|
Bildirim

|
Haberde sanki havadan para kazanacakmışız gibi bir hava oluşturulmuş da şimdi o depozitoyu satın alırken bize ödetip sonradan verecekse hiçbir anlamı yok geçmişte olduğu gibi. Çünkü bunun adı ödül olmuyor o zaman.
|
|
Hurdacilar kazanacağına ben kazanayım.
|
|
İnsanlar aç üstüne bir de eğitimsiz olunca (okur-yazarlıktan bahsetmiyorum) çöpü ayırmakmış, geri dönüşümmüş, çevreymiş, gelecekmiş düşünemiyor. Önceliği aç karnını doyurmak. Tabii ki bu güzel bir proje ancak sürdürülebilirliği hakkında şüphelerim var. Sebebi geçmişteki tecrübemiz. Ambalaj geri dönüşümü çöp konteynırlarını konuldu belli yerlere. Halkımızın çok umurunda olmadığı gibi konteynırlara amacı dışında her türlü çöpü attılar. Haliyle proje rafa kalktı.
|
|
Ooo desenize vatandaşı bir daha çarpmaya ant içmişler :D
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
Şu amazon kutularını nakite çevirsek yeter. |
|
Aynen. Sokakta karton ve geri dönüşüm toplayanların cebine de göz koymuşlar gibi. Ama bence sistem bizde çok kolay işlemez. Maalesef geri dönüşümleri ayıracak kadar bilinçli insanın ülkemizde çok olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kağıt toplayıcılar o cihazları iki de birde patlatır. Sokak sokak gezmektense tek yerden toplu malzeme almak işlerine gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
|
bence başarılı bir çalışma türk insanını anca para ile motive edebilirsin |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 12 Kasım 2021; 9:59:50 > |
|
|