Binbaşı
28 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 216 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Intel Arc a770 16gb ekran kartım var - bazen 7 dakika bazende 20 dakika sonra oyundan atıyor masaüstüne dönüyor.

v1.7.29 Update kurulu

31.0.101.4824 driver kurulu (13 eylül 'de çıkan driver)9/13/2023

Calypso çevirinin Türkçe yaması kurulu

Çözüm bulan var mıdır?

Arada bir steamde oyuna güncelleme geliyor fakat EA sports eski geçen seneki kadroyu güncellemiyor! Oyunu eski kadrolarla oynuyorum biz her sene bu oyuna para verecek değiliz! Sizdeki Fifa 23 de geçen seneki kadro mu?

Oyun baya güzel! Türkçe yaması olsa güzel olurdu.

Oyun kaliteli Türkçe yaması olsaydı şahane olurdu.

Oyun güzel translate makine çevirisi veya el çevirisi olsa güzel olur bence.

Oyun baya güzel, bazı kritiklere göre en iyi zelda oyunu, bu oyunun Türkçe yaması iyi olurdu, Translate çeviride olur yeterki Türkçe altyazılı olsun oyun.

PC' de emulatörlerle oynanabilir durumda.

Xbox360, ve Ps3 için nisan'da çıkacak olan popüler döğüş oyunun sadece iki sistem için yapıldığı açıklandı. Satış rakamları 1.43 milyon Ps3, 1.27 milyon Xbox360, Street Fighter IV PC'nin satışları düşük olduğu (korsan) için düşünülmediği belirtiliyor.
60 kere saç traşı olursunuz, 55 ekran tv, Samsung X650 cep telefonu, 3 kutu orijinal parfüm, p4 monitörsüz bilgisayar, playstation 2 , 2gb Ipod nano, taşınabilir monitörlü dvd oynatıcı, 16 yabancı konser, 15 yaş pasta, mavi gözlü iran kedisi veya golden retrover, 8 megapiksel d. fotoğraf makinesi, 5 yeni orijinal pc oyunu, 180 watt sony marka 5.1 hoparlör seti, 19" lg lcd flat monitor.
Brothers.In.Arms.Earned.In.Blood-RELOADED dvd versionunu indirdim oyunu kurarken yarıda duruyo sonra hiç devam etmiyo ingilizce forumlardada aynı sorun var, bi fikri olan varmı?
oyun cumartesi torrentlere geldi indirdim grafiklar birimlar altınlar warcraft 3 teki gibi bölüm içi yaratıklar 4 ırk hakkaten aklımı başımda aldı, online bölümü ücretsiz gamespy dan account alıyosunuz oyundan direk multiplayer e dünyayla kapışın sanki orjinal! oyun değerlendirme siteleri'nin puanlamalarıda yüksek

Hakkında
Forum İmzası:

Extra Oyunci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.358
İkinci El Bölümü Mesajları: 194
Konularının görüntülenme sayısı: 11.172 (Bu ay: 361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 140 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.