Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Ekle hocam başlayalı 1 hafta oldu

jR.Arrhenius hocam kaç yaşındasın?

yazmayı unutmuşum onu mesajıma, 20 yaşındayım dostum.

Teşekkürler hocam Programın baya kapsamlı geldi merak ettim

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: iyot_eksikliği

arkadaşlar böyle bir vücud için nekadar süre çalışıp nasıl bir beslenme şekli gerekiyor ??

Bu adam en en az 6 sene yapmış + ilaç kullanmış. 2 senede bu vücudu HİÇ KİMSE yapamaz hele ilaç kullanmadan hayatta yapamaz ve bir artıyı unuttum vücudunun yapısı ile de alakalı.

Ekleme: He adamın vücudu gerçekten harika olmuş orası ayrı.

Yürü git işine ya adam uzun süredir çalışıyor 10 + yıl gibi bi şey ve natural hatta test sonuçlarını gösteriyor bi videosunda bilip bilmeden konuşmayalım
    bence albenisi yok çatı dar boy kısa tabi define olduğu için herkes vaaoooov vücuda bak modunda

albenisi yok mu .Çatı dar boy kısa olunca vücut güzel olmuyor mu?.Sen koy uzun boylu geniş omuzlu fotolarını da senin vücudun albenisi var mı görelim.Bu kadar güzel vücuda da vowww voww yapmıycaksak hangi vücuda yapacaz.Colemanın vücudu daha mı güzel duruyo daha mı estetik duruyo sanki.Biz yarışmaya hazırlanmıyoruz amacımız yarışma değil.Amacımız estetik bir görüntü.Bu adamdaki estetik görüntü hiç bir şampiyon bodycide yok.

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar böyle bir vücud için nekadar süre çalışıp nasıl bir beslenme şekli gerekiyor ??

Bu adam en en az 6 sene yapmış + ilaç kullanmış. 2 senede bu vücudu HİÇ KİMSE yapamaz hele ilaç kullanmadan hayatta yapamaz ve bir artıyı unuttum vücudunun yapısı ile de alakalı.

Yürü git işine ya adam uzun süredir çalışıyor 10 + yıl gibi bi şey ve natural hatta test sonuçlarını gösteriyor bi videosunda bilip bilmeden konuşmayalım
    bence albenisi yok çatı dar boy kısa tabi define olduğu için herkes vaaoooov vücuda bak modunda

albenisi yok mu .Çatı dar boy kısa olunca vücut güzel olmuyor mu?.Sen koy uzun boylu geniş omuzlu fotolarını da senin vücudun albenisi var mı görelim.Bu kadar güzel vücuda da vowww voww yapmıycaksak hangi vücuda yapacaz.Colemanın vücudu daha mı güzel duruyo daha mı estetik duruyo sanki.Biz yarışmaya hazırlanmıyoruz amacımız yarışma değil.Amacımız estetik bir görüntü.Bu adamdaki estetik görüntü hiç bir şampiyon bodycide yok.

avatarımın altındaki linkten bakabilirsin fotolarıma yenisini yukleyemiyorum mobilden bence estetik değil bu kadar basit niye kastın o kadar body şampiyonu(lafa bak) sadece ronnie mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wholet

quote:

Orijinalden alıntı: Reaper7

quote:

Beyler hepsiburadadan dumbıl alıcam ama hepsiburadaya kötü diyenler çok arttı ya nerden alabilirim internetten başka acaba ? Yada hb dan alırsam sizce hangisi ya yani bana 100 lirayı geçmeyen bir şey lazım şu 2sini düşündüm ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/delta-ds-20-deluxe-cantali-dokum-flans-krom-bar-set-20-kg-/ProductDetails.aspx?productId=spordelta585&categoryId=387329

http://www.hepsiburada.com/Liste/delta-ds-2200-deluxe-cantali-dokum-flans-krom-bar-set-20-kg-/ProductDetails.aspx?productId=spordelta1308&categoryId=387329

yada başkası ve başka siteler bilemiyorum

http://urun.gittigidiyor.com/Cantali-20-Kg-Krom-Agirlik-Dambil-Seti_W0QQidZZ42133535

iyidir krom kaplamalar eve alıyorsan çok daha iyidir nadirde olsa dokum olanlarda soyulmalar olabiliyor.Sonradan ağırlık ekleme azaltma olayından dogru bir secim yapmıssın bence ama yukarıdakini oneririm .

Yorumun için teşekkürler Ama onda mesela 5kg den 2 tane var 2kg den 2 tane var benim bütün baktıklarımda 4x oluyor ikisinede eşit koyabilmek adına ve öyle daha mantıklı bence ?

Başka yorumu olan var mı ? Hangisi ?

Tabi o kısımdan ağırlık çeşitliliği açısından hb'de satılanlar daha avantajlı çünkü değişik kasları çalıştırmak için değişik ağırlıklarla çalışmak zorunda kalabiliyorsun benim dikkat çekmek istediğim konu krom kaplamaların daha iyi olduğuydu ancak ağırlık bakımından haklısın tabi.Aslında o kadarda dokulcek diye birşey yok benim 2 arkadaşımda var birinde dokulme varken digerinde hala yok alalı 2.5 sene oldu yani olabilir olmayadabilir

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

quote:

avatarımın altındaki linkten bakabilirsin fotolarıma yenisini yukleyemiyorum mobilden bence estetik değil bu kadar basit niye kastın o kadar body şampiyonu(lafa bak) sadece ronnie mi var

bakmıştım zamanında.Senin vooowww diyilebilecek kadar da vücudun yok ona bakarsan.Define vücut yapmak kolay iş değil.Adam yapmış herkes beğenmiş sen o kadar da değil havasındasın.Bence bu forumdakilerin %95 inin hayali o vücuttan öte değildir.Biz zaten adama ufff ne kadar iri sanki bir dev filan demedik ki diyosun boyu kısa çatısı dar.Biz vücut şeklini estetiğini çok beğendik.

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Araştırmalarım sonucunda en iyi ürün bu sanırım, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/optimum-nutrition-100-whey-protein-gold-standart-double-rich-cikolata-5lbs/ProductDetails.aspx?productId=sporop25&categoryId=354041#

Kac kilo bu?
  • Videodaki elemanın harika bir genetiği var vücut simetrisini bozmamış doğal yollardan veya supplementsiz böyle bir vücudu elde etmek çok çok zor. 5 yıl çalışsanız bile o hacmi alamazsınız kaldı ki adam kür yapmış olabilir o yüzden boş yere tartışmanın manası yok.

Ürün 5 lbs sanırım 2 kilo yapıyor tam emin değilim. Fiyat türkiye standartlarına göre iyi yalnız hepsiburadadan sipariş ederken tekrar düşünün derim ben. Aldığın wheyde glutamin ve bcaa hediyesi vardı fakat onları göndermediler üstüne ben siparişimden sonra hediye ürünleri siteden kaldırmışlar, ürünlerimi de göndermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 13 Ağustos 2011; 18:47:43 >
  • Arkadaşlar bir ay salona gitmiştim.Gözle hafif görülür şeylere rastlamıştım.Daha sonra okulsal sorunlardan dolayı okulumu bıraktım dolayısıyla sınav falan derken salona gidemez oldum.Şimdi evde tekrar başladım.Kol,omuz,bel,bacak,göğüs çalışıyorum dambıllarla.Size sorum şu.Günde 3 gün çalışıyorum diğer 4 gün koşu yapmamın bir artısı olur mu?Bu arada yaş 20 olmak üzere 178 boy 61 kiloyum şu an.Body'ye hiç gitmeden önce kilom 56 idi.
    Bir de adonis kası yapmam için hangi tür hareket önerirsiniz?Salona bir sene gidemem,sınava hazırlanıyorum.

bu adamın boyu kaçtır ki 1.60 felan sanırım

Edit : 1.75mış vıdeoda bu kadar gozukmuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream3rn -- 13 Ağustos 2011; 18:58:53 >

quote:

quote:

quote:

Beyler hepsiburadadan dumbıl alıcam ama hepsiburadaya kötü diyenler çok arttı ya nerden alabilirim internetten başka acaba ? Yada hb dan alırsam sizce hangisi ya yani bana 100 lirayı geçmeyen bir şey lazım şu 2sini düşündüm ?

yada başkası ve başka siteler bilemiyorum

iyidir krom kaplamalar eve alıyorsan çok daha iyidir nadirde olsa dokum olanlarda soyulmalar olabiliyor.Sonradan ağırlık ekleme azaltma olayından dogru bir secim yapmıssın bence ama yukarıdakini oneririm .

Yorumun için teşekkürler Ama onda mesela 5kg den 2 tane var 2kg den 2 tane var benim bütün baktıklarımda 4x oluyor ikisinede eşit koyabilmek adına ve öyle daha mantıklı bence ?

Başka yorumu olan var mı ? Hangisi ?

Tabi o kısımdan ağırlık çeşitliliği açısından hb'de satılanlar daha avantajlı çünkü değişik kasları çalıştırmak için değişik ağırlıklarla çalışmak zorunda kalabiliyorsun benim dikkat çekmek istediğim konu krom kaplamaların daha iyi olduğuydu ancak ağırlık bakımından haklısın tabi.Aslında o kadarda dokulcek diye birşey yok benim 2 arkadaşımda var birinde dokulme varken digerinde hala yok alalı 2.5 sene oldu yani olabilir olmayadabilir

Anladım hocam demek istediğini ben zaten çok çok uzun kullanmicam öyle 2.5 sene filan olmaz bi yerden sonra zaten salona gitmeye başlamayı düşünüyorum eğer uygun olursa olmazsa da Allah kısmet ederse seneye Sabancı da okuyabilirim yurtta kalıcak gibi durmasam da sonuçta öğrenci olduğum için oranın salonunu kullanabilirim heralde böylece hem salon masrafı yok olur bir iki program bakar onu uygularım orda Ama yinede pazartesi kesin bir dumbıl siparişi vericem bakalım ne siperiş edicem

edit: Beyler bu nasıl hızlıal iyimidir ? gerçi bu beni 32 lira kadar aşabilir belki Ama hızlıal güvenilir midir ?

Veya bu;

Yada bu;

Veya bu;

ama esas olarak hizlial.com güvenilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 13 Ağustos 2011; 19:03:12 >

Araştırmalarım sonucunda en iyi ürün bu sanırım, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/optimum-nutrition-100-whey-protein-gold-standart-double-rich-cikolata-5lbs/ProductDetails.aspx?productId=sporop25&categoryId=354041#

Optimum fiyat/protein oranında alabileceğin en iyi whey'dir kanımca yanlız gittigidiyorda daha uygun fiyatlara bulabilirsin +shaker ya da protein bar hediyeli satıyorlar. Porsiyon başına 24 gr protein vardır ki gayet yeterlidir su ile ya da yagsız&yarım yağlı sütle kullanabilirsin aromasına gelirsek Double Rich Chocolate iyidir ama bence Çilek-Muz aromalı olan daha güzel hem milkshake seviyorsan dondurmayla çok iyi gider

Not: Linkteki O.N 2.2 kg civarı
  • Beni de ekleyebilirsin

quote:

Optimum fiyat/protein oranında alabileceğin en iyi whey'dir kanımca yanlız gittigidiyorda daha uygun fiyatlara bulabilirsin +shaker ya da protein bar hediyeli satıyorlar. Porsiyon başına 24 gr protein vardır ki gayet yeterlidir su ile ya da yagsız&yarım yağlı sütle kullanabilirsin aromasına gelirsek Double Rich Chocolate iyidir ama bence Çilek-Muz aromalı olan daha güzel hem milkshake seviyorsan dondurmayla çok iyi gider

Not: Linkteki O.N 2.2 kg civarı

Yorum için teşekkürler, gittigidiyor'dan almayı düşünmüyorum temsili olarak koydum, bi arkadaş cevahirde bulabileceğimi söyledi sanırım oradan alacağım.
    hepimiz biçiz
    -------------------
    10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Bugun beni hoca gercekden cok zorladi.Calisma bittiginde her tarafim istemsiz olarak titriyordu

Hangi bölgeleri çalıştırdın? Kaç set - kaç tekrar yaptın?
  • bugün çok yanlış birşey yaptım 7 mayıstan beri diyet+spor yapıyorum 11 kilo verdim evde tekim diye akşam yemeğinde 3000 kaloriye yakın yemek yedim sadece akşam yemeğimega boy triple whopper 2 tane bkool dondurma 8 tane chicken tenders yanında ketçap ve ballı hardal yedim yarım litre belki dahada fazla kola içtim çok pişmanım içimi dökmek için yazıyorum acaba bunların ne kadarı yağ olarak depolanır sporu muda yaptım ama sporda yaktığım kalori 500 dür en fazla
  • Beyler bende okullar açıldıktan sonra yazılmayı düşünüyorum.Yaza kadar vaktim var sizce bu süre içerisinde istediğim vücuda kavuşabilir miyim? Benim istediğim biraz kilo almak çünkü boy 1.76 cm kilo 58 yukardaki zayıf arkadaş gibiyim hatta aynısı diyebilirim.Ayrıca omuzlarımı ve sırt kaslarımı çalıştırmak istiyorum ek olarak dik duramıyorum + omuzlarım çok dar genişletmek istiyorum.Sizce sıkı çalışmayla istediğim şekle girebilir miyim?

Pazartesi kesin bir dumbıl siparişi vericem bakalım ne siperiş edicem

Beyler bu nasıl hızlıal iyimidir ? gerçi bu beni 32 lira kadar aşabilir belki Ama hızlıal güvenilir midir ?

Veya bu;

Yada bu;

Veya bu;

ama esas olarak hizlial.com güvenilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 21:07:25 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.