Zelda Echoes of Wisdom Türkçe yama istek
Emulatör için Translate de olur Türkçe yama istek.
Metacritic puanı: 90/100 olan bu harika oyunu Türkçeleştirecek var mıdır?
En uygun fiyatlı ve güçlü Ekran kartlarını AMD satıyor!
Bir RTX 4090 75 bin tl iken neredeyse aynı özellikli AMD 7900xtx 24 gb 384bit ekran kartı 35 bin tl civarında, arada büyük fark var! Ben şuan amd RX 6800 kullanıyorum oldukça güçlü bir kart yeni oyunları 2K da ultra detayda ortalama 150fps ile oynatıyor dolayısıyla bundan sonra ekran kartı olarak AMD radeondan şaşmam.
Sanwa Tuşları Mayflash f500'e modifiye etmek!
Mayflash f500 joystick kullanıyorum Sanwa tuş ile modifiye edersem bi farkı olurmu? Bilen varmıdır? Daha önceden ebaydan hori joystick e orjinal sanwa tuş almıştım çok memnun kaldım çok hassastı. F500 e bi farkı olurmu? teşekkürler.
Crow Country Türkçe yama istek
Kritiklerden iyi puanlar alan hayatta kalma korku oyununa bir Türkçe yama yakışır oyun bugün çıktı.
PS1-tarzı Final Fantasy 7 karakter modellerini düşünün. Sonra bunu Resident Evil'ın tank kontrolleriyle, arkaplan çizimleriyle, hayatta kalma mekanikleri ve bulmacalarla birleştirin. İşte size Crow Country.
PC de denuvo koruması kaldırıldı. Translate Türkçe yama da olur!
Square Enix'ten muhteşem bir Aksiyon-RPG (sıra tabanlı değil)
Oyun criticler tarafından yüksek puanlar aldı.
https://www.metacritic.com/game/star-ocean-the-second-story-r/
Granblue Fantasy Relink Türkçe yama istek
Güzel bir aksiyon-rpg oyunu Türkçe yaması olsa güzel olurdu. Türkçe yama translate çeviride olur.
Amazon.com global (ingilizce amazon) dan alışveriş yapmaya çalışıyorum ürünün parasını karttan çekmiyor 2 gün bekletiyor sonra bu hatayı alıyorum "Amazon.com Payment Declined" yardım lütfen...
Square Enix'ten muhteşem bir Aksiyon-RPG (sıra tabanlı değil) Oyun Switch'de çıktı emulatörler ile oynanabilir, PC de denuvo koruması var.
Oyun criticler tarafından yüksek puanlar aldı.
Türkçe yama olsa şahane olur.
Starfield: Intel Arc ekran kartı oyundan atma sorunu
Intel Arc a770 16gb ekran kartım var - bazen 7 dakika bazende 20 dakika sonra oyundan atıyor masaüstüne dönüyor.
v1.7.29 Update kurulu
31.0.101.4824 driver kurulu (13 eylül 'de çıkan driver)9/13/2023
Calypso çevirinin Türkçe yaması kurulu
Çözüm bulan var mıdır?
Extra Oyunci |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.482
İkinci El Bölümü Mesajları: 195
Konularının görüntülenme sayısı: 17.519 (Bu ay: 441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 178 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun