Yüzbaşı
21 Mayıs 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 99 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam, 2. el bir araba almak için anlaştım ancak araç banka kredisi nedeniyle rehinli. Sahibi arabanın parasıyla önce krediyi kapatıp rehini kaldıracağımızı sonra alım satım işlemini gerçekleştireceğimizi söyledi. Bunu da önce noterden satış sözleşmesi yapacağımızı, sonra arabanın parası ile rehini kaldıracağımızı, sonra da noterden devir işlemini yapacağımızı söyledi. Bu bana da mantıklı geldi ama en günveli yo bu şekilde midir sizlerin de fikrinizi almak istedim. Ya da başka alternatifler varmıdır?

Bir de arabanın borcu yoktur kağıdını alırken temmuz vergisini sahibi ödemek zorunda mı? yoksa temmuz vergisini alımsatımı yaptıktan sonra ben mi ödeyeceğim. Cevaplarınızı bekliyorum.
Herkese selam, laptop'tan bir LCD Tv ye veya normal TV ye farklı portlardan görüntü aktarabiliyorum. Ancak bilgisayarda oynatılan video dosyalarını LCD Tv de ve normal tv de görüntülemede sıkıntı yaşıyorum. Desktopta herşey düzgün görünmesine rağmen video penceresi ekranda siyah görünüyor. Bunun sebebi nedir?
NOT: Farklı video programları ile denenmiştir. Ekran kartı ati radeon 9700.
Merhaba,
2004 model 40.000'de yeni kasa easytronic bir astra için anlaşmak üzereyim. Bildiğim kadarıyla astrada easytronic modellerde ESP ve yokuş kalkış desteği standart. Bendeki makyajsız kasanın katoloğunda ESP standart ise arka frenler disk yazıyor. Yanlız bu arabada easytronic vites var ancak arka frenler kampana. Şimdi bu arabada ESP var mı yok mu? Bunu nasıl anlayabiliriz.
Bir de easytronic yeni kasa astra sahibi arkadaşlarda arka frenler nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdığım 2004 model megane sedan arabasını satıyor. araba 35000km de. Kül gri renginde. Arabada kaza boya yok. Sizce bu araba nekadar eder. Kendisi 21000 YTL istiyor. (4 tane de michelin kış lastiği verecek). Sizce bu araba nekadar eder. Nekadara verirse alınır.
Şimdiden teşekkürler.
Bu aralar uygun fiyatlı bir araba bakıyorum. Ve fiyat kriterlerime bu aralar kia rio uyuyor. HB Rio lar aynı zamanda tip olarak da hoşuma gidiyor. Yılda 7-8 bin km anca yapacak biri olarak benzinli modelini düşünüyorum Rio nun. Benzinli Rio kullananlar araba ve yakıt mikarı hakkında düşüncelerini yazarsa sevinirim.
Arkadaşalr bu aralar sıfır veya temiz en fazla 1 yıllık 2. elaraba bakıyorum. En son clio III ü incelemeye gittiğimde Megan HB in anahtar teslim 23.500 YTL ye alabileceğimi öğrendim. Aslında HB in tipi pek hoşuma gitmiyor ama arabanın standart donanımı baya iyi. Sizce bu fiyata bu araba alınır mı? Daha doğrusu Megan II HB önerirmisiniz?
Arkadaşlar bu aralar 20.000YTL civarı bir araba arıyorum. sıfır arabaya çok para vermek istemiyorum. Km si düşük temiz bir 2. el bana daha mantıklı geliyor. Seçeneklerim arasında honda Jazz yoktu ama son 1 haftadır jazz ile ilgili duyduğum ve okuduğum olumlu yorumlar beni jazz ' a yöneltti. Dün 2005 model düz vites soprt model bir Jazz buldum. Makyajlı ve gri renk. 12000km de ve boya çizik yok. Çok temiz bir araç. Fiyatı 20.000YTL.

Jazz ların 2. el piyasasını bilmediğimden sizlere sormak istedim sizce fiyat nasıl ve Jazz tavsiye eder misizin?. Ve elite modeli ile sport arasıda en belirgin özellikler neler? Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada yılda max. 8-10 bin km arası yapcam ve genelde şehir içi kullancam.
Selam. Uzun zamandır dizel araba araştırıyordum ve bugün 2006 model dizel füme rengi bir fiesta buldum. Araba 17000 km de. Makyajsız kasa confort standart donanım yani abs yok. En son 19250 ye bırakıyor sahibi. Arbada vuruk yok ama sadece sol ön tarafta boya var bisiklet çarpmış ve boyatmış.

Fiyatına sorduğum insanlar iyi çok iyi diyor. Fiesta hakkında yorumları da okudum olumlu ve olumsuz yorumlar var. Sizce ne yapayım. Araba çok temiz 3 aylık daha yeni 15000 bakımı yapılmış servis kağıtları faturasını gördüm. Araç 3 ay önce 27000 ye alınmış. Sizin yorumlarınızı almak istedim fiyat araba hakkında. Fiyatına göre yorum yaparsanız sevinirim. İnternetten baktım fiyatı modeline göre bana uygun geldi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba, 1-2 haftadır TV de internette Chevrolet' nin yeni arabası Aveo hakkında haberler ve reklamlar görüyorum. İnternetten biraz araştırma yaptım ama birkaç resim dışında pek bir ayrıntı bulamadım. Chevrolet Kalos sedan ı artık Aveo olarak çıkaracakmış ve yeni kasa gayet güzel görünüyor resimlerde. Ayrıca fiyatı da 20.600 YTL den başlıyacakmış. Bu araba hakkında bilgisi olan, gören, inceleyenlerin yorumlarını bekliyorum. Bu model ile ilgili bazı linkler :
http://www.cnnturk.com/EKONOMI/SIRKETLER/haber_detay.asp?PID=42&HID=1&haberID=159570
http://www.bigglook.com/biggauto/yenimodeller/chicagoautoshow/chicagoautoshow8.asp
Arkadaşlar merhaba, bu aralar 2. el piyasasının da düşüklüğünü göz önünde bulundurarak 2. el temiz bir araba almaya karar verdim. Başlıkta da yazdığım gibi listemde 2 model ve 15000 YTL bütçem var. İnternette araştırdığım kadarıyla 2000-2002 arası model km si düşük bu araçlardan bulmak mümkün. Bu noktada sizin tavsiyelerine ihtiyacım var.
1.Servisi,
2.Yedek parçasının yaygınlığı ve ucuzluğu,
3.Yakıt tüketimi
4.Konforu
5.İkinci el piyasası vb. özellikler bakımından hangi aracı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 973
İkinci El Bölümü Mesajları: 83
Konularının görüntülenme sayısı: 1.733 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.