|
Bildirim
|
Şu kısacık dünyada komşun bununla mutlu oluyorsa çok görme kah BMW ile kah Mercedes ile yarışsın mutlu olsun.
|
Asgari ücretli dacia'yı, sıfırdan para biriktirerek alamaz Allah'ın izni Reisin kavliyle 2023'ten sonra tofaşı mühendislerin aldığı zamanlar gelecek. |
Altı normal araçlardan yüksek. Reno Toros gibi hafif arazi şartlarında kullanılabilir.
|
Sanderoyu bilmemde Duster gerçekten çok iyi . instagram videolarına denk geliyorumda. Araç keçi gibi. L200 lerle falan yürüyor dağda tepede.
Araziye çok giden bir adam için sandero gayet mantıklı burda bir problem görmedim. İlla BMW lere bulaşacaklar illa |
Dandik mandik, parasının hakkını veriyor bence. F/p iyi, bastın mı gidiyor ve yerden de yüksek. Bırakın adam da cip zannetsin dokunmayın.
|
Altının yüksek olması Ve 1.5 dci motoru ile çok avantajlı bir araba ama arazide beş para etmez şöyle anlatayım;
Bunun kardeşi symbolü kullandım Ve bu araçlarda ASR kapatılmıyor. Basit bir çamur veya kara gir az patinaj ile rahatlıkla çıkacağın yerde gaz kesip seni bırakıyor orada. ASR yi kapatıp diğer araçların rahatlıkla bekli yaz lastiği ile geçebileceği yerlerde hem de. |
Sanderonun süspansiyon kalitesini ben beğeniyorum epey yumuşak ve sessiz çalışıyor birazda iyi yol tutsa 2.araç diye alır binerim
|
beygir ile torku ayırt edemeyen insana low range'i, 4 çekeri falan nasıl anlatacaksın boşa uğraşmamak lazım vakit değerli.
söz konusu duster 4 çekeri olsa anlarım. yeni duster'da 360 derece kameray a kadar birçok offroad ekipmanını alabiliyorsun. zaten videolarda da görülüyor hafifliği sayesinde koca pickupların tırmanmakta zorlandığı yerlerin üstünden kolayca atlıyor |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostHope -- 30 Nisan 2019; 17:26:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 30 Nisan 2019; 20:43:6 > |
|
|
|