Şimdi Ara

Dacia Dokker mı Fiat Fiorino mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba alacağım Dokker mı Fiorino mu tam karar veremedim, ikisininde artı yönleri var,

bugün Dokker inceledim, oldukca geniş bir araç, koltuklar poşet şeklinde katlanabiliyor,

arka koltukları katla , karavan niyetine kullan, fiyatlar hemen aynı dokker 32.000 , fiorino 32.750

dokker yeni bir araç piyasada tutulurmu bilmiyorum, gerçi kullanmak için aldıktan sonra sorun olamaz

• Dokker Daha geniş bir araç .

Fiorino ise daha Dar bir araç .

Araçtan beklentilerinize bağlı .
  • şirketimizde kango ve fiorino kullanıcısı olarak dci motoru m jete değişmem dci daha keyifli ve randımanlı bana göre + dokker daha geniş fiyat farkı fazla yoksa dokker derim
  • Dokker Stepway alınır, paketle birlikte 35 bin civarı yapıyor. 33 küsüre bırakırlar herhalde. Al sana karavan.
  • Bencede dokker
  • Dokker Stepway en mantıklısı.
  • tercihim dokker benimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİORİNO'MU BİPPER'MI ?
    17 yıl önce açıldı
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dokker alınabilir.
  • fiatın pabucu dama atılmış ha bu arada iyi olmuş dacia ve fiat sağlamlıkları aynı sonuçda :d
  • hocam multijet motor ile fiorino bi türlü anlaşamıyor, forumda fiorino sahipleri yakıt tüketiminden çok şikayetçi, mj motor az yakmasıyla ün yapan motorlardan biriyken fiorinoya uymuyorsa uzak durmak gerekir
  • Dokker diyorum.
    1.3 multijet kamyonet geçen bir araca yakışmıyor. (Geçen yıl fiorino vardı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokker derim bende.1.3 motor yetersiz ve çok yakıyor.Dokkera görede daha dar.Alacak olsam dokker alırdım.
  • Kesinlikle Dokker.
  • Ticari ve aile için de en uygunu Dacia Dokker olacaktır , Fiorino güzel fakat dar bir araç ama ticari kullanım için iyi.
  • ikisininde iç mekan kaliteleri düşük en azından benim aracıma göre
    benim 34 bine aldığım dobloda esp hillholder asr cruise control varken akrabamın 40 bine aldığı dokker de hiçbiri yok artı 1.5 80 bg 90 lık dobloyla geçiyorum yanından bence ikisinide eleyip yeni kangoo ya bakın derim daha dolu bir araç
    yada otomobil geçen sw kardeşi lodgye bakın ...
  • Dokker Stepway dci
    Motoru olsun,her şekilde.Tasarımı da fena degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokker piyasada tutuldu bile. Bir çok şirketin dokker aldığını gördüm. Etrafımda epey bir dokker var. Konforu çok düşük olsa da tip ve motor olarak ilk tercih edilebilecek araç bence de.
  • Dacia derdim ben, ama Dobloyla karşılaştırırsanız cevabı herkes biliyor.
  • DOKKER TABİKİDE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.