Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (508. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam en azından hedeflenen FPS'yi vermelerini beklerdim. Oyun PS5'de 60 FPS gözüküyor, büyük ihtimalle PC'dekini iade edip PS5'e alacağım oyunu. Keşke baştan açıklasalardı bu durumu.

  • Gta'cılar bir bir kopacak konudan az kaldı. Beğenmeyip dağılın da RPG konuşulsun artık. FPS düşük oyun kötü grafik kötü bunu mu yaptınız vs. vs. az kaldı bitecek.

  • Wd ciktiginda da bu millet cok hypelandi simdi versiyon 2 yi goruyoruz :)) hic hypelanmadim oyun kötü cikarsada uzulmem yani.
  • Oynaniş atmosfer bana sleeping dogs oyununu hatirlatti.

    Bir de arabada giderken radyo haberlerde turkiye iran irak ve dogu akdenizdeki petrolden bahsetti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt

    konsolda fps gösterilmiyor. Mesela PS3'de MGS4 ölçmüşlerdi. oyun min olan 25 in altına düşüyordu sürekli ki halk arasında "kasıyo" diye geçer bu durum :)


    tabi şu da bir gerçek konsolun optimizasyonu tek bir sistem olduğu için çok daha rahat yapılıyor. PS4 proda AC Odyssey'in o kalitede 30fps çalışması büyük olay aslında

  • RTX 2060 ile 1080P High civarlarında, DLSS açık 60-90 FPS arası oynuyorum. Henüz 3 saat civarı oldu ama ufak bir text hatası dışında bir hata görmedim. Gayet keyifli ilerliyor şimdilik. Neden bu kadar çöplendi anlamadım gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx 580-ryzen 2600 dengi sistemde deneyen oldu mu? Hep youtube videolarında baktım akşam anca oynayabilirim

  • Oyunu oynayasım kalmadı. Hatta akşam eve gidince daha oynamadan çöp diyorlar zaten diyerek direk silesim var. Hiçbir istek ve arzu bırakmadınız adamda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöplenme muhabbetini falan bilmiyorum ama oyun patladı gitti.. şaka maka sevildi oyun

  • The Smoke Of Many Fires kullanıcısına yanıt
    Bu arada yanlış alarm, ayarlar kendi kendine düşmüş :D Higha aldım, 40 fps sabit araba sürerken. Driverdan önce oynaktı, sabitlenmiş. Gayet iyi şu an

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt

    Oyun kötü değil, bu oyuna kötü diyen genel olarak oyunlardan, özelde ise oyunun geçtiği evrenden bihaberdir. İlk bilgisayarını 98 yılında kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Oyun bana ne beklediysem fazlasını verdi. Optimizasyon ve performans sorunları hariç, Cyberpunk 2077 çıkınca artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, hayatındaki eksiklikleri ve geç kalmışlıkları bu oyunun kapatacağını düşünen arkadaşların yakınması bunlar. Burada yere göğe sığdıramayanlarla yerin dibine batıranlara zamanında söylemiştik. Popüler olana dâhil olma ve popüler olana antipatiyle yaklaşma alışkanlığıyla ilgi eksikliğini gideren arkadaşlar çıkmamış oyun için birbirini yemişti. Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar.


    Oyunda gizlilik de çok şık olmuş. Nomad ile başladım, pompalı ağırlıklı oynarım dedim ama ilk katana mevzusundan ve gizliliğin bu kadar güzel işlenmesini gördükten sonra keşke yakıncı bir şeyle başlasaydım diye iç geçirdim. Diğer iki senaryoya yakın dövüş karakteri pek uygun gelmedi. Belki ileride kafamda buna uygun bir hikâye kurgulayabilirim.





  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    al benden de o kadar 2 saatte tek bir minik glitch gördüm. şu mesai bitse de bi girsem oyun görecez neymiş bu kadar tantana

  • Şimdi ama bu oyun rpg kardeşimci tayfadan değilim ama oyun gerçekten rpg mekaniklerine sadık bir oyun olmuş. Arkadaşlar çatışma mekaniklerine falan alışmakta zorlanıyor doğru çünkü oyunda hareket halinde tüfek kullanımında bile inanılmaz bir ceza kesiyor. Siper almadan sağa sola gta gibi kayarak oynanmaz bu oyun. Gerçekten detaylı düşünülmüş bir karakter geliştirme ve yetenek ağacı var.

    Ayrıca atmosfer olarak zaten bu janjanlı neon dolu dünyaya yabancıysanız hayalkırıklığına uğrarsınız tabiki. Oyunun fps kamerasında olması da sizi atmosfere sokmada çok başarılı olmuş.

    bence oyun başlangıç olarak etkileyiciydi. Spoiler sayılmaz bence ama nomad harici etkileyici bir başlangıç olmuş. Nomad sunumu ve karakterin alt yapısı bir tık diğerlerinden geride kalmış. Ama yarım saatte hepsi ortak noktaya bağlanıyor. Oyunun başında oyun dünyasına adapte olamayanlar bir de diğer başlangıçları denesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biraz eski moda tarza sahip rpg oyunudur.

    Vuruşlarda giden can degerlerinin yazması filan biraz eskide kaldı. Senaryosu guzele benziyor. Oynanır ama muhtesem bir oyun değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5600xt ile oyunu deneyimleyebilen oldu mu?

  • Oyuna steam dan girdiğim her seferde dil ingilizce olarak çıkıyo daha sonra türkçeye çeviriyorum bunu nasıl düzeltebilirim bir yolunu bilen var mı ?

  • Beyler ps5teki sorunun sebebini buldum
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 10 Aralık 2020; 14:17:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Hata ve çöp kelimelerini aynı yazıda kullandınız, ben de çöple ilgili bir hatadan bahsedeyim.


    Oyunda balkona çıkmamız gereken yerde balkondaki çöpün üstüne çıkınca 80 hasar yedim. Ben taşa takılınca dönüp taşa bakan biriyim, acaba bana hasar veren ne diye. Oyunda da bir çöp nasıl 80 hasar verebilir diye anlamak için bir daha çıkınca öldüm.


    Oyundaki çöpler çok tehlikeli. Hâliyle oyun çöp.

  • Oyunu beğendim, oynarken eğleniyorum gerçekten. Bug konusunda ise kabul edebileceğim ve edemeyeceğim buglar var oyunda. Oyun zevkimi etkileyen çok fazla şey olmadı oyun sürem boyunca.

    Bir yerde Jackie'nin önüne araba çektim ve konuşmadan sonra arabanın içinden geçerek yoluna devam etti. Böyle buglar oyun zevkimi etkilemiyor olsa bile uzun süredir geliştirilen bir oyunda bu kadar basit hatalar görmek ister istemez üzüyor insanı. Umarım patchlerle küçüklü büyüklü her şey toparlanır oyunda. Herkese iyi oyunlar.

  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.