Şimdi Ara

Orijinal Need For Speed Underground 2 nerden bulacağım ? Origin ve Steam'de yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar var mı bilen oyunu dijital olarak nereden indirebilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Need for Speed Underground 2'yi Nereden Bulabilirsin?

Orijinal Need for Speed Underground 2 oyunu artık resmi dijital mağazalarda (Steam, Origin vb.) bulunmamaktadır. Ancak oyunu hala şu şekillerde edinebilirsin:

• Fiziksel Kopyalar: Fiziksel kopyalarını eski oyun mağazalarında veya çevrimiçi ikinci el ürün satışı platformlarında bulabilirsin.
    • Resmi Olmayan Kaynaklar: NFS Underground 2'yi, oyunu resmi olmayan kaynaklardan indirebileceğin çeşitli web sitelerinde bulabilirsin. Ancak bu yöntemlerin güvenli olmama riski olduğunu unutmamalısın.
    • Emülatörler: NFS Underground 2'yi oynamak için PlayStation 2 veya Xbox emülatörlerini kullanabilirsin. Bunun için oyunun ISO dosyasına ve uyumlu bir emülatöre ihtiyacın olacaktır.

Orijinal NFS Underground 2'yi bulmak için en güvenli ve yasal yöntem fiziksel bir kopya satın almaktır. Resimli olmayan kaynaklardan oyun indirmek riskli olabileceğinden, bu yöntemi kullanmaktan kaçınmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam bildiğim kadarıyla THQ firması iflas etmişti kolay kolay bulabileceğinizi zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Evet arkadaşlar var mı bilen oyunu dijital olarak nereden indirebilirim ?

Burada var: TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 31 Mart 2015; 16:47:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen süpermarketlerde (Real, Carreforur vs.) 5-10 liraya satılan oyunları koydukları sepetlerin arasında görüyordum. Oralara da bakabilirsin.
  • hocam artik bulma sansin cok zor diye biliyorum. sahibinden e ebay e falan bak belki bir iki tane kapali kutu kalmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital olarak satılmıyor. Kutulu olarak Türkiye'de bulamadım bu yüzden Underground 1-2 ve Most Wanted 2005'in olduğu paketi yurtdışından aldım. Eski NFS oyunları 2008 yılında tekrar basıldığı için sıfır jelatinli olarak ebay vs. gibi sitelerde bulabilirsin.
  • Undergraund 3 yapsalar keşke. Ben ferrari , lamba, maserati falan istemiyorum. Golf astra gtc , clio rs ,nissan gtr, lancer olan. bolbol modifiye edip jant takabileceğim bir oyun istiyorum, en son oynadığım nfs undergraund 2 oyunuydu, ondan sonra hiçbir nfs tat vermedi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Undergraund 3 yapsalar keşke. Ben ferrari , lamba, maserati falan istemiyorum. Golf astra gtc , clio rs ,nissan gtr, lancer olan. bolbol modifiye edip jant takabileceğim bir oyun istiyorum, en son oynadığım nfs undergraund 2 oyunuydu, ondan sonra hiçbir nfs tat vermedi bana.

Aga yazma ağlatacan :(

Biri change.orgda o imza kampanyası açsa keşke underground 3 istiyoruz diye :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu, kurgusunu sabit bırakmak üzere, yeniden yazsalar keşke.
  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Bi remastered yapsınlar ya zaten işlerine gelir.most wanted var mesela origin'de ama o da aynısı değildi diye hatırlıyorum.
  • Üzerinden 5 yıl geçmiş ama bende arıyorum 0 kutu bulma şansımız hiç mi yok

Amazon :

0 kutu 328 dolar gibi inanılmaz yüksek bir paraya satılıyor (Günümüzde 2.319,56 Türk Lirası). 2. el fiyatları ise ortalama 45 dolar. Yok mu mantıklı bi fiyata NFSU2 PC satan :(

• Vakti zamanında teknoloji mağazasında NFS Underground'u bulmuştum. Belki öyle bulursunuz.
  • Evet nereden bulabiliriz kutulu veya key olarak ?
  • Türkiyede bulunacağını pek sanmıyorum, yurtdışı amazon kaynaklı falan olabilir sıfır kalmışmıdır şüpheli.
  • Valla hocam sıfır değil ama 2. el olarak sahibinden ya da letgo da görmüştüm , fiyatı 100 tl idi. Bende koleksiyoncu biri olarak , çoğu oyunun mecbur 2.el almak zorunda kalıyorum. Eğer görüntü için almayacaksanız key vs almanın bir anlamı yok, indirim netten oynayın , diğer türlü zaten korsan kullanmış gibi olacak sizin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.