dlc ile eklenen yeni farklı final benim çok hoşuma gitti. çok daha gerçekçi geldi ve beni daha çok içine çekti. görevlerin de çoğu güzel tasarlanmış fakat sonlara doğru bir tık gereksiz uzatmışlar gibi geldi ama genel anlamda çok beğendim. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (931. sayfa)

-
-
-
Oyunu anca oynama fırsatım oldu. Ancak daha ilk saatte iki garip hata ile karşılaştım.
Escape from all foods da robotu aldığımız çatışmadan sonra kanepeyle tavan arasında sıkıştım kaldım.
Son load fayda etmedi, iki eski load a dönüp devam etmem gerekti.
Devamında çatışma sonrası mekandan çıkmaya çalışırken hiçbir şekilde silah çekemiyorum. daha ilk saatinde böyle şeyler yaşamak onca zaman ve yamaya rağmen garip geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Epic store indirimiyle eklenti dahil 490₺ civarına geliyor. Nays varsa o da %20 geri verir. Benim gibi almayan varsa kaçırmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunda 100. saati geride bıraktım (ilk çıktığında 50 saat oynayıp bitirmiştim) muhtemelen bi 50 saatim daha var. Önce ana haritayı tamamen temizleyip sonra Phantom Liberty'e geçmeyi düşünüyorum oyuna ufak dokunuşlar ekleyen bir kaç mod kullanıyorum gameplay modlarından ziyade UI ve Grafik modlarıyla oyun çok daha güzel bir hal aldı. Kullandığım modları aşağıda paylaşıyorum sizin de önereceğiniz modlar varsa konuya atabilirsiniz.
Ultra Enhanced Reshade (En beğendiğim ve performansa hemen hemen hiç etkisi olmayan bir ReShade modu.)
nexus mods :: cyberpunk 2077
Ultra Enhanced Reshade (Performance Friendly)https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/51E3 2018 Lightning Mod (Işıklandırmayı ilk gösterimdekine çok benzer hale getiriyor.)
Immersive First Person (Bilmeyen yoktur herhalde bu modu, birinci şahıs görünümünü çok daha detaylı hale getiriyor. Aşağı baktığınızda karakterinizi tamamen görüyorsunuz)
E3 NPC Nameplates (Bu mod karakterlerin üstüne bir isim plakası ekliyor kesinlikle öneririm yine E3 gösteriminde olup sonradan oyundan çıkarılan bir şey)
E3 Menu Background (Envarter, yetenekler vs... sayfasının arka planını çok hoş bir hale getiriyor)
Streamlined Health Bar (Sağlık çubuğunun görselini değiştirip göze daha hoş gelen bir çubuk ekliyor, bu modun görevler ve direk HUD için olanı da var ama onlar çok hoşuma gitmedi)
Combat Music Overhaul (Oyunda her savaşa girdiğimizde çalan müzik sıktı artık demi? :) Bu mod John Wick, Mr. Robot vs.. gibi film ve dizilerden tam 11 tane farklı müzik ekliyor)
Better Vehicle Handling (Oyunun sürüş dinamikleri ben dahil bir çok kişinin hoşuna gitmiyor. Özellikle Gamepad ile oynuyorsanız bu mod ile araç sürmek daha keyifli ve kolay)
Better Vehicle Handlinghttps://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/210?tab=filesSon olarak da E3 2018 Trailer Music (Oyuna ilk girdiğinizde ki ana Menü müziğini E3 Trailer'da duyduğumuz o efsane parçayla değiştiriyor)
Cyberpunk 2077 E3 2018 Trailer - Main Menu Themehttps://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/2318Modların hemen hemen hepsini manuel olarak değil de Vortex ile kurdum. Reshade ile bir kaç mod Vortex ile kuruluma izin vermiyor sadece onları manuel kurdum. Bazı modların çalışması için Input Loader, Cyber Engine Tweaks vs.. gibi ek modlara ihtiyacı var ama bunlar zaten oyunu modlamak istiyorsanız ilk kurmanız gereken şeyler.
-
Arkadaşlar selam. DLC ana oyunla etkileşimli diyorlar, sonu filan değişebiliyormuş. DLC gerçekten ihtiyaç var mı ? Oyuna tekrar başladım ana hikayede çok ilerlemedim . Johny daha içime yeni kaçtı. Çok başındayım yani DLC ana hikayenin hangi noktasında aktif oluyor ? Spoiler vermeden yazabilirseniz sevinirim. Ana hikayeyi daha önce hiç bitirmedim
-
"içime John kaçtı" zaaa
Vodoo oğlanlarıyla tanıştığımızda bilinmeyen bir numara arıyor ve dlc başlıyor tabi dlcye sahipseniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sonunu DLC değiştirebiliyor ama önce ana oyunu bitirmeni tavsiye ederim.
Aralık 5 de ultimate edition çıkıyormuş. Ona bekliyeyim bari belki dlc indirimi filan olur. Dolara dönemden önce almadığıma pişmanın ama yapacak bir şey yok.
-
Düşmana hasar veriyoruz optik sıfırlama yapınca yeriniz tespit ediliyor iptal oluyor ama hasar verdik öldürdük yeriniz tespit ediliyor yazıyor optik sıfırlama yapamıyorum ve yerimi buluyorlar başka düşmana optik sıfırlama yapınca işe yaramıyor yine de iptal olmuyor.......bunun çöz
ümü var mı kime optik sıfırlama yapmam gerek
-
Karşı tarafın ağgezerine tek atmadığınız sürece yeriniz belli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 30 Kasım 2023; 14:59:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar, her oyun sonunu deneyimlemek istemiyorum. dlc ile ekstra bir hikaye var mı?
yoksa farklı oyun sonları mı sunuyor. ona göre satın alacağım dlc’yi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 30 Kasım 2023; 23:53:55 >
Var tabi hocam. Gayet güzel Bi hikayesi var.yan görevleri de baya güzel.ana oyuna 1 yeni son ekliyor sadece.
teşekkür ederim hocam.
Bunlar gerçekten en olması gereken modlardanmış mesela grafikler birde müziklerle alakalı olanları kullanmak isterdim de işte orijinal standart halinin üstüne nexus vortex reshade derken bir şeyleri bozarız (düzgün sorunsuz çalışan birşeye dokunmayın derler ya hani) hata olur şu bu derken hep çekinirim uzak dururum modlamalardan.
https://forum.donanimhaber.com/cyberpunk-2077-cikti-pc-ana-konu-turkce-rehber--61471696-930#157211944
C2077 modlarından bahsetmişken şu linki verdiğim mesajımda bahsettiğim bulanıklaşmış reklam panoları texture'ları konusunda hiç düzeltme modu yok mudur ya? keşke olsa bana kesinlikle böyle düzeltme modu bir şey lazım.
Bir de C2077 oynadığınız kullandığınız sistem nedir? ekran kartı, oyun grafik ayarlarınızı merak ettim. Nvidia RTX kartlarda 1920x1080p çözünürlükte (tüm grafikler Ultra/Sayko seçili halde diyelim) bir fps düşmesi sorunu yok DLSS açmak Quality seçmek ne kadar doğru olur hep merak ederim. 1920x1080p tüm grafik ayarları preset: Ultra - RayTracing: açık/sayko seçili oynuyorum, DLSS ayarları DLAA hepsi Kapalı. DLSS açıldığında grafiklerin netliğin azaldığı az biraz bulanıklaştığı konusunda yazılar okumuştum.
-
Hocam bozmazsınız diye düşünüyorum vortex modu kendi kuruyor zaten. Bu modlarla oyundan aldığım keyif kat kat arttı açıkçası.
Sistemim rx6600, r5 3600 16 GB ram ben medium high karışık oynuyorum 1080P FSR değil de Intel’in XESS açık halde oynuyorum FSR’den daha net geldi gözüme bu oyunda. Eğer FPS düşmesi yoksa tabii ki DLSS açmayın Native bir çözünürlük her halükarda DLSS, FSR, XESS’den nettir.
Reklamlarla alakalı CGI Ads diye bir mod var sorununuzu çözeceğini düşünüyorum deneyin isterseniz. Kurulum için mod sayfasındaki yönlendirmeleri takip edip kurabilirsiniz zaten mod kurmaya bi başlarsanız hastalığa dönüşüyor bu iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Reklam panoları ilan resimler fotoğraflar vb görüntülerin texture bulanık gözükmesi hatasına karşılık önerdiğin mod galiba buydu Nexus sayfası açılmadı da şurada buldum. Benim sorunuma çözüm değil fakat oyundaki reklamlara yeni görüntüler ekliyormuş fena değilmiş kurmak istesem severim bu modu.
Aynı yerde şöyle benzer bir mod daha buldum yine kurmak isteyeceğim modlardan biri. Modu yapan kişinin açıklamasında şöyle bir bilgi gördüm tam da benim yaşadığım bulanık texture olayını diyor ve galiba tüm C2077 oyuncularında olan/olabilecek genel bir oyun hatası sorunuymuş, yani demek ki sadece benim sisteme bendeki oyuna ayarlarıma özel birşey değilmiş neyse içim rahatladı biraz.
Note that this isn’t a fix for the horribly "lowresolution" ads that pop while you play sometimes. It’s a result of some obscure “failed to load” script falling back to unknown embedded textures in files somewhere. This is a "vanilla LOD Environment Mesh issue" that I haven’t managed to fix yet. If anyone does find a fix, it will make everyone happy. And no this mod is not a solution to that particular problem.
cyberpunk 2077 mods
Sexier Ads - Immersive Edition - Cyberpunk 2077 Modhttps://www.cyberpunk2077mod.com/sexier-ads-immersive-edition---
C2077 Phantom Liberty Update 2.0 üzerine son bir dokunuş Patch'i geliyormuş Update 2.1 diye.
Update 2.1 ile ne yapacağız, artık şart oldu sanki oyunu silmek yeniden sıfırdan indirmek kurmak tekrar en başından sonuna oynamak ne dersiniz?. Oyunu neredeyse %100'lemişimdir ek görevleri sarı ünlemi yeşili mavisi her şeyi yaptım hatim ettim, şimdi gözümde büyüyor ya tekrar aynı görevler aynı mekanlar aynı yerler hiç uğraşmasam mı ne yapsam (Update 2.0 - 2.1 derken) tekrar C2077'ye başlamak bitirmek zaman kaybı olacak sanki.
UPDATE 2.1 - ACCESSIBILITY FEATURES
https://www.cyberpunk.net/en/news/49591/update-2-1-accessibility-features
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 2 Aralık 2023; 7:46:12 >
-
oyunu yaklasik 20 saattir oynuyorum , fakat ates ve savas dinamiklerini cok begenemedim. birde adamlar ölmüyor nedense. Benim char mi bozuk.
1 sarjor e 1 adam anca oluyor. neden bu kadar zorlastirmislar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X