Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • O sitede bir problem olduğunu dusunuyorum. Overhead presiniz zayıf değil sağlam hocam. Benimde şuan 3 program var. Kendim modifiye ettiğim texas method, deneme yanilmalarla olusturdugum itiş çekiş split( şuan bunu uyguluyorum ) ve yüksek volumeli modifiyeli wendler. Uyguladığınız programı atarmisniz belki siz daha iyi modifiye etmissinizdir texası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 9 Aralık 2017; 11:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: afka9

Wendleri bir ara denedim ama pek sevmedim hocam. Volüm frekans ve yoğunluk çok düşük geldi. Suan genelde programdan çıksam ve baya modifiye etsem bile texas methodu uyguluyorum. Bence orta seviye ve novice spor yapanlar biraz daha yüksek volum ve frekansa sahip programlari secerlerse daha iyi gelişirler.

Overhead pressi en son dün yaptım 63 kg 5 tekrar strict yaptım. Symetric strength göre 110 kg×5 tekrar bench 72 kg 5 tekrar overhead press e eşitmiş. Bu sebeble overhead pressim ve dolayısıyla omuzlarim biraz zayıf

Kreatinde kesinlikle haklısın kreatin almadan önce 107 kg 4 tekrar benchte tıkanmıştım. Almaya basladiktan bir hafta sonra 110 kg 5 tekrar çıktı. Aynısı overhead press ve digerlerinde de geçerli

Strengthlevel.com

Buradan bakin hocam

Ve de umarim bench ve ohpyi ayni gun yapmiyorsunuz ikisi ayni gun yapilirsa 2. Yapilan harekette dusuk performans olmasi cok dogal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 9 Aralık 2017; 13:11:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modifiyeden kastim bazen overhead press haftasinda da bench yapiyorum :D overhead press haftasinda carsamba günü aslında hafif bench girmem gerekirken agir giriyorum. Veya cuma günü 1×5 derken 3×5 yaptığım oluyor yani zaman zaman programin dışına çıkıyorum.

Bir de squatı ben texas methoddaki gibi değil stronglifts 5×5 deki gibi her antreman artırıp her antreman 5×5 yapıyorum. Antremandan antremana iki kg artiriyorum. Haftada 6 kg. Yakında 1 kg a düşüreceğim. İyice zorlandığım zaman ise texas methodaki gibi onu artiracagim.

Programım şu şekilde

Pazartesi

5×5 bench veya 5×5 overhead press. 5 rm in yüzde 90'ı ile. Cuma günkünün yüzde 90'ı yani

5×5 squat

Istersem başta sırt olmak üzere bir iki hareket

Çarşamba

3×5 overhead press veya bench press. Pazartesi günkü ağırılıkların yüzde 90'ı ile. Cuma günkünün de yüzde 80 i oluyor

5×5 squat

2×5 rack pull. Her hafta 3 kg artırmaya çalışıyorum

İstersem bir iki hareket koyuyorum. Ama bugün çok zorlamamak daha iyi recovery günü çünkü bugün

Cuma

1×5 overhead press veya bench press

5×5 squat

3×5 hang power clean. Bu hareketi renklilik olsun diye koydum zaten asıl programda da barfiks veya row yok, power clean var. Trapezlerle posterior chaini vuruyor

İstersem 1 2 hareket koyuyorum

• Genelde öyle yapıyorum hocam örneğin dün ilk bench yaptım sonra overhead press i yaptım. Bu şekilde yapmam yanlış programin dışına çıkıyorum ve overhead press te potansiyelimin biraz altında kalıyorum ama bench press i daha çok seviyorum
    Ama genelde rep sayıları az ve dinlenme süresi uzun olduğu için vücut toparlanıyor diye düşünüyorum.

texas methodda bir hafta overhead press haftasi var bir hafta bench firat balkaya da bunu eleştiriyordu o ama bence overhead press haftasinda bench yapmamak daha iyi çünkü vücuda deload gibi geliyor. Öbür hafta ağırlıklar daha kolay artıyor. Bir de vücut gelişimi daha genel oluyor omuzlar ile üst sırt da güçleniyor

Bu arada hocam ben pm den mesaj atamıyorum ama watsapp kurarsan iyi olur girerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 9 Aralık 2017; 14:22:21 >

Orijinalden alıntı: afka9

https://youtu.be/0JUlnfAeI4o

125 kg bench pr ini bugün yaptim öncesinde 100 kg 1 tekrar,110 kg 1 tekrar,120 kg 2 tekrar yapmıştım

Anlaşılan evde çalışıyorsun. Yalnız başına bench press yaparken kesinlikle ağırlıklara kilit takma derim. Barın altında kaldığında kurtuluşun yana yatırmak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 12 Aralık 2017; 21:57:37 >
  • Arkadaşlar spora devam. Omuz 25 dakika suruyor, kol 45. Sizce omuz mu az, kol mu fazla. Omuzda front raiseyi gerekdiz buluyorum(amacim hacim), upright rows hareketinden de korkuyorum, nerdeyse butjn omuz antrenmanlarimda, ohp, military press, lateral raise, dumbell shrug birde son hareket eğilerek lateral raise yapiyorum.

Fakat kolda allah ne verdiyse, bugün mesela 7 hareket yaptim biceps triceps. Haftada bir gün kol olarak calisiyorum o yuzden abaniyorum ve antrenman ortasindan itibaren acayip motivasyon sağlıyorum :) Yorumunuz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ön ve arka beraber olduğu için olabilir. Fakat bence ön 2 arka ikiden fazla yapma gereksiz yorarsın diğer bölgelerin performansını düşürür. Yada haftanın son gününe at ardından bir iki gün tatil ver.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SATILIK NUTRADE WEİGHT GAİNER 4.5 KG DAN 3.750 FALAN KALMIŞ OLABİLİR İÇEMEDİĞİMDEN DOLAYI SATIYORUM SUPPLEMENTLER.COMDAN ALDIM FATURASI İLE VERECEM

RESİMLERİ EKDE

İÇERİĞİ ÇOK ZENGİN DİĞER GAİNERLERDEN ÇOK FAZLA ARTISI VAR TADINI SEVEBİLSEYDİM ÇOK MÜTHİŞ Bİ GAİNER

0530 553 88 61

• Fullbody calisanlara bir sorum var. 2 gogus 2 sirt hareketini programa g-s-g-s seklinde dagitip bir gogusten diger gogus hareketine gecerken arada gucu toplamak mi yoksa g-g-s-s seklinde yapip o bolgedeki pumpi korumak mi mantikli ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İnsan bunları gördükçe motivasyonu düşüyor ben 2.5 yılda 55kg %16 yağ oranından den 75kg %11 yağ oranına çıktım bende mi sorun var anlamadım ki.

LORD OF MURATyoutube
    İNANILMAZ VÜCUT DEĞİŞİMİ BY Shredded Brothers
    https://www.youtube.com/watch?v=H2rodfo7Xfg

Orijinalden alıntı: GhotSht

Youtube trendlerde gördüm nasıl oluyor bu arkadaş yav 3 ayda 20 kilo aldığını iddia ediyor çocuk.

İnsan bunları gördükçe motivasyonu düşüyor ben 2.5 yılda 55kg %16 yağ oranından den 75kg %11 yağ oranına çıktım bende mi sorun var anlamadım ki.

ektomorf olmaları ve sağlam kür yapmaları yeterli

naturel spor olayı çok zor
    biz ameleliğini yapıyoruz

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Youtube trendlerde gördüm nasıl oluyor bu arkadaş yav 3 ayda 20 kilo aldığını iddia ediyor çocuk.

ektomorf olmaları ve sağlam kür yapmaları yeterli

naturel spor olayı çok zor
    biz ameleliğini yapıyoruz

Gördükçe sinirlerim bozuluyor dediğin gibi zaten amelelik yapıyoruz bir de bunların ortalıkta dolaşıp makarna pilavla vücut yapıyorum demeleri çıldırtıyor beni.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.