Bildirim
D Segmentinde En İyi Yol Tutan Araç?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
model yılı belirtmemişsiniz ancak bana kalırsa ;
alfa romeo 159
bmw 320
ford mondeo_____________________________ -
Bütçe sınıfında insignianın muazzam tutuşu var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hemen hemen hepsi aynı
C sınıfı kadar aralarında bariz farklar yok_____________________________ Ülkümüz Göklerde Dalgalanan Al Sancak, Bizler ALLAH Huzurunda Eğiliriz Ancak !!!
-
Talisman sanırım. _____________________________ -
Premium siniflari bilmem ama mondeo bence iyi yol tutuyor kullandigim kadariyla. Mustang ruhunun kırıntıları bile yetmiş bence :) _____________________________ Emniyet kemeri sizi koltuğa değil, hayata bağlar. -
Herhangi bir subaru
_____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
D segmentinde hepsi bağımsız arka süspansiyona sahip ve nispeten yumuşak araçlar. O yüzden 4x4 olanlar > arkadan itiş > jant-lastik ölçüsü > mondeo > diğerleri diyerek gider bence. _____________________________ -
Bu soruya cevap verebilmek için d segmenti araçların hepsini ya da çoğunu kullanmış olmak ve ona göre konuşmak gerekir. Diğeri tahmine girer. Benim tahminim a4 quattro olabilir. Fakat en keyifli olacak şüphesiz 3 serisi. Arkadan itişin tadı başka. Hafif yanlayarak viraj dönemenin keyfi başka. Bunu da en iyi bmw yapıyor. Fakat çizgiyi bozmadan dönüş denince 4 çekerler daha avantajlı audinin kardaki viraj kabiliyetini düşününce kuruda daha da iyidir diye tahmin ediyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: turkeril
Bütçe sınıfında insignianın muazzam tutuşu var.
Hocam insignia dediğiniz araç şerit değiştirince bile yana yatıyor. Viraja falan girilmez onunla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ /// -
Legacy _____________________________ -
Saçma soru. Bu çeşit çeşit d segment var. Bu bazılarının 4*4 versiyonu var.
Genel manada en iyi bence subaru. Ön çekişliler içinde de g vectoring özellikli yeni mazda 6 olabilir. Araç hafif, ağırlık merkezi düşük. En kötüsü de avensis ile passat bence._____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
Tabii ki giulia
Bkz ring Record
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Passat olmadigi kesin:) _____________________________ -
İnsignia çok iyi özellikle flexride varsa _____________________________ -
İmzamda bulunan aracımın yol tutuşu ütopik boyutlarda.Esp'yi devreye sokabilmek deveye hendek atlatmak gibi bir şey.Yol tutuş, sürüş zevki ve güven hissi konusunda ( hem şasi hem direksiyon ) sahip olduğum kasa Mondeo sınıfının en iyisidir bana göre. ( 4 çeker herhangi bir modeli devreye katmıyorum, teknik olarak büyük ihtimalle Legacy veya Levorg yola daha iyi tutunuyordur, ancak sürüş zevkini de aynı anda veremediklerinden dolayı genel manada Mondeo 1 numara ).
Mondeo ile eşdeğer seviyede olan araçta 159._____________________________ İnfiniti Fx35 2005 -
Alfa romeo 159, Mercedes c serisi w204-w205, bmw 3 serisi f30
4x4 bir subaru en kotu yukaridakiler kadar iyidir tabii ki ama kullanmadim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbascan -- 9 Ocak 2017; 20:32:19 >_____________________________ BMW F20 118i M 2014 - Renault clio 3 1.5 dci bvr extreme 2011 -
F30 a 100 puan verirsek E90 kac puan alir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ /// -
Icinden gecilmis e90'inla girilir bence :-) _____________________________ -
Quattro a4 iyidir bence _____________________________ VODAFONE NET PİŞMANLIKTIR.Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
Benzer içerikler
- hacizli araç satılır mı
- egea bagaj su alıyor
- yanlışlıkla ters yöne girmek
- vavacars yorum
- ktt çarpma fiyat yok
- yamaha elektrikli bisiklet
- renault clio 2022 fiyat listesi
- xiaomi su7 türkiye fiyatı
- dacia bigster
- habaş ne üretiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt