Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
600
Cevap
21
Favori
88.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaç aylık ek paketleri tanımladılar bana 1 ay tanımlamışlardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu halen kullanan var mı? Bir kaç sorum var.

4K Televizyonum'da CAM girişi, PCMCIA girişi var. İçinde uydu alıcısı da var. İki tane anten girişi var, hangisi uydu için bilmiyorum.

1 - Halen bu paket satılıyor mu? CAM modülü veriliyor mu?

2 - Direkt D-Smart'tan almak mı mantıklı yoksa Trendyol vb'deki satıcılardan mı? Her sene başkasının üstüne yeni abonelik yapmak ve kartı iade edip yeni kart almak bana mantıklı gelmiyor. O yüzden direkt D-Smart'tan alan ve uzun yıllar kullananlar var mı? Aynı kart ve abonelik devam ediyor mu?

3 - 4K kanallar var mı?

4 - En yüksek paket ne? Hangi kanallar var? İngilizce kanallar var mı? TLC gibi kanallarda orijinal İngilizce ses mevcut mu?

5 - Bu link halen geçerli mi? https://www.dsmart.com.tr/firsatlar/tv/d-smart-d-fix-ile-kablo-ve-kumanda-kalabaligina-elveda

Alıntı

metni:
    Kampanya bitiminde ücretlendirme nasıl yapılıyor?24 aylık indirim süreci sona erdiğinde, yürürlükte olan kampanyasız tarife fiyatlarımız üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Bu tam olarak ne demek? İki yıl sonra tekrar kampanya yapmak mümkün değil mi?

Alıntı

metni:
    HD+ ücreti nedir?Belirtilen HD fiyatlarına ek 60 TL fark ile HD+ uydu alıcısı alarak, sevdiğiniz programları kaydedebilir, canlı yayını durdurabilir, ileri-geri sarabilirsiniz.

Ana sayfada 4K yayın dahil diyor ama burada ekstra 60 TL diyor, doğru mu?

D-Smart D-Fix Ana Konu

Bu fiyatlar doğru mu? Aylık fiyat mı? Aylık ise Mega paketi 2 yıllık 4056 TL mi yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum? Şaka herhalde? Aylık değil komple fiyatı ise 169 TL çok uygun bir fiyat bence.

Oturduğum binada mevcut olarak 2008'den kalma SCART çıkışlı bir Next uydu alıcısı ile duvardaki priz üzerinden çıkan anten ile kullanıyoruz. Bize çok sorun çıkarıyor bu eski sistem. Hem kablonun hem de uydu alıcısın değişmesi lazım. Televizyonda CAM girişi olduğu için en iyi çözüm bu gibi geldi bana. Duvardaki prizde üç tane anten çıkışı var. Üçgen şeklinde. Bizim kullandığımız anten en üstteki. Bu ne oluyor? Hatırladığım kadarıyla biri SAT yani uydu ve kullandığımız bu. Diğeri TV, yani karasal. Diğeri ise R, yani radyo. Doğru mu?

F tipi uydu kablosu mu almam gerek?

• TCL marka televizyondan D-Fix modül ile D Smart kanallarını sorunsuz izleyebilen var mı?

TCL kanal arama ayarlarında Türksat tkgs'de D Smart modu olmadığı için D-Fix çalışmıyormuş?

Ben de böyle düşünmüştüm, kanal sıralaması olmadan izlenebilir diye ama servisle görüştüğümde D Smart kanallarının hiç açılmayacağını söylediler.

TCL ile görüştüğümde ise D Smartın eski bir teknoloji kullandığı için modüllerin uyumlu olmadığını söylediler.

Premium bir TV alıyoruz ama her iki taraftan da bir çözüm sunulmuyor, çok komik gerçekten.

Hocam bir yanlislik var. Ben bu konuda cok bilgili degilim ama zaten insanlar kendi kanal siralamasi yapmak icin bile modul kullaniyor. Siz modul takip bir kanal kurulumu yapip deneyin bence. Servisler bu konuda fazla bilgili degiller.

Ben TCL 65C6K tv de kullanıyorum d smart modül gayet de düzgün çalışıyor, bir tek kanal sıralamasını D smarta göre yaptıramadım o kadar kendim yapmak zorunda kaldım.

TV yi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kurulum yaptım. Şimdi çalışıyor ama kanalları sıralamak çok uğraştıracak.

Sende hazır kanal listesi varsa paylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurunc -- 3 Aralık 2025; 20:6:51 >

Hazır kanal listem yok hocam elimde hazır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eyvallah, peki bir şey daha sorayım. Sesli komut ile kanal değiştirme özelliği çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor?

Komutu algılıyor, tamam açıyorum diyor ama açmıyor? Bunun bir ayarı var mı bildiğiniz?

Ayarlardan bir ayarını falan mı değiştirdiniz acaba hocam baktınız mı ? Benim bildiğim bir ayarı yok.

Sıfırlayıp tekrar kurulum yaptım, şimdilik sorun yok.

D smart modül ve sesli komut çalışıyor şu an.

Tek sıkıntı kanal listesini sıralamanın pratik bir yolu yok sanırım.

Kurcaladıkça ayarlar sapıtıyor, o yüzden pek kurcalamak istemiyorum.

TCL bir güncellemeyle D smart ve DigiTürk gibi operatörlerin kanal listelerini eklerse çok iyi olacak ama yakın zamanda bunu dikkate alacaklarını düşünmüyorum.

Aynen hocam, tek tuşla digitürk dsmart listelerini otomatik yapması lazım diye düşünüyorum bu şekilde çok uğraştırıcı oluyor,

ChanSort_2025-03-08

Şöyle bir düzenleme aracı buldum.

Bir USB belleğe önce mevcut kanal listesini dışa aktardım, sonra bu programla PC'de düzenleyip tekrar USB bellek ile TV'ye yükledim.

USB belleğin FAT32 olması gerek ve TV'de TKGS esnek yada kapalı olmalı.

Ayrıca oluşturulan kanal listesi dosyasının .tar formatında olmasına dikkat edin.

Tek tek elle taşımaktan daha pratik oluyor.

Programın linkini özelden atabilir misiniz hocam bulamadım ?

siz yaptınız mı şimdi bu program ile listeyi, digitürke uygun olacak şekilde ?

paylaşabilir misiniz dosyayı rica etsem sizden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 12 Aralık 2025; 14:0:13 >

Ben D Smart CI modül kullanıyorum DigiTürk için siz kendinize göre bir sıralama yapabilirsiniz.

github
    Releases · PredatH0r/ChanSort
    https://github.com/predath0r/chansort/releases

D smart bende de var hocam iki platformda var , aynı listesini mi yaptınız d smartın ?

Bu program ile başka tvler içinde sıralama oluyor mu ?

Aynı listeyi yapmadım, ulusal kanallar, çocuk, belgesel, spor gibi kafama göre sıraladım.

Siz de kendinize göre bir liste yapabilirsiniz.

Hazırladığım listeyi isterseniz mail adresini özelden yazarsan atabilirim.

Program birçok TV modelini destekliyor.

Mail adresimi yazdım size dm den hocam.

Mac te program çalışmıyor sanırım çalıştıramadım. Windows bir pc de deneyeceğim artık.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.