Şimdi Ara

Dexter mı Supernatural mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
8.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dexter
  • Dexter yeni sezonun başlamasına epeyi var daha. Önce Supernatural izle sonra Dexter'ı izlersin.
  • Bölümler arası bağıntı istiyorsan Supernatural'ı hiç izleme, ben 2. sezonda bıraktım aslında güzel dizi ama bir bölüm bitince acaba bir daha ki bölümde ne var diye merak uyandırmıyo bana. Zaten Dexter ile (PB dışındaki) herhangi bir x dizisi arasında seçim yap dersen benim tercihim her defasında Dexter olur, çünkü konu, oyunculuk, işleniş, her türlü bakımdan mükemmel bir dizi.
  • Dexter daha iyidir.Ama ;

quote:

Dexter yeni sezonun başlamasına epeyi var daha. Önce Supernatural izle sonra Dexter'ı izlersin.

+1

Sonuç olarak ikisine de başla ama önce supernatural.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 21 Şubat 2010; 17:47:05 >
  • Dexter
  • suparnatural
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HiMYM Vs Friends Sizce Hangisi?
    4 yıl önce açıldı
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce dexter sonra supernatural
  • Her türlü Dexter.Supernatural Dexter'in yanında "sıfır".
  • Dexter.
  • Dexter
  • Kesinlikle DEXTER
  • supernatural tabikide
  • İkisinede başlama, Aşkı memmu izle,
  • Dexter'i izleyebilirsin ama digeride güzeldir.En iyisi ayrim yapma,ikisinide izle...
  • Dexter'in ilk sezonundan pek zevk almayabilirsin. Ilk sezon cok yavas ilerler. 2. ve 3. sezon ilk sezona gore daha guzeldir. 4. sezon ise harikadir.
    Supernatural'a gelirsek eger doga ustu olaylari seviyorsan Supernatural'i daha fazla seveceksindir. Bana gore Dexter'in 4. sezonu haric diger hic bir sezonu Supernatural ile kiyaslanamaz bile ama dedigim gibi doga ustu olaylari falan sevmen lazim. Ben sevdigimden boyle diyebiliyorum. Ana karakterler olarak da gene Supernatural daha agir basiyor.

Sonuc olarak ikiside guzel dizidir. Ikisinide izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Dexter'in ilk sezonundan pek zevk almayabilirsin. Ilk sezon cok yavas ilerler. 2. ve 3. sezon ilk sezona gore daha guzeldir. 4. sezon ise harikadir.
    Supernatural'a gelirsek eger doga ustu olaylari seviyorsan Supernatural'i daha fazla seveceksindir. Bana gore Dexter'in 4. sezonu haric diger hic bir sezonu Supernatural ile kiyaslanamaz bile ama dedigim gibi doga ustu olaylari falan sevmen lazim. Ben sevdigimden boyle diyebiliyorum. Ana karakterler olarak da gene Supernatural daha agir basiyor.

Sonuc olarak ikiside guzel dizidir. Ikisinide izle.

Hiç alakası yok.Bu yorumuna bakılırsa hiç izlememişsin gibi.Kimse kusura bakmasın fakat Supernatural çerezlik dizidir.
  • Dexter
  • Ben ikisini de izledim ve bence Supernatural'e başla. Aksiyon, gerilim, korku... Bazen de komedi...
  • İkisini de izledim. Dexter, seri katilleri konu alan bir dizi. Supernatural, şeytanları,melekleri ve hayalet avlamayı konu alan dizidir.

Dexter'ın başlamasına 7-8 ay var. Supernatural'e başlarsan iyi olur. Sonra Dexteri izlersin ama mutlaka izlemelisin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.