Yorumlarınıza İhtiyacım Var ( İlişki üzerine )
Dostlar selamlar, konuyu özet olarak geçeyim; sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum.
29 yaşındayım. Düzenli olarak çalışıyorum, ileride evlenirim vesaire diye birikim de yapıyorum ama şu an görüştüğüm kimse yok. Neyse; şahısları ve diğer şeyleri anonim olarak söyleyeyim, malum internet ortamı anonim kalmak iyidir.
Küçüklükten beri bir arkadaş grubumuz var, nadiren görüşürüz. Bu gruptan bir arkadaşım, gruptaki diğer arkadaşım ile bizi birbirimize ayarlamak istedi. Bu fikri tek başına aldığını sanmıyorum. Ben ilk başta reddeder gibi 'hayırlısı, zor' vesaire dedim. Çünkü ret sebebim kültür, memleket ve o zamanki politik görüşlerimdi. Şu an politik görüşlerim çok değişmese de artık öyle düşünmüyorum, daha iyimserim; ama memleket konusu en büyük soru işareti olan kısım. Memleketler çok farklı ama kendisi çok iyi biridir, küçüklükten beridir tanırım, muhabbetimiz de var. Sizce ne yapmalıyım, düşünceleriniz neler?
Yabancı Paradan Anlayanlar Bakabilir mi
Askerden Geldim Soru Varsa Alabilirim
Evet arkadaşlar 1 hafta önce askerden geldim sorularıınız varsa alabilirim bilgi edinmek çerçevesinde buyrun
İşe Giriyorum Konuya Gelin
|
İktidar Değiştikten Sonra Düzelecekmiyiz ?
|
Twitter'da Birini Bulmak
|
KYK İnterneti Hızı ( SS'Lİ )
|
|
Anlık Ekran Kilidi SS Atalım
|
Süperonline Kopma Ve Hız Problemi
|
Sevenleri üzmeyelim baba
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.799
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 285)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.054 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0