Şimdi Ara

Death Race (PC) [UNITY 3D]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugüne kadar adamakıllı bir Death Race oyunu bulamadığımdan kendi başıma böyle bir projeye atılma kararı aldım. Unity 3D Engine ile geliştirdim. Oyunda 3 mod bulunacak. Terminal Island, Highway Battle, ve Demolition Zone. Bana sorarsanız Highway Battle, bir adım daha önde. Çünkü akan bir trafiğe karşı, peşinizde polisler ile, önünüze sonsuz seçeneklerle dolu uzun parkurda yarış söz konusu. Demolition Zone için aklımda bir takım projeler var. 2012 film sahnelerine benzer şekilde. Oyunda yıkılabilen objeler olarak duvarlar, sütunlar, kolonlar vs mevcut. Tamamen fizik motorlu yıkılır. Yapay zeka araçlarının yazılımını bizzat kendim yazdım. Araçlar belirlenen parkurda ilerliyor, keskin virajlarda hız kesebiliyor, önüne çıkan engellere göre karar verebiliyor, sizi görüş açısında yakaladığında sizi vurmaya çalışıyor. Aynı şekilde tüm araçlar dinamik hasar görür. Kapı, kaporta, tampon dağıldıktan sonra fırlar gider. İlk turda silahlar ve kalkanlar devredışı, ikinci turda aktif. Oyun için altyapı hemen hemen hazır, fakat geliştirilmesi gereken bir ton şey var. Herşey sona yaklaştıktan sonra hedefim oyuna basit bir MultiPlayer modu eklemektir. Oyun içi bazı araçlar hariç tüm modeller bana ait. İlerki aşamalarda araçları da kendim modelleyeceğim. Tek kişiyim, herhangi bir ekip ya da grubum yok. Oyunun tek bölüm olarak indirilebilir demosunu 01.12.2013 te buradan, sitesinden ve Facebook sayfasından paylaşacağım. İlk projem desem yeridir, bundan önce Mel Gibson'un "Signs" (İşaretler) filmini anımsatan kısa bir korku oyunu yapmıştım. Bir kaç düzenlemeden sonra da onu buradan paylaşabilirim.

https://www.facebook.com/pages/Death-Race-PC/1427981570754254

http://www.youtube.com/user/381Bugra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 31 Aralık 2013; 0:45:13 >

• Onlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyiymis
  • Güzele benziyor müziğin ismi ney bu arada ?Birde ne zaman hazır olur çıkartırsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dragonborn Comes -- 26 Ekim 2013; 13:13:15 >
  • Reklam alinir

• Brian Tyler - Crusher. Bayağı kısalttım müziği. 01.12.2013 te ilk sürümü yayınlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 26 Ekim 2013; 13:23:48 >
  • Hocam hiç fena değil çıkması için beklemedeyim bu arada ellerinize sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyun da kırabilcez mi
  • Güzel olacağa benziyor.
  • Güzel.Şimdi iki şey soracağım

1.Oyun ücretlimi ücretsizmi olucak
    2.Bu oyundan sonra sokak temalı bir araba yarışı düşünürmüsünüz.
  • Çekirdekleri kaptım
  • hadi bakalım, bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

Hocam hiç fena değil çıkması için beklemedeyim bu arada ellerinize sağlık.

Teşekkürler :) Dediğim tarihte ilk versiyonunu yayınlayacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

boyun da kırabilcez mi

:D Aklıma gelmedi değil..

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Güzel.Şimdi iki şey soracağım

Şu anlık kar söz konusu değil. Sadece kendimin ve oyunun sesini duyurmak istiyorum.

Sokak temalı olarak Highway battle düşünüyorum. City olarak şehirde sokaklı mahalleli diyorsanız o biraz zamanımı alabilir, çok fazla çevre detayı lazım.

Bu arada oyunun çok güzel ve etkileyici Main Menusünü de yapıyorum :) Bayağı güzel uyacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 28 Ekim 2013; 5:00:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

quote:

quote:

boyun da kırabilcez mi

quote:

Şu anlık kar söz konusu değil. Sadece kendimin ve oyunun sesini duyurmak istiyorum.

Sokak temalı olarak Highway battle düşünüyorum. City olarak şehirde sokaklı mahalleli diyorsanız o biraz zamanımı alabilir, çok fazla çevre detayı lazım.

Bu arada oyunun çok güzel ve etkileyici Main Menusünü de yapıyorum :) Bayağı güzel uyacak...

ilginç olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

quote:

quote:

boyun da kırabilcez mi

quote:

Hocam sanırım 2 yi yanlış anladınız ben bu oyun bitince 2.projeniz sokak yarışı olurmu diye sordum.Yani belliki bu tarz oyunlara yeteneklisiniz.

• Steam Greenlight'a koyarsanız daha çok sesinizi duyurabilirsiniz bence. Hem gelirde sağlarsınız biraz ki bu sayede gelecek projeleriniz daha da güzel olur.
  • Ne zaman biter la onboard ile oynayacam çünkü

• quote:

Hocam sanırım 2 yi yanlış anladınız ben bu oyun bitince 2.projeniz sokak yarışı olurmu diye sordum.Yani belliki bu tarz oyunlara yeteneklisiniz.

Evet olabilir belki, ama bu tip yarış oyunlarında fevkalade çevre detayı şart. Bir de şu doğru ki insanlar araba yarışlarını simulasyon yerine daha çok arcade olarak oynamayı tercih ederler. Bakınız gta 5'te gta 4'teki araç fiziğini kaldırmışlar, çok daha fazla aksiyon dolu şeyler yapıyorsunuz. Bu yaptığım oyunda da gta 4'e tıpatıp benzeyen bir araç fiziği geliştirmiştim, fakat biraz arcade'e doğru yatırmaya başladım.

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Steam Greenlight'a koyarsanız daha çok sesinizi duyurabilirsiniz bence. Hem gelirde sağlarsınız biraz ki bu sayede gelecek projeleriniz daha da güzel olur.

Teşekkürler, greenlight'a koyuyorum şimdi. Gelir sağlamayı şu anlık düşünmüyorum He ne zaman gelir söz konusu olur? Sadece parlak bir fikir, basit bir oyun ve reklam ile

quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Ne zaman biter la onboard ile oynayacam çünkü

Onboardla şu anlık pek mümkün olacağını sanmıyorum Şu bir haftadır oyunu optimize ile uğraşıyorum. En az drawcall çağırarak en az polygon çizdirerek grafik kaybı olmadan bir oyun sunmak hedefindeyim.

• Hocam başarılar bende oyun yapıyorum çok başarılı buldum.

• Etkileyici...Keşke CryEngine 3 kullansaydın daha güzel olurdu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.