Şimdi Ara

DENUVO KIRILDI. HYPERVİSOR YÖNTEMİ İLE TÜM OYUNLAR KIRILDI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
10.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8 senede 5 kez niye değiştirdin 😃 Bu arada özel verin yoksa zaten başına bi şey gelmemesi normal. Eğlencesine üretilen virüsler eskidendi. Bulaşınca cd romu sürekli aç kapa yapan, otomatik ses çalan, kendi kendine reset atan virüsler. En fazla haberin olmadan arka planda mining işlemleri yapıp elektriğini kullanmışlardır 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

konunun ekonomi ile ne alakası var.

bugün ekonomik özgürlüğü olan isviçrede de insanlar hyporvisor ile oyun indiriyor , fakirliğin kol gezdiği hinfistanda da insanlar orjinal oyun alıyor.

tamamen tercih. bu kadar.

sadece hyporvisor ne kadar güvenli , denuvo bitti mi , yeni oyunlar denuvo kullanacak mı konumuz bu :)

Tehlikelerinden bahsetmesinin sebebi amator kullanicilar. sen ac hypervisoru kapat hvci ve dse yi sonra indir internetten onune geleni tabiki hacklenirsin. bunun hypervisor ile direkt bir baglantisi yok sadece kolaylastiriyor. tum kernel kodlari inceledim + hypervisor launcheri da inceledim. sifirdan kendim derledim kullaniyorum. kaynak kodlarin icerisinde ne bir dis baglanti, ne bytecode hicbir sey yok tertemiz. hacklenecek adam bilgisizliginden her turlu hacklenir birgun. bunu hypervisor yontemiyle direkt olarak bagdastirmak manasiz. amator kullaniciya neyi nasil yaparsa basina ne gelir diye ogretmek yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0live0 -- 20 Nisan 2026; 1:34:54 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Korkarım yakında bu oyun yasakları vb başlayınca bu yöntemlerin hepsini öğrenmek zorunda kalacağız. Süreç onu gösteriyor. Şu son olayları bahane edip çıkacak yasayı ağırlaştıracaklar sanırım. İnşallah öyle olmaz.

Oyun nasıl?

• Open world e açılmadan önceki İlk bölüm zevkli geçti sonunda bi çok zorlamayan boss geldi... ondan sonraki tam açık dünya görevlere gitmek için haritanın öteki ucuna gitmek gerekmiyor hızlı seyahat var oyunda. Boss savaşları detaylandırılmış online oyunlardaki gibi önce zırhını soy kademeyle yani daha zevkli olmuş. Bunun dışında savaşlar doom a biraz benziyor.

Extra Oyunci
  • DENUVO KIRILDI. HYPERVİSOR YÖNTEMİ İLE TÜM OYUNLAR KIRILDI

ayrı bir ssd ile dual boot..

tamamen deneme amaçlı linçlemeyin :))

gamepass bitince bende kuracağım hocam. işlemci neden %100

diğer ssd de steam epic gamepass var bende de.

repack açıyor sistem o esnada ondan işlemci kullanımı

normalde kullanım diğer tarafa göre daha bile düşük birçok servis kapalı olduğundan

• Öğrencilik zamanımda hiç bir oyuna para vermedim hep korsan takıldım çünkü oyuna ayıracak bütçem yoktu ve yeni oyunları oynatabilecek sistemim de yoktu yine bütçeden dolayı. İş hayatına atıldıktan sonra güzel bir sistem kurdum. Ama kendime şöyle bir misyon edindim: "Benim kültürüme, dilime saygısı olana para kazandır." Bu misyonla sadece Türkçe dil desteği olan (altyazı olur dublaj olur farketmez) oyunları satın aldım. Bu kararı vermemdeki sebep de trajikomik. Tomb Raider'in bir oyununda orijinal oyunu satın aldım Türkçe yama kuramadım. Nette araştırdım korsanda çalışan yama orijinal oyunda çalışmıyormuş. Satın aldığım oyunu kaldırıp korsan yükledim oyunu öyle oynamak zorunda kaldım. Oyunu alır almaz yüklemediğim için iade süresi de dolmuştu. Ama bu hypervisör yöntemini kullanacağımı sanmıyorum (en azından riskler crackli oyun seviyesine düşene kadar.) Ama dediğim gibi Türkçe dil desteği olmayan oyuna para vermem. Dolayısıyla Türkçe dil desteği olmayan ve geleneksel yöntemle kırılmayan oyunu oynamam olur biter. Zaten öğrencilik zamanındaki kadar boş vaktimizde yok artık.

• Bir siteden alıntı :

"Arkadaşlar. Kimsenin dediğine aldanmayın. Herkes bir birinden habersiz gerçekten.

Hypervisor dediğiniz teknik resmen sizi kendiliğinden bile uyaran bir sistem. Yani bir insanın kalkıp size karşı veya bilgisayarınıza, içerisinde ki bilgilere karşı bir saldırı da bulunmaya Çalışmıyor . Burada insanların anlamadığı tek sıkıntı daha önceden bilgisayarlarına indirdikleri zararlı yazılımlar veya herhangi bir şeyi bilinçli olarak indirirken bile siz farkında olmadan bilgisayarınıza karşı bulaşan virüslere karşı almadığınız önlemlerdir. Hypervisor bilgisayarınızın işletim sisteminden(windowstan) bile daha önce çalışarak sisteminizi ve içerisinde ki doğrulayıcı sertifikaları devre dışı bırakıp oyunun da Denuvo gibi sertifika doğrulayan yazılımları “ByPass” yani(sistemi atlatma) şeklinde işlemesidir.

Eğer sen köylü kalkıp bilgisayarına “daha önceden veya daha sonradan” zararlı yazılım indirdiğinin farkında değilsen bu ByPass’ın suçu değil. Oyunu kapattığınızda bile önünüze “Lütfen VBS.cmd öğesini çalıştırıp” revert yani (yapılan işlemleri geri al) diye uyarı bile veriyor. Burada lütfen yalan yanlış insanları kötülemeyin veya “yok sakın indirme virüs bulaştı, instagram hesabıma girdiler. FALAN FİSTAN” gibi insanlar ile alay etmeyin. Öncelik alay konusu böyle sizler olursunuz. Gerek yok. Önce dön bir sistemine bak, en son ne indirdin, nereden indirdin, sonrasında bir sıkıntı yaşadın mı veya kalkıpta bir şekilde daha önce virüs uyarısı aldın mı almadın mı?

Ben açık açık söyliyim, crack kurarken çok virüs uyarısı alıyordum ama yemin ederim Hypervisor hiç bir şekilde sistemimde gerçek zamanlı virüs koruması aktif olsa dahi tespit edilip uyarısını almadım. Sorun sizlersiniz. Yaptıklarınız.

NOT: Oyunu yaklaşık 3 gündür oynuyorum bilgisayar özelliklerim;

Ekran kartı: RTX 2060 12GB GDDR6
    İşlemcim: Intel i3 12100F
    Ram: Kingston 3200MHz 16+16 = 32GB
    PSU: Silverstone 650 GOLD
    Depolama: Samsung NVMe 1TB M2 SDD

ALDIĞIM ORTALAMA FPS DEĞERLERİ : 90-150 FPS’dir.
    Performans sorunu yaşayan arkadaşlar önce sisteminin yeterlilğini ve ardından özellikle offical olarak ekran kartı driverlarını kendi uygulamaları üzerinden kontrol etsin, driver güncelleme konusunda hiç bir şey yapamayan bir insan bile DriverBooster kullanabilir.

Buradan bütün oyun severlere ve adminlere saygılar. Teşekkür ederim.

Sorun yaşayıp içerisinde ki “NASIL KULLANILIR LÜTFEN ÖNCE OKUYUN” yazısını okumayan kişler içn buraya yazıyorum.

“. Önce klasörün içerisinde ki “VBS.cmd” öğesini sağ tık, yönetici olarka çalıştırın, ardından bekleyin cmd sayfası sizlere işini bitirdikten sonra en altta Numaralar ile “1.2.3.4” olarka seçenekler sunacaktır. Seçeneklerde “1” sayısında yani “Devam et” seçeneğine tıklayacaksınız. Ardından ise ardından ise bilgisayarınız yeniden başlayacak, mavi bir sayfa açılacak. Yukarıdan aşağıya doğru olan seçeneklerde 7. seçeneği seçmelisiniz o da bilgisayarınızın sertifika doğrulamaasını devredışı bırakıyor. Kısacası klavyenizden 7 sayısına basınız. Bilgisayarınız açıldığında artık “VBS.cmd” ile işiniz kalmıyor “SİLMEYİN” oyunu açabilrsiniz ve oynayabilirsiniz AMA oyundan sıkıldığınızda, kapattıktan sonra tekrardan “VBS.cmd”‘i çalıştırıp bu sefer çıkan “1,2,3,4” sayılarından 3’e tıklamalasınız yine klavyenizde ki sayıdan. Sonra ise 1, 2 şekilde 1.bilgisayarı yeniden başlat 2.Daha sonra başlat. Bu adımı kesinlike uygulayın, ilk yaptığınız adımı tamamen temizliyor ve sertifika kontrolünü aktif ediyor, kısacası bütün işlemlerinizi yapmamış gibi oluyorsunuz. İyi oyunlar. Bu adımları yapmadan eğer oyunu açmaya çalışırsanız da “Cannot Start Denuvo Service” diye hata alırsınız."

Bu konuda herhangi bir bilgim yok. Sadece görüp paylaşmak istedim.

• voice e bak efsane oldu, day one yapıyor artık şimdi sırada ki bond heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Mayıs 2026; 15:41:24 >

hakikaten yaa, helal olsun adama. tek başına sırtladı korsan camiasını. batman de geldi day one. 007 de umarım day one yapar, yeni eklemişlerdi denuvoyu.

Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.