Şimdi Ara

Death Race (PC) [UNITY 3D] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Hocam başarılar bende oyun yapıyorum çok başarılı buldum.

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Etkileyici...Keşke CryEngine 3 kullansaydın daha güzel olurdu.

CryEngine'da çok fazla hazır modüller bulunduğu için ilk tercihimi ondan yana yapmadım. Yoksa yüklü o da yaparım yapmasına, ama olabildiğince temelinden başlamak istedim. CryEngine ile Unreal arasındayım.
  • Takip
  • Oyuna ait bazı SS'ler çekeyim dedim bugün. Tahmini aşama %60 civarındayım. Terminal Island tamamen bitti. Otoban ve trafik araçları biraz uğraştıracak beni. İlerleyen vakitte terminal adasına ait bölümün gameplayini yayınlarım.

Death Race (PC) [UNITY 3D]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 2 Aralık 2013; 4:51:12 >

• Çok güzel duruyor bekliyorız
  • Bu ay daha çok grafik üzerinde durdum. Yeni Screenshotlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 16 Aralık 2013; 17:47:04 >

• baya detay var. kendin mi calisiyorsun oyunda?
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Evet, sadece ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

Evet, sadece ben

iyi is basarmissin bende Unity 3D ile ilgileniyorum daha cok programlama kisminda. baktigim kadar cok iyi birlestirme yapmissin. Tebrikler.
  • Güzel olacağa benziyor takipteyim.

Bir de 2 sorum olacak

1)Bilgisayar Mühendisliği mi okuyorsun yada okudun ? Yapay zeka felan sıfırdan oyun yapmak zor bir iştir.
    2)Araba yarışı oyunu yaparken araçları gerçeklerden alıntı yapman telif hakkına girmez mi ? Bu oyunda Ford Mustang olmazsa olmazlardan. Bir çok firma para vermemek için kendilerinin tasarladıkları arabaları kullanıyorlar.

EDIT: Bence oyundaki hız göstergesi MPH yerine KMH olsa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 19 Aralık 2013; 18:28:24 >
  • Hayır, gemi makineleri mezunuyum Yapay zeka üzerinde fazla durdum, hatta şu anda biraz daha geliştirip asset store da scripti satışa çıkarmaya uğraşıyorum.

Herşey bir kıvılcım ile başladı. %95'i bana aittir. Eskiden bir kaç model bana ait değildi, ama şimdi tüm modeller bana ait. Çünkü modeli yapan adam oyun için kullanılacağını bilmediğinden ötürü high poly model yapıyor. Markayı kaldırdım, arma olarak saçma sapan bir şey koyarım. Zaten death race isminde de çıkması mümkün değil. Herşeyden önce oyun commercial olmayacak, üstümden biraz lisans olayı kalkmış olur. RPM'in altında km/h cinsinden int değeri yapmıştım ama sağdaki göstergeyi daha değiştirmemişim

• yer al
  • Peki kolay gelsin takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

boyun da kırabilcez mi

• 01.12.2014 tarihine kadar bekleyemeyeceğim ufak bir gameplay yada trailer yayınlayamaz mısın? Oyunu merak ediyorum nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 26 Aralık 2013; 19:13:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonu tam anlamıyla ilk bölüme ait gameplay yayınlayacağım. 01.12.2014 diye bir tarih söz kousu değil. 01.12.2013 de çıkaracaktım, fakat hem yetiştiremedim, hem de daha fazla detay eklemek istedim. 1 aya varmaz çıkarmayı hedefliyorum.
  • Ben tarihlere bakmamışım yeni bir konu sanmıştım bunu

Size kolay gelsin merakla bekliyorum
  • Upload tamamlandığında videoyu buradan paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 30 Aralık 2013; 20:33:41 >
  • Hocam elinize sağlık.Çok iyi duruyor görseller. Merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proje nasıl hocam.
  • Son durum nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.