Kredi kartı başvurusu onaylandı ama "gelir belginizi şubemize iletiniz" mesajıyla başvuru kaldı öyle bunu iptal etmeyi telefon şubesi yapmıyor mu nedir anlamadım ki yapmıyormuş. Ayrıca başvuru sonuç ekranında yada Başvuru Takip menüsünde bir "Başvuru İptal" seçeneği de olmalı hiç bir banka böyle bir kolaylığı sunmuyor. Bu duruma düşerseniz en az 6-7 gün sonraya "son onay tarihi" diye bir tarih veriyor o tarih geldiğinde herhalde kendiliğinden başvurunuz "iptal edildi" adımına düşecek diye anladım.
Müşteri Limiti ile (Kullanılabilir) Kredi Kartı Limiti apayrı şeylermiş bunu da bir açıklayan olsa keşke. Bu iki ayrı Limit durumu birbirine eşit gözüküyorsa ne olur sorun olur mu? Müşteri Limiti diyelim 100.000TL ve (Kullanılabilir) Kredi Kart Limiti 50.000TL ne anlama geliyor? Bu ikisini de eşitlesek ne olacak? yani aynı bankadan 2. bir Kredi kartı istesek buna Limit verirken yada başka bir bankadan kart çıkartacağımız zaman onun limitine bir etkisi ne olur hiç anlayamadım bu durumu.
|
|
Gigabyte
|
|
|
Yeni PSU'mu lazım yoksa Sorun başkamı?.
|
|
|
KIS de virus-trojan diye silinen DLL hk.da
|
Meslek: ��renci
İlgi Alanları: PC Oyunlar� Donan�m-Yaz�l�m, Sinema, M�zik ve Japan Anime serileri vs vs...
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.798
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 383)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 468 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
1