Bu çeviriciyi nerden bulabilirim?
Merhaba herkese,
Anakart üzerinde ki JUSB girişini Micro girişe çeviriciyi nerden temin edebilirim?
Zero Bright Dot hakkında yardım.
Arkadaşlar. Gigabyte Aorus Fi27q-x aldim. Ekranda 1 tane beyaz piksel ve Birtane de mavi renk ölü piksel var. Servisiyle görüştüğümde 5 tane olması lazim dediler. Ama Aorus serisinde zero bright dot garantisi diye birsey var. Bu garanti bende geçerli midir? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.
Foruma bakıyorum nasıl bir saçmalıksa kullanılmış garantisi azalmış 2.el laptoplarin sifirindan pahalıya satılması saçmaligindan ne zaman kurtulacak bu şahıslar? Hatta sattıkları ürünlerden daha üst modelleri ucuzken eskimiş cihazları o üst modellerin fiyatından yukarı satılması ve bunu baska bir kullanıcının belirtirken link verilmesi ve gerekli uyarının yapılması buna karşılık olarak isteyen alır deme saçmalığı... Dikkat edin böyle kişilere.
SAHIBINDEN.COM DOLANDIRICILIK. BAŞA ALIN LÜTFEN.
Merhaba arkadaşlar. Sahibinden.com sitesinde dolandırıcı var. Arkadaşım dahil birçok kişiyi dolandiriyor. Kapora aldıktan sonra ilanı siliyor ve yeni ilan açıyor numarasını degistiriyor. İsim değiştiriyor. Lütfen başa ekleyin. Resimleri ekliyorum.
ASUS ROG THOR OLED ANIMASYON HAKKINDA
Merhaba.
Rog Thor 850w kullanıyorum. Oled ekranına farklı animasyon nasıl ekleyebilirim. Bilgisi olan var mıdır?
Corsair iCue H150i Elite Capellix Hakkında Yardım
Merhaba,
Corsair iCue H150i Elite Capellix satın aldım ancak anakarta USB pinleri takılı olmasına rağmen Commander Core ne yaptıysam görmüyor. Ancak işin ilginç yanı CPU bloktan gelen pinlli kabloyu çıkarınca gözüküyor. iCue yazılımı iCUESetup_4.9.350. Böyle bir sorun yaşayan var mıdır?
Turkcell Superonline Fiber 100mbps Gayet iyi geldi.
Arkadaslar dün canim cok sıkıldı ve durmadan ayni dosyayı indirdim üstüne RDR2 üstüne 20gblik 4k film indirdim. Gercekten bu kadar hızlı ineceklerini düşünmemiştim.
Yaklaşık olarak 90-100 tane nvidia sürücüsünü (her biri 618mb ingilizce) indirdim(ekranda hepsi gözükmüyor maalesef) ayni anda. Yaklaşık 1 saat kadar sürdü hepsinin inmesi. Arkada inerken 2K'da youtube videosu izledim. Kablosuz internetle gerçekleştirdim. Masaustunun Wifi6'sı bu kadar iyi olacağını hiç düşünmemiştim 3 saatte 100gbdan fazla dosya indirdim. Amacim reklam yapmak değil ama gercekten hizin fazlasını verdiğini gördüm. Bir ara 123mbps oldu.
|
YENi VERGiLER
|
Meslek: Donanım Teknisyen
... |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El