Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (951. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.008
Cevap
200
Favori
1.087.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Biri yardım etsin kafayı yiyecem şimdi ben nerden devam edecem. Bu oyunun göre listesi yok mu. Hiç bir yerde bulamadım. Oyunu oynuyorum kapatıp çıkıyorum alakasız bir yerden başlıyor.

• ismailkskn İ kullanıcısına yanıt

Yani bunu anlamak çok basit değil mi? Saat olarak en ileride olan son savedir. En üstten ikinci 6 saat 43 dk lık save ordan devam edin.

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehberx (formerly twitter)
    De Marke Gaming (@demarkegaming) on X
    https://x.com/demarkegaming/status/1949114904612364651
  • Bi de kadınlar park etmeyi beceremez derler unutmadan selfi de çekelim sonra kimse inanmaz valla.

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• İlk çıktığında çalışmayan ve herkes tarafından boykot edilip refund edilmiş, stüdyosuna özür diletmiş bir oyundan, ekran kartı teknolojilerinin denendiği bir oyuna...

Çalışmaları takdire şayan gerçekten.

• C2077'ye mod kurulumu için basit kolay bir yolu vardı, " .archive " uzantılı mod dosyalarını (Steam) C2077'nin kurulu olduğu ana klasöre " Cyberpunk 2077\Mods\ " buraya alıyorduk diye hatırlıyorum, şimdi aynısını yapıyorum ama oyun açılışında çıkan "çalışan modlar: aktif" menüsünde mod listesi boş gözüküyor oyun açılıyor modlar uygulanmamış gibi duruyor anlamadım.

Bazı mod kurulumları aşağıda örneğini verdiğim gibi iki farklı yol söylüyorlar:

(Steam) " .archive " uzantılı mod dosyasını C2077'nin ana klasöründe " Cyberpunk 2077\archive\pc\mod\ " klasörüne koymalıymışız. Diğer başkaları ise mod dosyasını zip/rar'dan doğrudan oyunun kurulduğu ana klasöre atın diye belirtmişler veya yine ana klasör içinde duran " Cyberpunk 2077\Mods\ " klasörüne .archive dosyasını yapıştırın diyenler var. Hepsini denedim oyun açılışında çıkan "çalışan modlar listesi" hala boş uygulanmamış gözüküyor.

Install: Drop the archive folder to your cyberpunk main folder.

(normally C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\)

Install: Download one main file, unpack it and move the content into the main game folder keeping the folders structure,

(mod file path should look like this: "Cyberpunk 2077\archive\pc\mod\HD Reworked Project.archive").

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 17 Ağustos 2025; 20:50:44 >

• Ana klasörde mod diye klasör olmaması gerek. Mod klasörünün tek yeri; Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\archive\pc\mod

.archive dosyalarını koyuyorsun içinee

Onun haricinde bazı modlar, red4ext, codeware, archivexl gibi bunlar da ana klasör içine atılıyor. Daha doğrusu red4ext ana klasöre atılıyor direkt ve yanında saydıklarım da red4ext'in içine atılıyor.

Tabi anlatırken karışık gelebilir ama zaten yanında yazdığım modları zipden çıkardığında direkt red4ext olarak geliyor, haliyle içine atmakla uğraşmaktansa direkt ana klasöre atabiliyorsun.

Ben bugün DLC alıp sıfırdan yeniden başladım, 10-15 mod falan yükledim çok çılgın gitmedim ancak sorunsuzca hepsini ekledim, hepsi aktif.

Bu arada bu oyun 2020 sonunda çıkmasına rağmen, 2025 oyunlarının %90'ından çok çok çok daha iyi görünüyor grafik modsuz, üzerine kaymak gibi optimizesi var. Büyük başarı cidden. 2025 oyunlarına bakıyoruz hepsi yapay gibi duruyor.

• Geçen ay gelen yeni v2.3 patch sonrası oyunu tekrar kurdum ve modları nereye kurduğumu nasıl aktifleştirdiğimi valla unutmuşum. @Kage. senin de dediğin gibi C2077 ana klasöründe "Mods" diye klasör var, bir de Nexus mod kurulumlarında hep bahsedilen "Cyberpunk 2077/archive/pc/mod" klasörü varmış kafam karıştı sorayım dedim. İşte bu "Archive" altındaki "Mod" isimli klasöre " .archive " uzantılı mod dosyaları koyuluyormuş, grafik (reklam pano afiş posterler yiyecek içecekler vb) detaylarına yönelik şu an aynı işe yarayan benzer 4-5 mod kurdum umarım bir sorun çıkmaz.

Bir de mesela Steam'den C2077 oyna/play tıkladıktan sonra CDRP uygulaması açılır ya buradan tekrar oyna/play tıklayınca "modlar çalışıyor" diye küçük bir menü açılıp/kapanır, burada kurulu mod isim listesi falan olmuyor muydu ya tam hatırlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 19 Ağustos 2025; 6:54:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.