Yarbay
24 Şubat 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 518 (Bu ay: 18)
Gönderileri
Dostlar hali hazır da yaması mevcut oyunun fakat performans güncellemesi aldığı için eski yama uyumlu değil bir babayiğit uyumlu hale getirirse çok tatlı olur.

Qnoops'un vefat ettiği söylenmekte Allah rahmet eylesin emekleri için bir kez daha teşekkür edelim 🙏

A way out yapımcılarından çıkacak olan harika bir oyun böyle hikayeli 2 kişilik oyunlar çok nadir çıkıyor, diyaloglar da güzel olacak belli ki umarım çeviri gruplarından biri el atar da bu eğlenceli oyunu kardeşimiz/arkadaşımızla doya doya oynarız :)

Evet dostlar beklenen haber geldi openiv geliştiricileri açılan tüm rdr dosyalarını oyuna entegre etme (import) mevzunu çözmek için programı güncelleyip yayımlayacaklar yama da sağ sağlim çıkar ve artık muradımıza ereriz.

Rdr 2 OPENIV import 31 Aralık da geliyor

Edit : Covid nedeni ile Aralık sonuna ertelendi.
Rdr 2 OPENIV import 31 Aralık da geliyor
İlk bakınca aklınıza bira dan başka herşey geliyor bu nasıl reklam la

Dh de ibretlik reklam (!)
Başlıkta da belirttiğim gibi evlinicem diye tutturan tiplere bunu gösterin bu zaman da çok iyi düşünmek gerek evlenilecek olan kişiyi çok iyi seçmek gerek bu nasıl bişey dir arkadaş .

Evlenirken iki kere düşünün "Nafaka" davası!
Şu şahaser oyunu oynamak istedi canım ne yaptıysam işin içinden çıkamadım önce repack indirdim olmadı, uplay den orjinal aldım o da hata verdi, reloaded indirdim o da aynı oyun açılıyor oynuyorum ya ara sahneler de ya da oyun içindeyken oyun kitleniyor hoparlör den tiz ses geliyor reset atma dan pc düzelmiyor acaba hata nedir?
Sistemin;
Amd ryzen 5 2600x
16gb ram
Sapphire rx590 8gb nitro
Çoktandır tanıştığım bir kız arkadaşım vardı kendisi din mevzularını sosyal medya ya reklam etmeye bayılır. İşte ben dindarım görün der gibi. Tabi atatürkçü olunca dinsiz de olduk Ben de güzel bır şekilde uyardım işte aldığım tepki yahu insanlara doğruyu söyleyince niye böyle oluyor

Kızlar neden böyle ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.496
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 896)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.286 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.