Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (932. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.087.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Build yapmanız gerekiyor yaptığınızda tek atmaya başlarsınız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

CGI Ads modu hiç yoktan iyidir hocam. 2.1 güncellemesini ben de beklemeye koyuldum en azından DLC'yi o güncellemeyle oynarım oyuna metro sistemi vs.. eklenecekmiş (hoş onu da modla çözdük biz ama neyse) benim asıl bekleme sebebim PC'de dualsense desteği olması olacak. Ana senaryoyu bitirmeye 1-2 görev kaldı güncelleme gelene kadar ana görev ve yan görevlere hiç dokunmadan NCPD olaylarını temizlerim haritada artık.

• Arkadaşlar phantom liberty yüklü ama eski oyunda bazı hikayeler var nedense. Takemura ile görüşme felan ne alaka anlamadım, bu adam öldü mü kaldı mı belli bile değildi ve hikayeyi ondan sonra bitirmiştim. Oyunda şu an ajanla görev yapıyorum da öteki eski görevleri yaptığım halde niye karşıma çıktı anlamadım.
    Judy ile görüşme görevi vardı bi gittim, evelyn küvette yatıyor. Bu görev de bitmişti mesela. Bunlara ek bir şey mi geldi ne oldu?
    Hangisi eski hangisi yeni hikaye karıştı bu sayede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yaklaşık yarım saat önce bitirdim, çok aşırı etkisinde olduğum için abartmayım diyorum ama muhtemelen hayatımda oynadığım en muhteşem oyun muhteşemdi ya. Böyle dolu ve etkileyici atmosfere sahip bir şehir tasarımı hiçbir yerde yok, combat o kadar zevk verdi ki hiçbir oyunda böyle bir pistol zevki almadim, zamanı yavaşlatip sadece pistolle ilerlemeye doyamıyor insan neyse yatıp kendime gelmem lazım ve oyunun sonunda verdiğim kararları düşüneceğim

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt
    Günlükten baktığınızda dlc görevlerine phantom liberty yazar böylelikle hangisi ana oyun hangisi dlc belli oluyor

• Sağolun da ana oyunda yan görevler de dahil her şeyi bitirdim nerdeyse, niye onlar görünüyor ki?

Bu dediğin şeyleri oyunun son bölümünü bitirip credits ekranı geçip seni oyuna bıraktıktan sonra yaşadıysan bende şöyle oldu, oyun bitti the end beni son aldığım save'den başlattı sanki son final görevine gitmemişim gibi Takamura'nın kızın olduğu binanın kapı önünde aldığım save'den başlattı öylesine. Oyuna geri döndürüldükten sonra oyunu bitirmişliğimiz belli edilmiyor böyle hoş olmamış, Skyrim Fallout Witcher gibi oyunlarda (oyunu sonunu görüp geri oyuna bırakıldığımızda) böyle olmaz oyunu bitirmişliğimiz tamamlamışlığımız belli olurdu ya ben C2077'de böyle olur diyordum olmadı.

Ayrıca o dediğin olaylar Takamura, Judy, Evelyn görüşmeleri kuvet sahnesi vb daha neler neler insanın aklında bir çok bilinmezlik bırakıyor işte. Oyun sonuna finale kadar o kadar çok şey yaşıyoruz ki ben credits ekranından sonra kafa yormamaya karar verdim bıraktım kendi haline.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

Aynen credits sonrasındaki finale gitmemişiz gibi oldu. Diğer bölümlerin bittiği belliydi de bunlar nedense baştan geldi, bende online eşitleme hatası var belki de onla alakalı bir şeydir. Bulut ile yerel dosyalar birbirine karışmıştır bilmiyorum

Finalden sonra final öncesine attığı için hep gözükecek bunun bir çözümü yok ne yazık ki

Hocam oyunu bitirmeden dlc’yi oynaman gerekiyor.
    Act 2 de dlc’ye başlamak için telefon geliyor.

Düzgün oynama sırası;
    -Act 3 görevi 'Nocturne Op55N1'in kilidini açana kadar cyberpunk ana görevini oynamaya devam et. Zaten o göreve gelince “bu noktadan sonra geri dönemezsiniz” uyarısı alınıyor.
    -Burda işte dlc’ye geçiş yap.
    -Dlc bitince ana oyunun finalini yapıyoruz.

Siz oyunu bitirip dlc ‘ye geçiş yaptınız. Bu sıralamaya göre Act2 görevlerine tekrar dönmüş oldunuz.(Dlc Act2 de başlıyor çünkü)
    Ben bu şekilde anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 2 Aralık 2023; 11:1:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selamlar 2 sorum var oyunla ilgili bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim

1-uzakta hack yaptım ısıtma kullandım düşman ölmedi yer tespitim yapılıyor bunu optik sıfırlama ile kapatamıyorum başka yolu mu var ben mi bulamadım yer tespiti iptali nası yapılır

2 düşmana silah doğrulttuğumda ne ölüp ölmeyeceği ya da silahın ne kadar enerji götüreceğini açmak mümkün mü skill vs... ayarlar seçenekler den vs....

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Aralık 2023; 2:48:6 >

• KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

Anladım sağolun da peki şu an soming i arıyorum o dlc görevi değil mi zaten? O beni aramıştı telefon gelecek dediğiniz ondan mı geliyor?

• must33_35 kullanıcısına yanıt

1. 2.0 update den önce yer tespitini iptal eden cyberware vardı ama kaldırmışlar, şuan sadece düşmanın hızlı hack lerini kaldıran cyberware var, yada yer tespitiyapılanlarıda bulup öldürmen lazım, ben genelde susturucu ile indiriyom tek atış kafadan

2. O ayar var silah doğrultunca gizliysen ilk atışta nekadar canını alcağını gösteriyor

• 2.1 ne zaman

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

5 Aralık’ta

• psycho90 kullanıcısına yanıt

Gta ile aynı tarih problem Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Oyuna mod yapıp kendi radyomu oluşturdum deep house müzikleri de ekledim efsane olduu müthiş olmuş oyun bayılarak oynuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metro sistemi ve tekrarlanabilir yarışlarla 2.1 güncellemesi de baya iyi gibi duruyor. Bu oyun çok sağlam comeback yaptı. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Metro videodan anladığım kadarıyla içerisinde hareket etmemize izin vermeyecek. Umarım kısa sürede onun içinde güzel bir mod çıkarırlar.

• 
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.