Şimdi Ara

DENİZ BAYKAL VS KEMAL KILIÇDAROĞLU ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

DENİZ BAYKAL VS KEMAL KILIÇDAROĞLU ANKET

(En Son Oy Tarihi: 3.9.2022)
Giriş
  • sizce bu iki adaydan hangisi başta olsa daha başarılı yönetirdi chpyi

bence baykal

baykal zamanında chp chpydi

baykal başta olsa ekmelettin vakası yaşanmazdı bi defa

geçen seçimde ayrı ayrı aday çıkarma gafletine düşülmezdi

bilmiyorum bence daha iyi olurdu

hani derseniz baykal sağdan oy çekemiyordu kkde çekemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 28 Ağustos 2022; 22:18:41 >

• Troller aç, troller çaresiz….

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kemal beye en ufak eleştiride gene troll ilan edildik genel merkezci tayfa tarafından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıştarı baykala bin defa tercih ederim.

• Umarım kılıçdaroğlu aday olur. Ülkeyi düzgün yöneteceğinden hiç şüphem yok.

• Deniz bey zamandaki HP oy oranıyla Kemal bey dönemini karşılaştırırsak. Kemal bey daha başarılı.

Ayrıca Deniz bey döneminde CHP nin baraj altı kaldığı bile oldu.

CHP nin tek ihtiyacı Y kuşağı temsilcisi bir genel başkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 28 Ağustos 2022; 22:39:19 >
  • Yüzde 25 alacağından da şüphen olmasın omg ghhggjuf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cehape'den başka derdi yok adamın çok ilginç abi.....

• kırk satır mı? kırk katır mı?

• Basın engeli geçin. Artık son düzlükteyiz. Hiç bir trolle muhattap olmayın. Gündemde olmayan herşeyi gündeme sokamya çalışıyorlar. Bıktırdı artık.

KAYBEDECEKSİNİZ. NOKTA.

• Aga öyle deme yav ikisi de iyi kötü emek verdiler bir şeyler yaptılar ama halk yuzde 51 52 oy basip geçiyor karşıya

Bu seçim son şans bakalim nolacak

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Osursak troll ilan edilir hale geldik

Chp düzelmeden secim kazanilamaz anlamiyorsunuz ki

Hele bi aday mansur yada eko olmasin bak seçim nasil ilk turda gg oluyor görün bi rahatlayın

Kkde aksam cikar oy kaybimiz yok gene istifa etmiyorum diye konusma yapar gene alkislarsiniz

• Bu ilk mesajı yazan üye niye her konuya aynı şeyi yazıyor.

Botnet robotu mu bu otomatik mesaj atıyor.

• Tabiki Baykal,

1995 de CHP yi tekrar kurmuştur. Shp yi CHP ile birleştirmiştir. İlk seçimde %11 ile meclise girmiştir. Baraj altı kaldığı ikinci seçimde İSTİFA ETMİŞTİR. 2002 seçiminde %20 mi gibi bir oy aldı. Yani 7 sene içinde sıfırdan %20 gibi bir sonuca ulaşmıştır. Ki bu sonuca ulaşırken ecevit-dsp gibi bir parti daha vardır.

Kılıçdaroğlu İstanbul belediye seçimlerini kaybederek siyasete girmiştir. Öncesinde baykalın siyasi tecrübesinin hiç birine sahip değildir. Ve girdiği her seçimi kaybetmiştir. Hiç birinde istifa etmemiştir. %20 ile aldığı partiyi %4 den fazla oy arttıramamıştır. Dsp gibi bir rakibide hiç olmamıştır.

Kaset olayları olduğundan hemen önce habur olayları yaşanmıştır. O sürece bağara bağara karşı çıktığında anketlerde ki oy oranı %34 lerde idi. Kaseti bu şekilde okuyun.

Ciddi hitabet yeteneyi vardı. Konuşmaları dinlenirdi,
    öyle mıy mıy değildi. Karakterli mert adamdır. Talabani sosyalist enternasyonal toplantısına katılınca salonu terk etmiştir. Erdoğanın şiir davasından sonra mecliste evet ben yaptım demiştir.

Chp nin devletçilik ilkesini önemsemiştir. Türk milliyetçisi bir siyaseti vardır. CHP içinde sosyal demokratlar ve Hdp ye yakın olanlar tarafından sevilmez. Sürekli dezanformasyona tabi tutulur.

CHP seçmenine cidden acıyorum. Karanlıkta bir ışığa bakıyorlar ve o ışık önlerini aydınlatmıyor. Bir ışık var diye tünele bakıp duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhodium -- 29 Ağustos 2022; 1:6:36 >

• Kılıçdaroğlu'nun karşısına 5 yaşında çocuk koysunlar çocuğa oy veririm.

• up

• Baykal dediğiniz kişi Akp'ye en büyük iyiliği yapmıştır KK ile kıyaslanması KK'ye hakarettir.

• chp nin başına en çok yakışan isim incedir partinin zaten Atatürkle A kadar bile ilgisi alakası kalmadı tamamen usa küresi.

tabiki deniz baykalı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ağustos 2022; 17:39:17 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    İnceyi fena harcadılar

İnce genel baskan olsa chp suan en kötü anketlerde yuzde 30 çıkardı hala 25te sürünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Baykal ne ya? Bu kadar da saf mısınız? Zamanında görmedik mi ne yaptığını? Tamam o kadar geçmişi bilmiyorum fakat partiyi ne hale getirdiğini görmedik mi? Savcı sayan bunun sağ koluydu. Boşuna hizipçi demiyorlardı buna. Üstelik Tayyip Erdoğan'a başbakanlık yolunu açan, meclisbaşkanlığı için Erdoğan ile gizli kapaklı görüşen de bu adam. Kaset olayına hiç girmiyorum. Adı batsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.