|
Videolar, görseller, haber yazıları, linkler bu konuda; https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161192833 -------- Uykudan uyandırdı. Allâh'ım yarabbim. Ev yıkılıyor sandım. Uykuda ölüyorum sanmam bile zaman aldı. Sallamaya başlamadan hemen önce beynim uyandırdı, belkide başladığında. Hiç bişey anlayamadım. Hıphızlı oldu herşey. -------- Büyüklük AFAD 6.2 KANDİLLİ 6.1 Saat 12:50 (Tam kayıtlı zaman 12:49:09) Hava 17 derece Nem %60 Güneşli hafif bulutlu hava 23 Nisan Çarşamba İstanbul Yeni bilgiler: - Yeni Artçılar genellikle 2-3 arasında. ![]() - Artçılar devam ediyor! ![]() - Yine iletişimsel sistemler çökmüş, yine hiçbirşey düzgün çalışmamış! - 4.4 artçı 12:51 - 4.9 yeni artçı 13:02 - En önce 12:13 saatinde 4 büyüklüğünde bir deprem olmuş. Silivri/İstanbul - 12:50 civarında büyük deprem gerçekleşti. -------- Uykudan uyandırıp, DH'de konu açtırdı yahu. Ben hiç bir depremde böyle bişey görmedim hissetmedim. İnsanı uyandıran depremmi olur.! Evin sallantı sesini duydum yemin olsun. Çok sağlamdı. Tek ve sağlam. Yarı rüyada gibiydim sallanırken. Anlamsızca sallanıyordum, düşünemiyordum. Sadece izliyor ve hissediyordum. Geçmiş olsun herkese. Allâh'ım herkese can ve akıl sağlığı versin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 23 Nisan 2025; 19:29:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt