|
voices versiyonunda hypervisor olmadan mı oynanıyor? |
|

|
voices versiyonunda hypervisor olmadan mı oynanıyor? |
|
|
Windows 11 üzerinde sınama modunu açtım, her boot yaptığımda sürücü imzalamayı devre dışı bırakmak zor oluyordu. Artık her açılışta otomatik olarak dse iptal açılıyor. Aynı zamanda vbs.cmd üzerinde gerekli ayarlamaları yaptım. Oyunla işiniz bitince mutlaka revert changes yapın diyor ama ben hiç revert changes yapmadım bu şekilde günlük olarak kullanıyorum bilgisayarımı bir şey olur mu? Artık bilgisayarı direkt açıp hiçbir şey yapmadan hv bypass oyunları çalıştırabiliyorum hiçbir ayar yapmadan. Bu yanlış bir şey mi? İşlemcim ekran kartım falan olağandışı çalışmıyor herhangi bir şüpheli durum yok. cgnat ağındayım. |
|
Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
|
|
hyporvisor ile patlatıldı. |
|
hypervisor oynayan ve sorun yaşayan var mı? |
|
sorun yok hocam. secure boot açık. sadece oyun için kullanıyorum sistemi. özel hiç şeyde kullanmıyorum. vlan ile diğer cihazlara erişimini engelledim. bir problem yaşamadım. zaten sorun olsa da arka planda biz farkedemeyiz. fitgirlden çekiyorum paketleri |
|