Bildirim
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (929. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu oyun iyiden iyiye sorunlu.
Şöyleki,
Amd Ryzen 9 7900x
Nvidia 4070 Tl
64 gb 6000 mhz Ram
Sistem ile 4k,overdrive da 65 fps ortalama alırken hiçbir sebep olmadan diğer girişimde 55 ortalama fps alıyorum..Sebeb yok ortada...Her açtığımda oyunu farklı fps değerleri yani...
Ayrıca bu sorun sadece bendede olmuyor...Aynı sistem özelliklerine sahip 2 arkadaşım daha aynı sorunu birebir yaşıyor...
Sorunun ne olduğunu çözemiyoruz ve sonunda oynamayı bıraktık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 24 Ekim 2023; 9:34:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceden z bıçaklarını beleşe alınıyordu. Şimdi kaldırdılar mı acaba?
-
Oyunu yeni kurdum ama grafik ayarlarında halen fidelity fx 2.1 yazıyor 3 olması gerekmez mi? (Ekran kartı 7900xt)
FSR 3 daha eklenmedi diye biliyorum hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam ben çıktı sanıyordum 👍
Panam Romance for Female V at Cyberpunk 2077 Nexus - Mods and community (nexusmods.com)
bu modu kurunca judy ve panamla aynı anda yürütebiliyor muyuz? Yani oyunun sonu etkilenir mi acaba? Veya dairesine gidip yada arayıp konuşuluyordu sıkıntı çıkartır mı acaba?
-
-
-
-
Daha iyisi var zaten hocam. Panam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 28 Ekim 2023; 11:6:22 >
Onun ayağı kokuyor
-
update 2.02 nasıl acaba performans olarak geri gitmesin oyun ?
-
Bende bunun hayranıydım taa ki So Mi yi görene kadar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hologramını gördük canlısını göremedik
cdpr keşke emcükleme getirseydi
-
-
-
Windows 11 ile sorunlar yaşadığım için Windows 10 sıfır kurulum yaptım ve 11'deki grafik ayarlarıyla 10'da bariz olarak daha akıcı oynanabildiğini görmüş oldum. Resmen ızdırap çektirdi bana bu Windows 11, dedim oyunun yeni 2.0 güncellemesi benim sistemde 720p'de oynatacak herhalde diye ama sorun işletim sistemindenmiş. Valla şu an normalde rtx'den 1-2 ayar da açarak 1080p'de sorunsuz oynayabiliyorum. Windows 11'de en son 1080p'nin altına düşürmüştüm ve rtx falan da kapalıydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kamera şakalarındaki gibi koltuk kılıfına girdiğini düşünmüştüm, sürücü camından bakınca sadece bacakları gözüküyordu 🤷🏻♂️
Hayır 2.02 güncellemesi bile geldi, daha dlc'in başındaki görevlerde de böyle hatalar olmasaydı. Umarım ileride yoktur ciddi bir hata, ana oyunda bile böyle görsel hataya rastlamamıştım (arabaların çarpılmasından doğan garip iç içe geçmeler hariç).
İşin garibi biz de koltuğun içinden geçip bu şekilde yattık 🙄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 30 Ekim 2023; 0:15:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X