Şimdi Ara

İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
599
Cevap
7
Favori
21.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artçı oldu yine..

• Yine oldu artçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu artçıda alttan güm diye vurdu titretti bu sefer.

• Abartma kral nasıl böyle birşey yaşamadın birkaç senede bir oluyor istanbulda

• birileri de arapları zengin etmek için hala kanal istanbul yapılsın diye uğraşıyor.

kanal yapacağınıza eski evleri yenileyin istanbul u kıyamet bekliyor,bunlar işaret fişekleridir. hazırlık yapın diyor.

• insanlar toplanacak açık alan bulamıyor...malum parti her boş alana inşaat yapmış....İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. 

• FreeShah kullanıcısına yanıt

Evet hocam kent planlaması hiç yapılmadı hatta dahada sıkıştırıldı. Tek katlı gecekonduyu yıkıp 5 katlı bina yaptık. İnşallah devamı gelmez.

• son deprem 5.2 büyüklüğünde ve 10 km derinlikte.

• Depremler şuradan takip edilebilir:

udim.koeri.boun.edu.tr
    B.U. KRDAE BDTİM Son Depremler
    http://udim.koeri.boun.edu.tr/zeqmap/hgmmap.asp

www.koeri.boun.edu.tr
    Son Depremler
    http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst9.asp

İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Apartman yenilemek kolay iş değil. Rantı düşük bölgelerde yenilemesi butce dahilinde oluyor hele emsal yoksa imkansız diyebiliriz. Dask a göre inşaat metrekare birim maliyeti 8300 lira olmuş 100 metre daire 830 bin. Türkiye şartlarında kim verebilir bunu. Eğer bu iş ciddi şekilde yapılacaksa devlet bunu ödemeli ödeyecek gücü de var. boşuna milyarlarca hatta yüz milyarlarca yakılan dolar ile bu rahatlıkla yapılabilirdi. Her türk vatandaşı istanbulda sıfır yepyeni dairede yaşayabilirdi. 1 milyar dolar o kadar büyük bir para ki insanlar bunu anlayamıyor. Ki burda 100 lerce milyar dolardan bahsediyorum. Malesef istanbul depreme çok hazırlıksız yakalanacak. Yumurta kapıya dayanınca aklımız başımıza geliyor.

• Ekrem Başkanı hapse atarak 50 milyar doları çöpe attılar...

Bu parayla İstanbuldaki tüm yaşlı binalar yenilenebilirdi.

• Program kurun telefona bilgi gelsin psikolojik olarak hazırlıklı olursunuz.

Bu arada ben de Çerkezköy'deyim, Yalova - Sakarya - Üsküdar bilmem ne İstanbul'dan da daha uzağa gidiyorsun bu sever Silivri'den Tekirdağ fayının oradan vuruyor.

Çare GONYA galiba..

• ry4n kullanıcısına yanıt

Örnek alınacak bir ülke depremlerde varsa o da Japonya dır ...

• Bursa ya 80 km uzakta ilçesindeyim ben bizim Fay patladı sandım zira bizim ilçede ve köylerinde fay var ve geçen hafta 1 köyünde 3.4 oldu merkez M.K. paşa yazdı aha dedim patladı bizim ilçeİstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. tüm artçıları da duyuyoruz şuanİstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Nisan 2025; 16:5:13 >
  • Epirus kullanıcısına yanıt

bilgisayardayken bende buradan takip ediyorum bir ekrandan ama bazen 30 dakika geç giriyorlar

emsc twitter'da takip edilip bildirimler açılabilir telefondayken onlar anında atıyor birkaç dakika içinde ise büyüklük ve derinlik bilgilerini ekliyorlar

• Ölüm ve kaderden kaçış yok gardaş

• İstanbul acilen boşaltılmalıdır. Kentsel dönüşüm için vakit kalmadı. Herkes memleketine.

• aqp her yeri beton yaptığı için vatandaşlar otoyol kenarlarında toplanmış...rezillik gerçekten.

İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.
    İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.x (formerly twitter)
    Neden TT oldu? (@nedenttoldu) on X
    https://x.com/nedenttoldu/status/1915004547761680867
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.