< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Mayıs 2026; 23:54:53 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Mayıs 2026; 23:54:53 > |
|
MGS4 25th anniversary edition 2K'da çözünürlük'de bitirdim. 12 yıllık PS3 oyunun 2K'da detaylar inanılmaz. Kojima o zamandan PS5 için oyunu hazırlamış https://github.com/rajkosto/rpcs3/releases/tag/0.0.7-9184 Oyun içi aldığım kayıt |
PS3 Oyunlarını PC'de RPCS3 Emülatörüyle Oyna: The Last of Us, Fight Night Champion ve MotorStorm Pacific Rift
PlayStation 3'ün (PS3) en sevilen oyunlarından bazılarını PC'nizde deneyimlemek mi istiyorsunuz? RPCS3 emülatörü sayesinde The Last of Us, Fight Night Champion ve MotorStorm Pacific Rift gibi PS3 oyunlarını PC'nizde oynayabilirsiniz.
Fight Night Champion PC Emülatör ile
Fight Night Champion, boks hayranları arasında popüler bir oyundur. RPCS3 emülatörü ile Fight Night Champion PC'de oynanabilir ve orijinal konsol deneyimine yakın bir deneyim sunar.
RPCS3 Fight Night Champion
RPCS3 emülatörü, Fight Night Champion oyununu akıcı bir şekilde çalıştırmanıza olanak tanır. Oyundaki gerçekçi grafikler ve dövüş mekanikleri, PC'nizde de aynı heyecanı yaşatır.
Fight Night Champion PC Emulator
Fight Night Champion PC'de emülatör aracılığıyla oynayarak, konsol sürümünde yaşamadığınız avantajlardan yararlanabilirsiniz. Örneğin, daha yüksek çözünürlükler ve kare hızları elde edebilirsiniz.
Sonuç
RPCS3 emülatörü, PS3'ün klasik oyunlarını PC'nizde yeniden canlandırmanıza olanak tanır. The Last of Us, Fight Night Champion ve MotorStorm Pacific Rift gibi oyunları PC'de oynayarak, konsol deneyimini bilgisayarınızın rahatlığında yaşayabilirsiniz.
|
|
l CPU: Ryzen 5800x3D
l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240 l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz) l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7 l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim... |
|
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240 l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz) l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7 l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Temmuz 2020; 20:36:17 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 30 Temmuz 2020; 0:45:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |