- Subaru Önerir Misiniz? -
Merhaba,
650 bin civarı otomatik bi araç bakıyorum. Subaru Impreza STI'lar hoşuma gidiyor ama servis ve parça konusunda ya da başka konularda sıkıntı yaşatır mı merak ediyorum? CVT şanzıman varmış.
LUNARK - Türkçe Yama [DeepL]

- BİLGİ -
- DeepL kullanılarak yapılmış makine çevirisidir.
- Fransızca yerine ekledim.
- Türkçe karakterler (ü,ö,ğ,ş,ç,i) oyunda sorunlu göründüğü için mecburen çıkardım.
- Oyuna henüz başlamadım ama metinlerde gözüme çarpan bir sorun olmadı.
Herhangi bir sorun görürseniz yazabilirsiniz. İmkan dahilindeyse düzeltmeye çalışırım.
- Yaptığım ilk çeviridir
- KURULUM -
- language.json isimli dosyayı oyunun ana dizinine atıp mevcut dosya ile değiştirin. Oyun içinden Options'a girip dil seçeneğini bir kere sağa çevirdiğinizde Türkçe olacaktır.
- İNDİR -
https://www.mediafire.com/file/kiov68xxgcto7iu/LUNARK+TR+Yama+v1+[Ruff+N+Tumble].rar/file
@Ruff N Tumble

- Makine Çeviri Nasıl Yapılır? -
Merhaba arkadaşlar,
Makine çeviri yapıp oynamak istediğim bazı PSP ve PS2 oyunları var. Mesela Daxter PSP. Sanırım dil dosyalarını çıkartmak oyundan oyuna değişiyor ama bi şekilde export ettik diyelim. Sonrasında ne yapmam gerekiyor? Genelde makine çeviride DeepL kullanıldığını görüyorum. Çıkardığımız dil dosyalarını komple metin olarak çeviri aracına kopyalamamız mı gerekiyor? Bilgili arkadaşlar yönlendirirse çok sevinirim. Yapabilirsem çevrilmemiş eski PC ve konsol oyunlarını çevirip burada da paylaşmayı düşünüyorum. Sadece ilk aşamada bir rehbere ihtiyacım var :)
Xiaomi Watch 3 vs Watch 5 ?
Merhaba,
Bu iki saatin Active modelleri arasında kaldım. Watch 5 300 tl civarı fazla. Watch 5 Active IPS ekran, 3 Active'in panel tipini bulamadım.
Hangisini önerirsiniz? Ya da bu fiyatlara alınabilecek daha iyi diyeceğiniz önerileri de değerlendirebilirim.
Bir de ayrıca mikrofonsuz bir saat bakıyorum telefon görüşme ihtiyacı yok sadece kol saati amaçlı kullanılacak.
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 431
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 646)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 208 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun