|
D-Smart D-Fix Ana Konu (25. sayfa)



-
-
Arkadaşlar merhaba!
Dsmart D-Fix için abonelik başvurusunda bulundum daha Kurulum olmadı fakat merak ettiğim konu şu phılıps 43pus6503/12 marka tv kullanıyorum. Bunda girişte CI yazıyor tv de çalışır mı bu cihaz? Ve de CI+ özelliği var mı? Yani güncelleme alabiliyor mu? D-Fix’i tercih etmem ile normal kutulu uydu alıcısı arasında bir fark var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
d-fix televizyonunuzda çalıştı mı? ben de d-fix e geçmeyi düşünüyorum benim tv philips 58pus7304 çalışıp çalışmadığını merak ediyorum internette net bilgi bulamadım...quote:
Orijinalden alıntı: ilhanrecep007
Arkadaşlar merhaba!
Dsmart D-Fix için abonelik başvurusunda bulundum daha Kurulum olmadı fakat merak ettiğim konu şu phılıps 43pus6503/12 marka tv kullanıyorum. Bunda girişte CI yazıyor tv de çalışır mı bu cihaz? Ve de CI+ özelliği var mı? Yani güncelleme alabiliyor mu? D-Fix’i tercih etmem ile normal kutulu uydu alıcısı arasında bir fark var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewo63 -- 29 Eylül 2020; 22:25:11 > -
Arkadaşlar samsung smart tv kullanıp dsmart kanal listesi usb ye aktarıp buraya gönderebilecek biri var mı
Bi türlü nat geo kanallarını ekleyemiyorum
Tsk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv'nizin CI ya da CI+ olması farketmiyor. İkisinde de çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dosya sistemi NTFS olarak kalmış ama işini görür belki diyerekten yukledım yınede.
Ayrıca turksat sıtesınden frekansları bularak arama yapıldıgında da çıkar.Ben bazen oyle yapıyorum
-
Tesekkurler hallettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar samsung qled tv ile izlemek için digiturkten dfix modül kullanarak dsmarta geçmek istiyorum. Buradaki tek geçme sebebim modül ve yayın kalitesi bu anlamda hata yapmış olur muyum 2 sene taahhüt vererek bütün kanallar açık bir şekilde 39₺ gözüküyor
-
Selamlar, N11'deki dfix aile spor paketi satışını biliyorsunuzdur. Bunda tüm spor kanaları dahil mi? Ssport 2, Smartsport 2, Eurosport 1-2 vs..?
Ayrıca web sitesinde belgeseller kanalları ilave 8 TL gözüküyor. Bu pakete de ekleniyordur umarım.
-
nat geo ve discovery var adını bilmediğim başka belgesel kanallarınıda ekliyon 8tl verirsen. Bahsettiğin tüm spor kanalları açık spor aile paketinde.
Ek olarak cı yada cı+ fark etmez denmiş tam olarak ne için dendi bilmiyorum ama tv de cı yuvası varsa modül cı+ olduğunda kullanamıyorsunuz bizzat tecrübe ettim bilginiz olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagatainat geo ve discovery var adını bilmediğim başka belgesel kanallarınıda ekliyon 8tl verirsen. Bahsettiğin tüm spor kanalları açık spor aile paketinde.
Ek olarak cı yada cı+ fark etmez denmiş tam olarak ne için dendi bilmiyorum ama tv de cı yuvası varsa modül cı+ olduğunda kullanamıyorsunuz bizzat tecrübe ettim bilginiz olsun.
Teşekkürler hocam. Spor kanallarının tümü varsa yıllık 170 TL iyi gibi bu durumda.
TV Samsung Qled 2019 model (q80r), CI+dır diye düşünüyorum ama emin değilim. Araştırayım :)
-
172 ye almışım bende 11.11 indiriminde çekle 148e gelmiş aylık 13tl civari en iyi hizmet bu şuan. cı+ tır muhtemelen dijitsu almıştım ben o cı çıkmıştı gelen modül ci+ mış müşteri hizmetleri modülü değiştirmek lazım demişti o dönem ana cihaz olmadığı için üzerinde durmadım ama bu gelen ci modül sanırım kart bile takmadan çalışıyor garip :) içinden kart çıkmazsa modülün şaşırma.
-
Teşekkürler 🙏
Peki Dfix görüntü kalitesi nasıl? Kutu kadar kaliteli oluyordur umarım :)
Gerçi tahminim uydudan TV’ye gelen sinyal kadar güçlü olacaktır, cihaz görüntüye müdahale etmiyordur ama bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modül geldi kartı taktım ama 1 saattir aktifleştirmiyor.
Bayi sinyal yolluyorum diyor, MH güncelleme de yaptık sorun gözükmüyor diyor ama hep “kartınız CI+ modül ile eşleştirilmemiş” hatası var. Anlayan varsa bir el atarsa sevinirim.
Televizyon Samsung Qled Q80R.
Edit: Sanırım kart arızalıymış. N11 satıcısı olan bayi kart değişimi açtı ve İstanbuldaki dsmart bayinden değiştirttim. Getirdim taktım 2 saniye sonra açılıverdi.
Kuponla 140 liraya falan gelen modül ve aile spor paketine aylık 8 liradan belgesel paketi de eklettim. Yani yaklaşık 240 liraya tüm spor, belgesel ve ulusal kanallar toparlanmış oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconeye66 -- 7 Aralık 2020; 19:26:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu cam modülü kaybettim sanırım. Aradım şimdi 250 TL gibi bir rakam dedi müşteri hizmetleri. Bu konuda ucuza bir çözüm bilen var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dsmart modül kullanıcısı olarak son 1 yıldır 23 Tl'ye mega +ek paktleri kullanıyordum. İptal faksı sonrası arandığımda 2 yıl tahahüt için 19 tl ilk yıl mega +ek paketler tanımlandı. 1 yılın sonunda ilave 1 yıl olarak tanımlanacağı şeklinde not düştü temsilci. Ben de kendi telefonuma hem temsilcinin bilgisi dahilinde ses kaydı aldım.
1 yıl sonunda sıkıntı yaşarmıyım şeklinde ısrarlı sorularıma karşın temsilci sorun yaşamayacağımı, kendisi de uzatılması yönünde not düştüğünü söyledi. Ben de bu şartlarda kabul ettim. Umarım 1 sonunda sıkıntı yaşamam. Yaşarsam temsilcinin izni ile kayıt aldığım ses kaydını delil olarak kullanırım diye düşünüyorum.
-
Arkasaşlar d-Fix kullanıcıyım, aile spor paketi kullanıyordum. Bugün bi baktım tüm kanallar açılmış, sizde de durum öyle mi? -
yılbaşı muhabbetine tüm platformlar açtı sanırım
-
https://www.dsmart.com.tr/kurumsal/duyurular
güncel frekanslar.
-
Kart kırıldı arkadaşlar. Modül sağlam. Nasıl Bir yol izlemem gerekiyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X