Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: psycho90
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.857
Cevap
210
Favori
1.058.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    rdr2'de high'da o fps'i alıyorsan resolution açmamışsındır. O açılmadan oyun çamur gibi görünüyor. High + Rs ile de hayatta o fps'i alamazsın. En uygunu xox ayarları + 1.5 rs. Rs (35-45 fps) açarsan anlayacaksındır dediğimi. Bir dene.



    Alıntıları Göster

    Hakikaten öyleymiş hocam Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  Fps yazmadığı için bilemiyorum ama rs fulleyince 30 civarı olmuştur. Ultra + 29/30 yaptım şuan 60 fps.


    Xox ayarları nedir anlamadım? En verimli nasıl olabilir benim kartım için? Gerçekten rs kapalı çamur gibi. Ama o hali bile Cyberpunk dan çok daha iyi Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 





  • 2 saat oynayabildim oyun silah kullanımı falan beklediğimin çok üstünde çıktı baya sevindim, kimse laf etmesin bu yönden, araç kullanımıda güzel, oynamak için sabırsızlanıyorum. Büyük buglara rastlamadım şükür ama kaplamalarda ani git geller bir kaç npc lerde clicth saniyelikte olsa oldu, en kötü yaşadığım bug oyunda bilgilendirme popup takıldı kaldı sol üst köşede yeniden başlatmam gerekti.


    Oyuna cidden acil performans yaması gelmesi lazım i5 10500, RTX2060 Super'le 2k da bir kaç gölge ayarı ve bulut ayarları high da RT medium ayarında Dlss performance da 60 fps sabit olmadı çoğu yerde. çözünürlüğü 1080p ye aldığımda resmen kasadan bir oh sesi hissettim. Dlss balance çekip RT ultra aldığımda bile 60fps sabit gibiydi.


    UX neysede UI yani oyun arayüz tasarımcısı kimse işi bıraksın cidden oyunda en rahatsız olduğum şey okunurluk, yerden bir şey alma eziyet. Her belgeyi okumaya çalıştığımda gözüm ağrıdı rahatsız oldum. Topladığın nesnenin ne olduğunu tam anlamıyorsun. Cyberpunk dünyası diye bu kadar menude dijital kodların yazıların olması çok rahatsız edici acil düzelmesi gerek. The witcher 3 de bu tip hatalar vardı yamalarla elden geçirmişlerdi. Yama beklemek artık bıkkınlık getirdi cidden, inşallah 1 yıl sonra gelecek olan game of the year sürümüne kadar beklemeyiz bu düzeltmeleri. Oyunun bir 3-4 ayı daha varmışta işte bu kadar yetiştirdik havası seziyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 10 Aralık 2020; 14:39:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antikaruh

    Bu mesaj silindi.

    Oyunu kaç saat oynadın başkan ?

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, oyundaki sıkıntılar ortada. Özellikle performans anlamında PS4-XBONE'da oyun berbat durumda. Ki orta seviye bilgisayarlarda da oyunun performansı iyi değil, önerdikleri gereksinimlerin 30 FPS görüntü için önerildiği ortada. Bu devirde FPS kameralı bir oyunda 30 Frame rate görüntü akışını standart kabul etmek akıl karı gelmiyor bana.


    Oynanış olarak da, vuruş kısmında oyun iyi değil. Ateş ettiğim hissiyatına kapılamıyorum. Adamlar gamepad desteğinde de sınıfta kalmış, ateş ederken vs. gamepadlerin etkileşim sunması gerekir (titreme vs. gibi) onlar bile yok oyunda, kullandığım kontrolcü de Xbox One S kontrolcüsü.


    Tek artısı RPG ögelerinin iyi olması ancak bu kadar hype yapılan, aleyhine bir şey yazıldığında "sen abdühamit'i savundun" moduna girilen bir oyun için bunların yeterli olmadığını düşünüyorum.


    Aynısını Ubisoft yapınca gömen insanların bu sefer övmeleri anlamsız geliyor bana.


    Umarım güncellemeler ile daha iyi hale gelir.





  • filojistoN kullanıcısına yanıt

    Sen bu grafiklere devrim mi diyorsun şimdi? :D Hayatında Mario ve Minecrafttan başka oyun oynamamışsındır muhtemelen.

  • Şuan iniyor. Spoiler yememek için Cyberpunk ile ilgili her video ve yazıdan kaçtım. Hazır çıkmışken bir konusuna bakim dedim. Buralar karışmış. Herkes barut fıçısı. Az sakin arkadaşlar. Ağlama duvarına dönmüş. Aradaki 1-2 kişi hariç herkes isyanda. Hikayesi nasıl ? Sürükleyicimi ? Rpg Elementleri nasıl ?



    En büyük beklendim Fallout 1-2-tactics gibi bir oynayış hissi. Beklentimin %80'i Rpg. Muhteşem grafikler falan beklemiyorum.

  • oyundan atma problemini çözen oldu mu ?

  • eğitim modunda karşı saldırı yap diyor ama hangi tuş bulamadım bilen var mı? açıklama düzgün göstermiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    Hakikaten öyleymiş hocam   Fps yazmadığı için bilemiyorum ama rs fulleyince 30 civarı olmuştur. Ultra + 29/30 yaptım şuan 60 fps.


    Xox ayarları nedir anlamadım? En verimli nasıl olabilir benim kartım için? Gerçekten rs kapalı çamur gibi. Ama o hali bile Cyberpunk dan çok daha iyi  



    Alıntıları Göster

    gtx 1070 r5 2600 benim sistemim. Googledan Xbox one x ayarları olarak aratıp ayarları aynen gir. Resolutoin scale i ise 1.5 yap. 40 fps ile bal gibi oynarsın oyunu. Scale o kadar farklı ki fps düşüşüne değiyor. Ha çok düşüyor gelemiyoruö diyorsan 10 fps fark için 1.25 yapabilirsin ama ben 1.5 öneririm. 40 fps rdr2'de yetiyor. Oyun konsollar için tasarlanmış zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt

    Marmaray yapmayıp eve uçan arabayla gidersin jetgiller gibi.

  • oyuna her girdiğimde dil seçeneği ingilizce oluyor bu durumu yaşayan varmı ???

  • Tayff kullanıcısına yanıt

    RPG olayı şu an oynadığım kadarı ile Witcher 3'ten hallice hatta neredeyse aynı seviyede. 3-3.5 saat civarı oynadım bazı diyaloglarda 2 bazı diyaloglarda ise hiç seçenek yok direk oyunun istediğini söylemek zorundasın. Karakter oluşturma da çok yüzeyseldi pek bir numarası yoktu.

  • İmzamda yer alan sistem ile akşam şehir içinde, bütün ayarlar ultra, DLSS kalite olarak seçili iken 45-50 arası FPS aldım. DLSS'i performans'a çekince FPS 65-70'e çıktı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    Hakikaten öyleymiş hocam   Fps yazmadığı için bilemiyorum ama rs fulleyince 30 civarı olmuştur. Ultra + 29/30 yaptım şuan 60 fps.


    Xox ayarları nedir anlamadım? En verimli nasıl olabilir benim kartım için? Gerçekten rs kapalı çamur gibi. Ama o hali bile Cyberpunk dan çok daha iyi  



    Alıntıları Göster

    RT High ile Medium arasi fark yok kadar az diyor yorumcular (Linus vs) ama etkisi buyuk perfromansa. sanirim Mediumda tutmak daha iyi gibi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: dysquest

    Bu oyun güzel gözükmüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor? Aynı sorunu Control ve Quantum Break'te de yaşadım. Film Grain kapalı. Bilemiyorum Valhalla oynuyorum mesela daha net sanki.

    Evet Control'de bana da olmuştu çamur gibiydi. Bu da öyle Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

  • "erken erişim" oyunu gibi olmuş.En az 4-5 ay bekleyeceğim oynamak/satın almak için maalesef.Yıllardır yaptıkları oyundaki bu fps problemleri, saçma buglar, crashlar can sıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 10 Aralık 2020; 14:49:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s-adebisi

    Fanboyluk beynini sulandırmış. Çık dışarı hava al biraz.

    Olum ne fb luğundan bahsediyorsunuz siz ne kadar garip canlılarsınız :)

  • Ex 590 da hangi ayarı önerirsiniz 2k 30fps için. Malum 60 fps imkansız. Görsel kaliteyi arttıran ayar hangisi en azından. Yüksek ve orta ayarlar arasında 30 fps alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nomad seçersin 10 dakika sonra saçma bir time skip ile şehire öküz gibi aşina olmuşsundur.Ee ben nomadı zaten şehri bilmiyorum yavaş yavaş keşfedicem diye seçtim ama bi bakıyosun oyunda 6 ay geçiyor bir anda.Rezillik oğlu rezillik,bu oyunun tek sıkıntısı grafikler falan değil.

  • fero01 kullanıcısına yanıt

    Hahahahahahahaha

  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.