|
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir ticaret ile uğraşan bir kardeşiniz olarak bu sorunun saçma bir soru olduğunu bilerek konuyu açıyorum. Daha önce benimle aynı yoldan geçmiş dostlarımın tecrübelerine ihtiyacım var. Malum piyasa inanılmaz kötü durumda ve artık ticaret yapamaz hale geldim. Aracımı satmak ve borçlarımı kapatmak istiyorum aynı zamanda araçtan gelecek para ile vergi dairesindeki borçlarımıda kapatmayı düşünüyorum. Ortalama 230-250bin TL değerinde bir aracım var. Şuan üzerinde vergi borcumdan dolayı e-haciz mevcut. Bu durum yüzünden araç satışı yapamıyorum. Bu durumda olupta işin içinden çıkabilen var mı? Alıcıdan parayı önden al vergi borcunu kapat öyle notere git demeyin çünkü devir cidden kötü kimse kimseye güvenipte bu şekilde iş yapmıyor başıma dert almak istemiyorum, insanları uğraştırmakta istemiyorum. Vergi dairesi ile görüştüm aracın üzerindeki e-hacizi kaldırırsanız satıp vergi borcumu sıfırlayacağım dedim ama sallamadılar. İnanın aracımı satmak bile istemiyorum sattığımda yerine koyabileceğimi bile düşünmüyorum artık fakat çok bunaldım. Hergün bankalar taciz ediyor ne yapacağımı bilemedim. Tecrübeli arkadaşlarımız varsa aydınlatır bir çıkış yolu gösterirse çok mutlu olurum. Sevgilerle. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler