU bross ATX-500 500 watt.
İşletim sistemi Windows 10 Pro.
Yabancı Paradan Anlayanlar Bakabilir mi
Selamlar , Arkadaşlar şöyle bir para var evde bunların değeri nedir kaç paradır hiç bilmiyorum bilgilendirirmisiniz
Driver Power State
Arkadaşlar başlıktaki mavi hatayı veriyor sürekli oluyor , ekran kartı driver güncelledim ve testleri yaptım testlerde problem çıkmadı.
Dump dosyalarımı paylaşıyorum , reballing işlemi fayda sağlar mı ?
Sevenleri üzmeyelim baba |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.775
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 84.137 (Bu ay: 2.617)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.051 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu