Şimdi Ara

Devir Saati olmayan araba nasıl kullanılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
18.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kendi aracımda devir saati yok bazı zaman kararsız kalıyor insan sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. Ne gibi önerirler sunabilirsiniz nasıl kullanmalıyım ?

Aracımın resmi ve neden bu devir saat'ini koymazlar anlam veremiyorum.

Devir Saati olmayan araba nasıl kullanılmalı ?

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 16 Mayıs 2012; 2:04:34 >

• Araba kullanırken heralde vites atacakken devir saatine ihtiyaç duymuyorsunuzdur? Eğer öyleyse motor sesine alışınca zaten gerek kalmaz, şu kadar hızda şu devirde araç nasıl oluyor diye devir saati istiyorsanız olabilir.
  • Tek merak konusu.. aracın redline'a ne zaman girdiğini bilmemek olur sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Araba kullanırken heralde vites atacakken devir saatine ihtiyaç duymuyorsunuzdur? Eğer öyleyse motor sesine alışınca zaten gerek kalmaz, şu kadar hızda şu devirde araç nasıl oluyor diye devir saati istiyorsanız olabilir.

Kullanırkan duymuyorum fakat hangi devirde vs gibi durumlar kafamı karıştırıyor tasarruf için ihtiyaç duyuyorum araç 1,7 Dizel :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Tek merak konusu.. aracın redline'a ne zaman girdiğini bilmemek olur sanırım :D

Lütfen gizlilik haklarımızı koruyalım.
  • kulak saati ile :)
    şaka bir yana devir göstergesi olan modelin panelini takın elektirikçi halleder zaten gerisini
  • kulak yetiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Araba kullanırken heralde vites atacakken devir saatine ihtiyaç duymuyorsunuzdur? Eğer öyleyse motor sesine alışınca zaten gerek kalmaz, şu kadar hızda şu devirde araç nasıl oluyor diye devir saati istiyorsanız olabilir.

Kullanırkan duymuyorum fakat hangi devirde vs gibi durumlar kafamı karıştırıyor tasarruf için ihtiyaç duyuyorum araç 1,7 Dizel :/

Aslında tahmin etmiştim de garip bir şekilde ifade ettim:) Aracın devir saati elektrikçide değişiyor diyor arkadaş, araştırıp yapılabilir heralde. Ama saçma geldi bana.
  • Peki su ayriyetten satilan devir saatlerinden alip taksak ne kadar faydali olur ?
  • ben bakmam bile hele şehir içinde

sese göre karar vereceksiniz en sağlıklısı da budur zaten

eğer şikayetçi iseniz çıkmacıdan (araç astra f sanırım) devir saatli kadran bulursunuz
  • Benim araçtada yok, sesine göre değiştiriyorum,zaten alıştıktan sonra KM göstergesi devir saati gibi oluyor yüksek sesle müzik dinlerken falan motor sesi duymazsam KM ye göre değişiyorum hararet göstergeside yok benim araçta bi kere contayı yakmıştım onun yüzünden
  • Titreşim ve ses ile kontrol edebilirsin ayrıca devir saatli araba kullananlar tecrübe kazanmışsa devir saatine bakmazlar bile.
  • Motor sesi yardımcı olacaktır.
  • Araç kullanmayı öğrendiğim araçlarda devir saati yoktu ve bana hep sese göre değiştirmem öğretildi. Kendime ait bütün araçlarda devir saati oldu ancak hiç birisinde bakarak değiştirmedim. Zaten son 3 senedir otomatik kullandığımdan hiç gerek yok... :) Kısaca zamanla hiç aramayacaksınız bile hatta o zaman başka araca binince bunu buraya niye koymuşlar ki bile dersiniz...
  • Araç kullanırken vites değiştirdiğinde devir saatine bakmazsın ki zaten.
  • ses e ve motorun gaza verdiği tepkiden rahatça anlayabilirsiniz günlük yaşamda devir saatine dikkat ederek vites değiştirenlerin oldugunu zannetmiyorum
  • Her devir saati konusuna yazıyorum burayada yazıyorum
    HER VİTESTE DEVİR SAATİNE Mİ BAKIYORSUN
    varsın olmasın devir saati ne kadar önemli bir şey anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Her devir saati konusuna yazıyorum burayada yazıyorum

Dostum devir saatini sadece uzun yolda ihtiyac duyuyorum sizlerdende fikir edinmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

ben bakmam bile hele şehir içinde

sese göre karar vereceksiniz en sağlıklısı da budur zaten

eğer şikayetçi iseniz çıkmacıdan (araç astra f sanırım) devir saatli kadran bulursunuz

Zahmetli bir is olmaz mi ? Kmyi falan ayarlamak falan :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Her devir saati konusuna yazıyorum burayada yazıyorum

Dostum devir saatini sadece uzun yolda ihtiyac duyuyorum sizlerdende fikir edinmek istedim.

Dostum kulağınla aracın sesinden aracın aktığını anlarsın iyi kötü

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.