Şimdi Ara

İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
598
Cevap
8
Favori
20.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu depremde bile kimseyi arayamadım whatsapp olmasa rezalet artık midem bulanıyor

• Deprem olurda işin en kötü yanı iletişim kesilmesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6.2 depremde telefonlar çekmiyor, Allah cezanızı versin, %200 zam yapmayı bilirsiniz. Beceriksiz herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 23 Nisan 2025; 13:12:17 >
  • 6.2 şiddetinde depremde Vodafone gitti gene. GAVUR icadı Whatsapp olmasa iletişim kuramayacagız ülkede demekki. Almanya'da da en ufak olayda çöküyor mu acaba Vodafone?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Nisan 2025; 13:24:8 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Dronecell çalışmadı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 depreminde de kitlenmişti.
    Şimdi uyarı geçmişler "internet tabanlı uygulamalar kullanın " diye.
    Ulan daha şebekeden kısa mesaj gitmiyor ne interneti?

Birde utanmadan 2026 da 2G bandını kapatmaya, tekrar ihaleye çıkmamayı düşünüyorlar.
    Böyle iş bilmez çapsız operatörler olduğu sürece bu band kapatılamaz.

Geçmiş olsun umarım kayıp yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Nisan 2025; 13:17:22 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Silifke'de telefonla konuşurken çöktü direk. bin küsür km mesafe.

• Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

• Tekirdağ Çerkezköy çorlu yoğun şekilde hissedildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekirdağda yaşıyorum, işim için İstanbula gittim. Koca İstanbulda her yere bina diktikleri için depremde toplanma alanı bile yok. Ataşehirde avuç içi kadar parka bir ton insan doldu. Biz deprem ülkesiyiz kaç tane olay oldu hâla dönüşümle ilgili bir şey yok, sağlam omuz atsan temelden çökecek bina dolu etraf.

Ayrıca bizden eşek yüküyle para alıp en ufak olayda çöken gsm operatörleri de işini çok güzel yapıyor helal olsun. Demek ki birimize bir şey olsa yakınımıza en ufak mesaj bile atamayacağız.

Gündemi boş boş değiştirmeye çalışacaklarına önce İstanbuldan başlayarak nüfusu yoğun olan yerlerde tersine göç başlatıp, şehri kentsel dönüşüme soksunlar. Bu işi hâla dalga makara zannediyorlar ama ülke ekonomisinin yüzde yetmişi İstanbul üzerinden dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 23 Nisan 2025; 13:25:41 >
  • Şu açıklamayı yaptıktan 1 gün sonra kendi ülkesinin en büyük şehrindeki orta şiddetli bir depremde tüm GSM altyapısı patladı... İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.

• Geçmiş olsun. Burada bloklu hiç kimse yok trollerin nerelerde yaşadığı belli oldu yurdışından Türkiye güzellemesi yapıyor vah canım ülkem vah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Google çok ayıp etti.

Deprem uyarısını bir kısım aldı bir kısım hiç bildirim gelmedi bize de gelmedi garip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsm operatörleri gene şaşırtmadı arama yapılamıyor. Geçebileceğim 400 500tl lik paket öneriyorlar verdikleri hizmete bak. Türk milletinden bu paraları alanlar utanma hissediyor mu acaba? Bu durum engellenmeyecek mi ?

• Tekirdağ / Süleymanpaşa dayım fena bir şekilde hissettim uzanıyordum direkt dışarı fırladım şu anda da apartmanın garajında garaj kapılarını açtım o şekilde oturucam burda

İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Yüzüde kizarmiyor bu adamin

• Umarım istanbulda beklenen, o hep konuşulan büyük deprem budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 23 Nisan 2025; 13:56:28 >
  • 400 km uzakta olmama rağmen baya sallandik.

• 2 haber arasında 24 saat yok takdiri foruma bırakıyorum! İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. onuru ve gururu olan bir ülke 6 şubatı yaşadıktan sonra operatör firmalarını canlı yayında mahkemede yargılar, gün yüzü görmemelerini sağlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 23 Nisan 2025; 13:42:37 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.