Şimdi Ara

Dexter mı Supernatural mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
8.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zevkler ve renkler tartisilmaz diye bir sey var. Ben dedigim gibi Supernatural'i Dexter'den daha iyi olarak goruyorum, baskasinin da nasil gordugu beni ilgilendirmiyor.

@Figure
    Uzun uzun yazmissin ama sanki benim ne demek istedigimi anlamamissin. Ben sana Dexter'in senaryosunu sormadim. Dexter de ne olup bitiyor demedim. Sen uzun uzun dizide olup bitenleri yazmissin. Benim Dexter'de ne vardan kastim tum bunlar neyi ifade ediyor anlamindaydi. Tum bu olaylar oldu ama tum bu olaylardan cikan sonuc ne? Ne mesajlari veriyor tum bu olan olaylar?

Ben dedigim gibi iki diziyide severek izliyorum ama siz Dexter'den oyle bir bahsediyorsunuz ki sanki benim izledigim Dexter baska bir Dexter. Ayrica Supernatural benim en sevdigim dizi bile degil. Friends, Oz, The Wire gibi dizileri Supernatural'dan fazla seviyorum. Ayrica ben burda Supernatural'i degil kendimi savunuyorum. Ben ilk basta konuyla ilgili fikrimi yazdim sonra ordan birisi atladi tartisma cikardi. Tartisma cikmasa sanki ben buraya mesaj atmaya cok merakliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 23 Şubat 2010; 23:44:09 >

• quote:

Dexter'de suana kadar her sezon 1 tane buyuk(ana) problem ve bunun yaninda 4-5 tane kucuk problem oluyor. Her 1-2 bolumde bir bu kucuk problemler cozuluyor, sezon basindan sonuna kadar da ana problem cozuluyor. 4. sezonda Rita ve cocuklar iyice ise dahil olunca Dexter'in kalitesi de artti zaten. Onun disinda Dexter'de baska ne var? Soyleyin de bilelim.

Dexter kotuleri kesiyor. Polisler olaylari cozmeye calisiyor. Dexter'in yakalanmayacagini zaten biliyorum(z). 2. sezonda Dexter'in yakalanmaya yaklasmasi disinda baska bir tehlike hatirlamiyorum Dexter adina.

Dexter izlerken 2 meme ucu , 2 adam kesme, babamdan boyle ogrendim, arada Dexter'in kanlar icinde olan halini gosterme habala hubala. Var mi baska bir sey? Varsa soyleyin. Madem her sey bu kadar basit neden izliyorsun o zaman derseniz cunku Dexter'in konusuna sahip baska bir dizi yok. Yoksa ben Dexter'in o kadar iyi kurgulandigini dusunmuyorum.

@Y!g!T
    Yazdıklarından alıntı yaptıklarım ne demek istediğini gayet iyi açıklıyor, şüphe yok o konuda. Bir mesaj yazıp ardından aslında ben şöyle demiştim diye değiştiriyorsun sürekli. Ya bilerek yapıyorsun ya da düşündüklerini anlatmakta sıkıntı çekiyorsun.
    Supernatural'ın kaçıncı sevdiğin dizi olması benim için bir şey ifade etmiyor, ben Dexter ile ilgili kısımlara cevap verdim.
    Ayrıca Supernatural'ı savunmadığın kısmen doğrudur çünkü asıl olay Dexter'ı kötülemen(iz). Kötüleme diyorum çünkü yazdıklarınızın aslı astarı, dayanağı yok. Dexter'ı izlerken çok yanlış bir bakışı açısı ile izlediğinizi düşünüyorum. Yoksa birinin Lost'u ''adaya düşüyorlar, sonra orada yaşıyorlar'' diye özetlemesine eş değer şekilde özetlemezdiniz Dexter'ı.

@Neo
    Son mesajından sonra cevap yazmanın gereği yok sanırım. Zaten yeterince kahkaha atılmış bir de benim atmama gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 24 Şubat 2010; 0:10:36 >

• İki diziyide severim ama Supernatural daha bir heyecanla beklediğim dizi olduğu için ve konu olarak kendini sürekli değiştirebildiği için Supernatural derim.
  • Evet Dexter'i kotuluyorum. Kaka Dexter pis Dexter. Supernatural'in yapimcilarindan Dexter'i kotulemek icin para aliyorum. Imdb de her gun 200 tane uyelik acip Dexter'e dusuk puan veriyorum. Forum forum dolasip Dexter'i kotuluyorum. Tamam oldu rahatladin mi? Dexter bir ilahmis da haberim yokmus.

Ben bu konuda Dexter'i sevdigimi soyledim. Heralde okudugunuzu anlayamiyorsunuz ki hala burda alakasiz seyler soyluyorsunuz. Belkide dizi izlemek yerine kitap okumayi denemelisiniz belki bu sayede yazdiklarimi anlayabilecek seviyeye gelebilirsiniz. Ayrica ben burda ister Dexter'i kotulerim ister kotulemem. Buna da kimse karisamaz. Kimseden izin alacak degilim burda bir sey yazarken. Ona gore ben ne dersem o mantigi ile hareket etmeye devam ederseniz bende bundan sonra ona gore davranirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 24 Şubat 2010; 0:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Evet Dexter'i kotuluyorum. Kaka Dexter pis Dexter. Supernatural'in yapimcilarindan Dexter'i kotulemek icin para aliyorum. Imdb de her gun 200 tane uyelik acip Dexter'e dusuk puan veriyorum. Forum forum dolasip Dexter'i kotuluyorum. Tamam oldu rahatladin mi? Dexter bir ilahmis da haberim yokmus.

Ben bu konuda Dexter'i sevdigimi soyledim. Heralde okudugunuzu anlayamiyorsunuz ki hala burda alakasiz seyler soyluyorsunuz. Belkide dizi izlemek yerine kitap okumayi denemelisiniz belki bu sayede yazdiklarimi anlayabilecek seviyeye gelebilirsiniz. Ayrica ben burda ister Dexter'i kotulerim ister kotulemem. Buna da kimse karisamaz. Kimseden izin alacak degilim burda bir sey yazarken. Ona gore ben ne dersem o mantigi ile hareket etmeye devam ederseniz bende bundan sonra ona gore davranirim.

Ne senin Dexter'ı yazdığın şeklinde kötülediğini söyleyen oldu ne de Dexter'ın bir ilah olduğunu söyleyen. Dexter bir ilah da değil, senin yazdıkların gibi bir dizi de değil.

Ben de söyledim ki Dexter'ı sevmek ile kalite kavramının bir ilgisi yok. Neler ile ilgisi olduğunu yazdım zaten. Dexter'ı seviyor olman hakkında söylediğin şeyleri doğru yapmaz. Dikkat edersen bir tek yanlış anlaşılan sensin(birkaç kişiye), herkes bir kere yazıyor sonra başka bir şey ima ettiğini söylemiyor(alıntılarda ve mesajlarda her şey açık). Ne düşündüğümü yazma ne de okuduğumu anlama sorunum yok gördüğün gibi. Benim zaten işim gücüm var, bu bölüme sevdiğim birkaç dizi ve arkadaş için giriyorum. Benim aldığım zevki başkalarının da almasını isterim ama sizin bakış açınız farklı ki bir diziyi kötülemeye çalışıyorsunuz. Özgür mesajlara özgür cevaplar bunlar. Dexter'da başka ne var, söyleyinde bilelim dediniz, cevabınızı aldınız. Sonra ben istediğim gibi yazarım kimse karışamaz laflarına girmeyelim, komik oluyor. Her neyse bu konu benim için burada biter, iyi forumlar.

• quote:

Karizmasından bize ne ya Michael'a söz söylemek için önce Six feet under'da gör sonra aç tekrar Dexter izle sonra Gamer'ı... Eğer bunları izlemiş biri olarak Michael'ı küçümsüyorsan

Karizmasından bizene mi ? Michael gibi bir havuç kafa hayranıysan böyle düşünürsün tabi. Gamerı izledim ama burda dexter konuşuyoz. Ve tekrarlıyorum haketmediği bi emlyi aldı. Gerçi juri üyeleride haklı her sene hugh laurie verseler ne anlamı kaldı bu ödülün. Gerçi kanser olduğu içinde vermişlerdir belkide.

quote:

Ben de söyledim ki Dexter'ı sevmek ile kalite kavramının bir ilgisi yok. Neler ile ilgisi olduğunu yazdım zaten. Dexter'ı seviyor olman hakkında söylediğin şeyleri doğru yapmaz. Dikkat edersen bir tek yanlış anlaşılan sensin(birkaç kişiye), herkes bir kere yazıyor sonra başka bir şey ima ettiğini söylemiyor(alıntılarda ve mesajlarda her şey açık). Ne düşündüğümü yazma ne de okuduğumu anlama sorunum yok gördüğün gibi. Benim zaten işim gücüm var, bu bölüme sevdiğim birkaç dizi ve arkadaş için giriyorum. Benim aldığım zevki başkalarının da almasını isterim ama sizin bakış açınız farklı ki bir diziyi kötülemeye çalışıyorsunuz. Özgür mesajlara özgür cevaplar bunlar. Dexter'da başka ne var, söyleyinde bilelim dediniz, cevabınızı aldınız. Sonra ben istediğim gibi yazarım kimse karışamaz laflarına girmeyelim, komik oluyor. Her neyse bu konu benim için burada biter, iyi forumlar.

Cevabımızı aldık mı ? O laftan sonra yazdığın şey dexterda geçen olayları yazmak oldu. Birde seni şarşırtan sahneleri ve olayları yazdın. Tabi bu cevabımızı vermek oluyor. Ya dexterın olayı belli alayını kes. Ondan sonra biraz kendinle biraz babanla konuş. Ben normal olabilcekmiyim de ? Sonra kesmeye devam. Şimdiburda olayları yazma baştan sona çünkü burda dizide seni şaşırtan olayların bi önemi yok.Dizinin ana konusunu konuşuyoruz.Senin şarşırdığın her olaya başkalarıda şaşırmak zorunda değil.Ayrıca yazıcaksan spoiler içine alda konuyu açan arkadaş bilmesin 4.sezonun sonunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 24 Şubat 2010; 12:43:59 >

• Neo ve Yiğit, bir yazdığınız, bir yazdığınızı tutmuyor, Özellikle neo saçmalamanın zirvesindesin şuan..

Neo
    quote:

Orijinalden alıntı: Neo
    Karizmasından bizene mi ? Michael gibi bir havuç kafa hayranıysan böyle düşünürsün tabi. Gamerı izledim ama burda dexter konuşuyoz. Ve tekrarlıyorum haketmediği bi emlyi aldı. Gerçi juri üyeleride haklı her sene hugh laurie verseler ne anlamı kaldı bu ödülün. Gerçi kanser olduğu içinde vermişlerdir belkide.

ya de get

Bikere Micheal Emmy almadı. Ödülü geç, 4 senedir Kanser olduğu için aday oluyor değilmi altın küreye?? Ama Jensen müthiş karizması sayesinde topluyor tabi ödülleri..
    Ayrıca Hugh hersene ödül mü alıyor? sen bizden başkamı ödül izliyorsun? Emmy'si hiç yok. Altın küreyide en son 3 sene önce aldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 24 Şubat 2010; 14:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Neo ve Yiğit, bir yazdığınız, bir yazdığınızı tutmuyor, Özellikle neo saçmalamanın zirvesindesin şuan..

Neo
    quote:

ya de get

Bikere Micheal Emmy almadı. Ödülü geç, 4 senedir Kanser olduğu için aday oluyor değilmi altın küreye?? Ama Jensen müthiş karizması sayesinde topluyor tabi ödülleri..
    Ayrıca Hugh hersene ödül mü alıyor? sen bizden başkamı ödül izliyorsun? Emmy'si hiç yok. Altın küreyide en son 3 sene önce aldı..

Ben Jensen almalı demedim ama michaelde haketmiyor dedim. Bi okuduğunu anla isimler karışabilir sorun yapma. Ben yukarda dedim gördüğümü bilirim diye. 10 - 13 arası dizi izliyorum. Hugh laurie nin üstüne oyuncu yok adama tekrar tekrar verilmeyeceği için vermiyorlar diorum. Anladın mı ? michael bu ödülü haketti diyorsan sen fanatiksindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 24 Şubat 2010; 14:38:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Neo ve Yiğit, bir yazdığınız, bir yazdığınızı tutmuyor, Özellikle neo saçmalamanın zirvesindesin şuan..

Neo
    quote:

ya de get

Ben Jensen almalı demedim ama michaelde haketmiyor dedim. Bi okuduğunu anla isimler karışabilir sorun yapma. Ben yukarda dedim gördüğümü bilirim diye. 10 - 13 arası dizi izliyorum. Hugh laurie nin üstüne oyuncu yok adama tekrar tekrar verilmeyeceği için vermiyorlar diorum. Anladın mı ? michael bu ödülü haketti diyorsan sen fanatiksindir.

Figure'nun söylediği gibi bakış açınız... Asıl sen tarafsız değilsin işte bu konuda. Michael'ın o 4.sezondaki performasına bile ödül haketmiyor diyorsanız ne olduğunuz zaten bellidir.. Eylülde (emmy) Michael yine ödülü alınca görücem seni. Bu sefer cevap verecek hiçbir şeyin kalmayacak.. (gerçi şimdide saçmalamaktan başka birşey yapmıyorsunda. bir yazdıklarını okusan bunu sende anlıcaksın.. Yok kansermişte, yok hersene hugh'a verilmezmişte) Diyoruz ki adam 2 sene aldı ödülü ve 3 senedir alamıyor.. Senin dediğin gibi olsa Sarah Jessica Parker ve Michael J. Fox'a niye 3 sene üst üste Altın Kürede ödül verildi? Helen hunt'a neden emmy'de 4 sene üst üste ödül verildi? senin mantığında bunlarada verilmemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 24 Şubat 2010; 15:47:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Figure

quote:

Evet Dexter'i kotuluyorum. Kaka Dexter pis Dexter. Supernatural'in yapimcilarindan Dexter'i kotulemek icin para aliyorum. Imdb de her gun 200 tane uyelik acip Dexter'e dusuk puan veriyorum. Forum forum dolasip Dexter'i kotuluyorum. Tamam oldu rahatladin mi? Dexter bir ilahmis da haberim yokmus.

Ne senin Dexter'ı yazdığın şeklinde kötülediğini söyleyen oldu ne de Dexter'ın bir ilah olduğunu söyleyen. Dexter bir ilah da değil, senin yazdıkların gibi bir dizi de değil.

quote:

Ayrıca Supernatural'ı savunmadığın kısmen doğrudur çünkü asıl olay Dexter'ı kötülemen(iz)

Bunu sen yazmadin mi?

Okudugunu anlamanda sorun yoksa o zaman bilerek anlamamazliktan geliyorsun. Cevabinizi aldiniz diyorsun da sana onceki mesajimda da soyledigim gibi benim sana sordugum seyi cevaplamadin sen. Ayni soruyu yeniden sordum ama gene cevap verememissin cunku Dexter'de benim soylediklerimin disinda bir sey olmadigini sende biliyorsun. Bak bir daha sorayim belki bu sefer cevaplamayi basarabilirsin. Ben sana Dexter'in senaryosu ne, ya da Dexter'de hangi olaylar oluyor demedim. Sen gidip bana Dexter'de olan olaylari yazmissin. Yok Rita yok cocuklar. Ben sana Dexter'de olan bu olaylari senin neye bagladigini soruyorum. Benim bagladigim sey bir seri katilin kendi icinde yuzlesmesi. Madem sen buna yok diyorsun bana bu diziden ne anladigini soyle.

Ben istedigimi yazarimi gene asma kesme olarak algilamissin ama orda asil alman gereken mesaj ben kendi fikirlerimi yaziyorum sen kendi fikirlerini. Senin fikirlerini benim fikirlerimden ustun yapan bir sey yok. O yuzden kendinden emin emin konusman, herseyi ben biliyorum havalarinda olmanin anlami yok.

Ben bana gore dizide eksik olan ve begenmedigim seyleri elestiriyorum. Sen benimle ayni fikirde degilsen bu senin gorusundur. Bu benim begenmedigim seyleri yazamayacagim anlamina gelmez. Begenmiyorsan sikayet et gereken bir sey varsa yapilir. Simdi ustlerde yazdigim soruyu unutma diye o soruyu hatirlatiyorum tekrardan. O ustteki soruya cevap bekliyorum madem Dexter benim soyledigim gibi bir dizi degil nasil bir dizi oldugunu yaz. Ancak dedigim gibi senaryosunu yazma bana.

• İkisini karşılaştırmak doğru olmaz çünkü ikisininde konuları ayrı.Ben supernatural'i sevdiğim için dexter'dan daha iyi diyebilirim.Dexter'ide seviyorum Supernatural'ide seviyorum.Dexter tamam güzel dizide bence biraz fazla abartıyorlar.Yoksa bende severim dexter'i.
  • Karşılaştırılacak diziler değil zaten. Dexter sürükleyici bir diziyken, Supernaturalda ise her bölümde farklı bir macera var.
    Benim sana tavsiyem eğer imkanın varsa her ikisini de HD kalitede izlemen
  • quote:

Okudugunu anlamanda sorun yoksa o zaman bilerek anlamamazliktan geliyorsun. Cevabinizi aldiniz diyorsun da sana onceki mesajimda da soyledigim gibi benim sana sordugum seyi cevaplamadin sen. Ayni soruyu yeniden sordum ama gene cevap verememissin cunku Dexter'de benim soylediklerimin disinda bir sey olmadigini sende biliyorsun. Bak bir daha sorayim belki bu sefer cevaplamayi basarabilirsin. Ben sana Dexter'in senaryosu ne, ya da Dexter'de hangi olaylar oluyor demedim. Sen gidip bana Dexter'de olan olaylari yazmissin. Yok Rita yok cocuklar. Ben sana Dexter'de olan bu olaylari senin neye bagladigini soruyorum. Benim bagladigim sey bir seri katilin kendi icinde yuzlesmesi. Madem sen buna yok diyorsun bana bu diziden ne anladigini soyle.

Ben istedigimi yazarimi gene asma kesme olarak algilamissin ama orda asil alman gereken mesaj ben kendi fikirlerimi yaziyorum sen kendi fikirlerini. Senin fikirlerini benim fikirlerimden ustun yapan bir sey yok. O yuzden kendinden emin emin konusman, herseyi ben biliyorum havalarinda olmanin anlami yok.

Ben bana gore dizide eksik olan ve begenmedigim seyleri elestiriyorum. Sen benimle ayni fikirde degilsen bu senin gorusundur. Bu benim begenmedigim seyleri yazamayacagim anlamina gelmez. Begenmiyorsan sikayet et gereken bir sey varsa yapilir. Simdi ustlerde yazdigim soruyu unutma diye o soruyu hatirlatiyorum tekrardan. O ustteki soruya cevap bekliyorum madem Dexter benim soyledigim gibi bir dizi degil nasil bir dizi oldugunu yaz. Ancak dedigim gibi senaryosunu yazma bana.

Özeti neden yazdığımı anlamadığından soruyorsun bunu hala. Özeti yazdım ki biz Dexter'ı izlerken aslında nelere dikkat ederek izliyoruz, onu görün. Dexter aslında neleri anlatmaya, öne çıkarmaya çalışıyor. Dikkat edersen sizin yazdığınız gibi bu özetten çıkarılması gereken ''insanları öldürüyor, kendisiyle yüzleşiyor bla bla''dan ibaret değil kesinlikle. ''Dexter izlerken 2 meme ucu , 2 adam kesme, babamdan boyle ogrendim, arada Dexter'in kanlar icinde olan halini gosterme habala hubala.'' bununla da ilgisi yok. İşte ilgisi olmadığını görmenizi istedim. Bu A anlatılırken B'yi anlama tamamen yanlış bakış açısından kaynaklanıyor. Bu konuda herkes hemfikir. Şimdi sana tutup iki saat tekrar yazamam. Şimdi 'yazamıyor, bahane arıyor' ile çıkma ortaya. En azından ''karşı karşıya geldiği katiller ile avataj kapma yarışlarını, hissedemediği duyguların gerçek hayatına yansımalarını, öğrendiği kuralları uygulaması/sorgulamasını, öldürdüğü kişilere neler yaptıklarını göstermesini, polis merkezi ve bunun karşısı olan iki tarafta da yer almasını, bir seri katil olmasına rağmen herkes tarafından sevilmesini, sırrının zamanla onu usandırdığını ve normal olmak istemesini, polis merkezindeki koşuşturmacayı, çiftlerin ilişkilerini..'' yazabilirim hemen. Yazdığım özeti tekrar okursan zaten Dexter'ın ''insanları öldürüyor bla bla''sının tamamen arkaplanda kalan şeyler olduğunu anlarsın(anlamalısın) -ki o kısımlar gösterilmiyor bile çünkü anlatılmak istenene bir katkısı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Bu da Lost mu Prison Break mi konusuna dönmüş dönmeye devam edecek.

Dönücek tabi forum burası tartışmak için var.

Boş bir şey için tartışmak ile hiçbir sonuç vermeyen tartışmayı devam ettirmenin değeri aynıdır yani sıfır. İki farklı türün neyini kıyaslarsınız onu anlamadım. Tamamen zevk ve renk olayı bu.
  • quote:

polis merkezindeki koşuşturmacayı, çiftlerin ilişkilerini..polis merkezi ve bunun karşısı olan iki tarafta da yer almasını

Bunlar ivir zivir. Bunlar ufak tefek detaylar. Dexter'i Dexter yapan bunlar degil zaten.

quote:

karşı karşıya geldiği katiller ile avataj kapma yarışlarını, hissedemediği duyguların gerçek hayatına yansımalarını, öğrendiği kuralları uygulaması/sorgulamasını, öldürdüğü kişilere neler yaptıklarını göstermesini, , bir seri katil olmasına rağmen herkes tarafından sevilmesini, sırrının zamanla onu usandırdığını ve normal olmak istemesini

Bunlar ise benim onceki mesajlarimda soyledigim seylerin ballandira ballandira anlatilmis hali. Ben bunlari 1 cumle ile yukaridaki mesajlarimdan birinde yazmistim zaten. Sen de bana o mesajdan sonra bir suru alinti yapip Dexter bu degil, Dexter soyle Dexter boyle dedin. Simdi saydiklarinin benim soylediklerimden bir farki yok.

Dexter'de anlatilmak istenen fazla sey yok. O yuzden saymak zor, sana da hak veriyorum.

2 gundur sanki senin dediklerin dogru benim dediklerim yanlismis gibi uzun uzun mesajlar yaziyorsun. Ne senin yazdiklarin benim fikrimi degistirebilecek ne benim yazdiklarim senin fikirlerini. Bu yuzden daha fazla uzatmiyorum bu gereksiz tartismayi. Bir dizide begenmedigim seyleri yazma hakkina sahip oldugum surece oyle yapmaya devam edecegim, bu sadece Dexter'e ozel bir sey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 25 Şubat 2010; 0:58:59 >

• quote:

quote:

polis merkezindeki koşuşturmacayı, çiftlerin ilişkilerini..polis merkezi ve bunun karşısı olan iki tarafta da yer almasını

Bunlar ivir zivir. Bunlar ufak tefek detaylar. Dexter'i Dexter yapan bunlar degil zaten.

quote:

karşı karşıya geldiği katiller ile avataj kapma yarışlarını, hissedemediği duyguların gerçek hayatına yansımalarını, öğrendiği kuralları uygulaması/sorgulamasını, öldürdüğü kişilere neler yaptıklarını göstermesini, , bir seri katil olmasına rağmen herkes tarafından sevilmesini, sırrının zamanla onu usandırdığını ve normal olmak istemesini

Bunlar ise benim onceki mesajlarimda soyledigim seylerin ballandira ballandira anlatilmis hali. Ben bunlari 1 cumle ile yukaridaki mesajlarimdan birinde yazmistim zaten. Sen de bana o mesajdan sonra bir suru alinti yapip Dexter bu degil, Dexter soyle Dexter boyle dedin. Simdi saydiklarinin benim soylediklerimden bir farki yok.

Dexter'de anlatilmak istenen fazla sey yok. O yuzden saymak zor, sana da hak veriyorum.

2 gundur sanki senin dediklerin dogru benim dediklerim yanlismis gibi uzun uzun mesajlar yaziyorsun. Ne senin yazdiklarin benim fikrimi degistirebilecek ne benim yazdiklarim senin fikirlerini. Bu yuzden daha fazla uzatmiyorum bu gereksiz tartismayi. Bir dizide begenmedigim seyleri yazma hakkina sahip oldugum surece oyle yapmaya devam edecegim, bu sadece Dexter'e ozel bir sey degil.

Dizileri de birkaç cümleyle özetleyebiliriz(!) tabi... Supernatural doğaüstü olaylar+melek-şeytan kavgası. Chuck çakma ajan hikayesi gibi. Hangi dizi hakkında böyle yorum yapsan birileri tepki gösterir emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 25 Şubat 2010; 8:39:18 >

• quote:

quote:

Senin yazdığına tekrar dönelim: '' Dexter izlerken 2 meme ucu , 2 adam kesme, babamdan boyle ogrendim, arada Dexter'in kanlar icinde olan halini gosterme habala hubala. Var mi baska bir sey?''. Benim yazdıklarım kesinlikle senin söylediklerinin içinde yer almıyor. Artık bunu söyleyerek olayı aştın. Gerçi seni anlıyorum, bu raddede inkar etmekten başka bir cevap veremezdin. Ama sen beni anlamıyorsun, anlasan bu tartışma çıkmazdı. Bu gereksiz tartışmayı ben iki mesaj önce bitirmiştim ama hala zorluyorsun. Herhangi bir diziyi ne zaman olmadığı gibi kötü/eksik gösterirsen o zaman ben veya başka birinden cevap alacaksındır, merak etme seninkiler gibi özgür cevaplar olacaklardır.

• dexter fanları daha fazla dikkat çekiyor bence dexter izle. ben henüz ikisine de bakmadm
  • quote:

quote:

quote:

Senin yazdığına tekrar dönelim: '' Dexter izlerken 2 meme ucu , 2 adam kesme, babamdan boyle ogrendim, arada Dexter'in kanlar icinde olan halini gosterme habala hubala. Var mi baska bir sey?''. Benim yazdıklarım kesinlikle senin söylediklerinin içinde yer almıyor. Artık bunu söyleyerek olayı aştın. Gerçi seni anlıyorum, bu raddede inkar etmekten başka bir cevap veremezdin. Ama sen beni anlamıyorsun, anlasan bu tartışma çıkmazdı. Bu gereksiz tartışmayı ben iki mesaj önce bitirmiştim ama hala zorluyorsun. Herhangi bir diziyi ne zaman olmadığı gibi kötü/eksik gösterirsen o zaman ben veya başka birinden cevap alacaksındır, merak etme seninkiler gibi özgür cevaplar olacaklardır.

Ben konusunu 1 cumle ile ozetlemistim derken o cumleden degil bu cumleden bahsediyordum.

quote:

Benim bagladigim sey bir seri katilin kendi icinde yuzlesmesi.

Dexter'de bundan fazla ne var? Senin soylediklerinin hepsini genel olarak kapsiyor, tabi kusura bakma senin gibi ballandira ballandira, uzun uzun yazmadigim icin 5-6 satir olmamasi dogaldir.

Senin tartismayi bitirdigin falan yoktu, ancak bitirdigini sanmissindir. Ne kadar uzun uzun yazsanda her mesajinda hep ayni seyleri geveleyip duruyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

quote:

quote:

Dizileri de birkaç cümleyle özetleyebiliriz(!) tabi... Supernatural doğaüstü olaylar+melek-şeytan kavgası. Chuck çakma ajan hikayesi gibi. Hangi dizi hakkında böyle yorum yapsan birileri tepki gösterir emin ol.

Birine bir dizi hakkinda tavsiye de bulunuyorsak alakasiz seyleri uzun uzun yazmanin ne geregi var? Senin Supernatural ile ilgili kurdugun cumle Supernatural'i buyuk anlamda tanimliyor. Sen peki bana "bir seri katilin kendi icinde yuzlesmesi" cumlesinin Dexter'i tanimlamadigini soyleyebilir misin? Bir dizinin ne ile ilgili oldugunu uzata uzata, ballandira ballandira yazmak o diziyi iyi yapmaz. Bunu Dexter icin degil genel olarak soyluyorum(Anlamayan, anlasa da anlamamazliktan gelenler olacaktir).

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.