Yarbay
12 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 313 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Elektrolüks, Samsung, Bosh, Hoover marka bakıyorum, internette yorumlara bakıyorum, hepsinde şikayet var, kimi demiş sesli çalışıyor, kimi demiş iyi yıkamıyor, kimisi uzun sürede yıkıor, hepsini geçtim de, 4000-4500 tl ye kadar hangisini tavsiye edersiniz sevgili dostlar, yada başka marka olur.
i5 3317U işlemci, 6GB Ram, 500 GB ssd var, işlemci sıcaklığını kontrol ediyorum 48-50 derece civarında çalışıyor, yalnız ayarlarda 2 tane ekran kartı görünüyor, ona anlam veremedim,

model Samsung NP530U4C-S05TR

YouTube Tam ekran yapınca Leptop Kapanıyor
Videdaki program saatlerce sorunsuz çalışıyor, ama çizime 3 boyutlu bakmak istediğim zaman kapanıyor, reset değil, direk kapanıyor. Bu sorun nedir nasıl çözerim?

Acaba çok mu ısınıyor diye baktım, onlarıda ekledim, anormal bir durum var mı bilemedim?

Program Açınca Leptop Kapanıyor,

https://www.youtube.com/watch?v=LIaSPtYXjno&feature=youtu.be
Bunu nasıl kapatabilirim? iPhone cihazım yok, Macbook Air var, tarayıcıdan giriyorum, düzenleme seçeneği çıkmıyor.
iMac cihazın hdd'sini söküp ssd taktım, diski biçimlendirdim, internet recovery (CMD+R) ile macOS lion kurmaya çalışıyor, ama kurulum başlamadan "Bu öğe gecici olarak mevcut değil" hatası alıyorum,

internetten baktım biraz, kimisi saat yanlış demiş, saati düzeltin terar deneyin, kimisi başlarken cmd+r değilde cmd+option+r ye basarak başlatın deneyin falan demişler,

Özetle hepsini denedim olmadı bir türlü. acaba neyi yanlış yapıyorum?

"Bu öğe gecici olarak mevcut değil" Hatası alıyorum.
Xigmatek Centauro 700W 80+Bronze Güç Ünitesi + Kasa = 350 ₺

Asus Dual GTX 1060 6GB Ekran Kartı = 2200 ₺

i5 3570 3.4 GHz, 16 GB DDR3 RAM, Gigabyte Anakart, Fan = 800 ₺

Sapphire HD7950 Dual-X Ekran Kartı = 700 ₺
.
Çevremde hem ios hemde android kullanıcılarının hiç birinde yok bu durum, hepside güncel sürümü kullanıyor, bende ise durum böyle, ayarlardan baktım ama bulamadım, bunu nasıl düzeltebilirim?
instagram Beğeni Sayıları Görünmüyor
Arkadaşlar merhaba. iPhone telefonum çalındı, hemen kayıp modunu etkileştirdim, yaklaşık 1 saat sonra mail geldi, iPhone bul devre dışı bırakıldı, hemen peşinden de parolanız sıfırlandı maili geldi. İcloud şifrem büyük küçük harfli ve sayılı bir paroladir. Simdi icloud'a da ulaşamıyorum. Sms şifresi gelecek, her yer kapalı sim kart çıkaramadım, şimdi asıl sorum şu, bu adam yada adamlar bunun şifresini nasıl buluyor?

Btk dan imei çalıntı olarak değişirdim, karakola ifade de verdim. Cihazin ilk sahibiyim ve faturası da benim üstüme. Herhalde yapacak başka bir şey yok.
Arkadaşlar hepinize merhaba; aracın biri geri geri gelerek benim sol ön kapıma vurdu, hafif maddi hasarlı bir kaza oldu, onda bir şey yok.

Yanımızda tutanak yoktu, kırtasiyeden tutanak alalım dedim ama, yakınlarda oda yoktu. Yanında eşi, annesi babası vardı, olmadı yarın tutalım dedi, telefonunu aldım, kaza anının araç plakaları görünecek şekilde fotoğraflarını çekip yolu açtık.

Sonuç olarak, ilk aramalarım da, yarın işim var, hafta içi yapalım, hafta içi arıyorum, pazar gel, pazar arıyorum, çarşamba gel, artık hiç açmıyor telefonumu.

Bu durumda ne yapabilirim?
Hakkında
Meslek: Mobilya
Forum İmzası:
Hakkımda:
2E82505819314EDBB42EEA42B7F8A366.jpg
"Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil" Yunus Emre

>> Eşref Bitlis <<

>> Cengiz Topel <<
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 41 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.489
İkinci El Bölümü Mesajları: 850
Konularının görüntülenme sayısı: 90.598 (Bu ay: 1.832)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 274 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.