Şimdi Ara

İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
7
Favori
21.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şiddetli sallandık geçmis olsun hepimize, biz unutsakta deprem gerçeği kendini hatırlatıyor. Kanal İstanbul gibi rantsal bir saçmalığa paraları harcayana kadar derhal depreme dayanıksız konutların yenilenmesi kentsel dönüşüm elzemdir.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    99 depremi 40.saniye sürmüştü. Adana Maraş depremise süre olarak uzundu hatta peşpeşe idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Nisan 2025; 13:59:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da acil bir durum var. Sistemi ve kenti en iyi bilen insanların krizi yönetmesi gerekiyor. Bu insanların hepsini hapise attılar, sonra da kenti ortadan ikiye ayırmak için kanal inşaatı yapmaya başladılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun sağlam sallandık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem hattında yer alan İstanbul’da 6.2 büyüklüğünde bir deprem yaşanıyor. O gün:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hapiste.

Deprem riskini en yakından yaşayan Esenyurt Belediye Başkanı hapiste.

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Başkanı hapiste.

Üçü de depremin merkez üssü olan Silivri’de, aynı cezaevinde tutuluyor.

Bu fotoğraf bile bu otoriter rejimin yarattığı hasarı anlatmaya yeterli.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Yanlış ya da doğru CHP li biri zaten vekaleten var.

Eğer ki CHP de TEK ADAM harici biri de başa gelemeyecekse üstelik geçici bir süre dahi olsa bu CHP kendi kendini kapasın... Daha önce de kapatılmıştı keza ...

Ayrıca bu kadar da TEK ADAM cılık yazıktır özentidir! ...

İmamoğlu olağan vefat etse ne yapacaksınız ? Herhalde vekil dahil atayamayacaklar ? Şuan nasıl vekaleten CHP li bir var CHP liler de şaşırmış olmalı kendileriyle çelişiyorlar eğer ki senin burada ifade ettiklerinin temelinde parallellik varsa.

Kurumsallık önemlidir. Başa vs anında geçebilecekler de hazır olmalıdır ... Ama CHP de bu tür potansiyeller olursa özellikle İmamoğlu na rakip biri çıkarsa CHP kendi içinde ezer pasifle ezer aktifle ezer ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

ah biz amerika gibi güçlü kurum ve departmanlara sahip olaydık..

sahip olduğumuz tek şey cnn fulya:

2 büyük deprem arasında tek bir gelişme bile yok, sadece fulya var.

İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.
  • İstanbul'da yaşayan bir mimar olarak söylüyorum. Denetim ve güçlendirme işlerinde, tarihi eserlerde çalıştım. Büyük bir depremde kentten çıkamazsınız arkadaşlar. İstanbul'da mecbur değilseniz kent değiştirin. Bu yönetim ile deprem dayanıklı kent kurulması imkansız. Yeniden kurulan yerler dahil. Çünkü toplu konutla iş bitmiyor. Binaları yenileseniz bile kent planlamasını da değiştirmeniz lazım. Şu anda da böyle bir uygulama hiç yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 23 Nisan 2025; 14:21:18 >
  • herkese geçmiş olsun. umarım fay böyle parça parça kırılıp büyük deprem üretmez.

• Bursa merkez de oturuyorum, beni bile uykumdan uyandırdı.

• Tekrarı yaşanmaz İnşallah.Çok geçmiş olsun.

• kentsel dönüşümü yapacak insanları hapse attılar, kendileri araplara istanbulu satma peşinde...

böyle rezillik yaşamadı bu ülke.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Monarşiyi ilan etmemiş hayret

• şu depremin 1 dk sürdüğünü düşünsene. çoktan siyasiler kaçmıştı ülkeden.

• cnn: çöken bina yok

üstteki binayı dinamitle patlatmışlar galiba? İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım. 

İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.

• Deprem anı videoları gelmeye başladı

www.trthaber.com
    Deprem anı güvenlik kamerasına yansıdı
    https://www.trthaber.com/videolar/deprem-ani-guvenlik-kamerasina-yansidi-75840.html

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

bence telefon üreticileri ile alakalı gibi. sonuçta herkes kendi telefonuna yazılımı bir şekilde uyarlıyor. ama şu da var bölge de önemli. örnek veriyorum, ataşehir'e uyarı gelir, ücra bir kesime gelmeyebilir. İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.  birinin can, diğerinin ki patlıcan misali. ben de çok yakınım mesela, bana da gelmedi uyarı felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 23 Nisan 2025; 15:2:3 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt
    Ya bu Fulya hazırda mı bekliyor, daha biz çayı, çorbayı içip kendimize gelemedik.

• selamivural kullanıcısına yanıt

şaka değil seçim sonrası cnn'de muhabirlikten müdürlüğe terfi etti ben inanıyorum hazır beklediğine

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.