Şimdi Ara

Dexter mı Supernatural mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
8.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisinide izle ama favori dizi olarak supernatural'i tek geçerim dexterin yanında.
  • Bu arada Michael da iyi oyuncudur, rolünü iyi yürütüyor ama ödülü kesinlikle Hugh Laurie' den almasına imkan yoktu. Her ne kadar son sezonda Michael kendini aşsa da Laurie'nin her sene bu ödülü alması saçma olurdu. Bu da biraz etkili oldu o konuda.

Şimdi Michael ve Laurie' nin oyunculuklarını da kıyaslayıp bu mesajın altına 'muhaha' smiley i eşliğinde Michael 20 tane Hugh Laurie eder diyenler olacaktır.
  • ikisinide izlemeni tavsiye ederim ılk hangisini izleyim dersen supernaturel izle ardından dexter devam et güzel diziler ikiide yorumlarda olumlu zaten
  • ikisine aynı anda başla bir bölüm birisinden izle bir bölüm diğerinden. iki diziyi daha sağlıklı karşılaştırırsın o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Supernatural' e çerezlik diyen cahilin önde gidenidir.

..........

Önce insanların fikirlerine saygı duymayı öğren.

Gerçekten başkalarının fikirlerine çok saygılıymışsın. Dediğimi yap yaptığımı yapma gibi olmuş.
  • supernaturali eğlenmek için izliyorum... yani bir sonraki bolumde ne olacak diye pek merak uyandırmıyor ama dexter ı izlerken.. herif ha yakalandı ha yakalanacak derken ben izlerken terliyorum
  • Dex tabiki, senaryo çok sağlam ilk birkaç bölüm sabırlı olman gerekiyor sadece.
  • Dexter'i ilk sezonun 6. bölümünde falan bırakmıştım ama beğenmememden ziyade daha farklı sebeplerim vardı. Şimdi gelip "ilk sezon sıkıcıydı diyerek" Dexter'i kötülemek saçma olur çünkü aynı şey Supernatural'in ilk sezonunda da vardı. Supernatural gerçekten iyi kurgulanmış, karakterlerine olabileceğinden de iyi oturmuş, izlerken size tüm yüz ifadelerinizi sergileten bir dizi. En sevdiğim yanıysa konuyu bütünüyle ele alması, 1. sezon izlediğin ve sana saçma gelen bir bölüm 4. sezona geldiğinde çok anlamlı olabiliyor ve bu dizi içinde sık yaşanıyor.

Şuna başla ya da başlama demem saçma olur sadece Supernatural'in doğaüstü bir dizi olduğunu belirtmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Supernatural'in bana gore ilk bolumleri sıkmıyor. Niye? Cunku ben dedigim gibi doga ustu olaylari seviyorum. Supernatural'in ilk bolumlerinin sıkmasinin sebebi ana konunun ilk bolumlerde hemen baslamasi. Ayrica Supernatural'a 4. sezona kadar hic bir sey yok diyorsan seninle diziler hakkinda tartismak pek iyi bir fikir olmasa gerek.

Oduller konusunda haklisin Dexter daha fazla odul almistir ancak aldigi odullerin cogu son 2 sezon icindir. Dizi 2. sezon sonunda kaldirilsa 3. ve 4. sezonu hic izlememis olurduk. Son olarak ne yazdigimi tam olarak okumamissin heralde. Ben Dexter'e konusu bakimindan tek dedim. Dram, komedi gibi olaylara hic girmedim. Yanlis anladin muhtemelen.

İyi bir fikir değil mi ?Tamam supernatural dexter'den daha iyi diyen birisiyle konuşmak gereksiz zaten.

Herkezin görüşü farklı bencede daha iyi supernatural. Herşeyi içinde barındıran bi dizi dram,korku,komedi,aksiyon. Bu tip yapımlar kolay bulunmuyor.Bide dexterın olayı basit yani kötüleri kes içindeki çelişkilerle yüzleş zart zurt. Supernatural ı izle bunların yanında çok daha fazlası var. Ödül bakımından bakıyorsanızda 24 le Housedan başka bişi izlemeye gerek yok. Zaten bu senede emlynin Hugh Laurie ne gitmeyişinin sebebi bence her sene aynı oyuncuya vermenin anlamsız olacağıydı. Yoksa michael biraz zor alırdı Hugh laurie nin elinden o ödülü oyunculuklar ortada yani isteyen istediğini desin ben gördüğümü bilirim.

Dexter bu değil.

• dexter izle başından itibaren zevkle izliyorsun.. dizi kendine bağlıyor.
  • İkisini de izle. Dexter kısa zaten. Hepsini indirip birkaç günde bile bitirebilirsin.
  • dexter da supernatural da güzel dizilerdir. ancak ben doğaüstü gerilimi psikolojik gerilimden çok daha fazla sevdiğim için supernatural'ı dexterdan çok daha önde görüyorum. dexter'ı 3 sezon izledim. kendi alanında rakipsiz, karakter gelişimleri çok güzel resmedilmiş ancak konu bütününü sağlamak için bazı ucuz senaryo hilelerine başvuruyorlar. 1 den 2ye geçiş, 2 den 3 e geçiş çok da kaliteli değildi. ancak supernaturalın sezon geçişlerini çok daha kaliteli buluyorum. ayrıca supernaturalda her yeni sezonun bir önceki sezondan daha kaliteli olması dextera göre daha belirgin. dediğim gibi bunun biraz kişisel zevkle alakası var. ben doğaüstü olayları çok sevdiğim için supernaturalı dextera yeğlerim. ama doğaüstü olayları sevmeyen biri için tam tersi de olabilir. o nedenle tavsiyem şudur;
    1. doğa üstü olayları daha çok seviyorsan supernatural, psikolojik gerilim seviyorsan dexterı izle.

• Şöyle bişey var. Supernatural'ı herkesin sevmesi beklenemez artı hemen sevmeside beklenemez. İçinde çoğu insanın toz konduramayacağı şeyler var çünkü. Melekler olsun, tanrı olsun, şeytan olsun. Supernatural'ın ilk sezonundan zevk almıyorum diyenler ise bence diziyi eksik izleyenlerdir. İlk sezonda tamamen av odaklı, iblislerin nasıl avlandığını falan gayet güzel anlatıyorlar. Direk olaylara falan girseler hiç bilgi falan vermeden de apışıp kalacaksınız bu seferde o yüzden eleştireceksiniz. Ayrıca dizinin ana karakterleri Sam-Dean kardeşler bi süre sonra resmen ailenizden birisi gibi oluyor. Müthiş cana yakın, sıcak kanlı oyunculukları var. Kısacası bence hiçde boş dizi değil, hele çerezlik hiç değil. Özellikle ilk sezondan sonra inanılmaz sarıyor.

Ama gel gelelim Dexter'da cidden harika dizi. İkisinide severek izlerim fakat illa tercih yapacak olsam Supernatural'ı seçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

quote:

quote:

Supernatural'in bana gore ilk bolumleri sıkmıyor. Niye? Cunku ben dedigim gibi doga ustu olaylari seviyorum. Supernatural'in ilk bolumlerinin sıkmasinin sebebi ana konunun ilk bolumlerde hemen baslamasi. Ayrica Supernatural'a 4. sezona kadar hic bir sey yok diyorsan seninle diziler hakkinda tartismak pek iyi bir fikir olmasa gerek.

Oduller konusunda haklisin Dexter daha fazla odul almistir ancak aldigi odullerin cogu son 2 sezon icindir. Dizi 2. sezon sonunda kaldirilsa 3. ve 4. sezonu hic izlememis olurduk. Son olarak ne yazdigimi tam olarak okumamissin heralde. Ben Dexter'e konusu bakimindan tek dedim. Dram, komedi gibi olaylara hic girmedim. Yanlis anladin muhtemelen.

İyi bir fikir değil mi ?Tamam supernatural dexter'den daha iyi diyen birisiyle konuşmak gereksiz zaten.

Herkezin görüşü farklı bencede daha iyi supernatural. Herşeyi içinde barındıran bi dizi dram,korku,komedi,aksiyon. Bu tip yapımlar kolay bulunmuyor.Bide dexterın olayı basit yani kötüleri kes içindeki çelişkilerle yüzleş zart zurt. Supernatural ı izle bunların yanında çok daha fazlası var. Ödül bakımından bakıyorsanızda 24 le Housedan başka bişi izlemeye gerek yok. Zaten bu senede emlynin Hugh Laurie ne gitmeyişinin sebebi bence her sene aynı oyuncuya vermenin anlamsız olacağıydı. Yoksa michael biraz zor alırdı Hugh laurie nin elinden o ödülü oyunculuklar ortada yani isteyen istediğini desin ben gördüğümü bilirim.

Dexter bu değil.

O kadar yazıdan o ufacık yeri işaretlemek ilginç. Dexter ın bu olmadığını bende biliyom birazcıkta polisiye var Ama daha fazlası yok yani kusura bakma. Bu kadar yüceltmeyin bi diziyi sezonu 12 bölüm. Supernaturaldaki kurgu dexter a 5 basar.

• Olağanüstülüğü seviyorsan Supernatural, sevmiyorsan Dexter.
  • dexteri hiç izlemedim bişey diyemem ama Supernatural i kesinlikle tavsiye ederim.ilk bölümlerde sarmasada sonradan felaket sarıyor 3-4 bölü izlemeden bırakamıyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dexter bu değil.

dexter'ı böyle görenler hiç izlemesin zaten. kesme biçme sahneleri çoğu zaman hiç gösterilmez bile. bir sahne gösterilir sonra poşetler denize.

• dexter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

quote:

quote:

Dexter bu değil.

dexter'ı böyle görenler hiç izlemesin zaten. kesme biçme sahneleri çoğu zaman hiç gösterilmez bile. bir sahne gösterilir sonra poşetler denize.

Allah aşkına bunun harcinde nedir dexter açıklada ver cevabımı !!!

• Bu da Lost mu Prison Break mi konusuna dönmüş dönmeye devam edecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.