Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028’den Sonra Yeni Bir Türkiye İnşa Edeceğiz Göreceksiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tam seçim tarihi veriyor seçmenin akliyla dalga geçmek degilmi bu

• İnana varsa kulansın oyunu sonra gelsin benden marstan arsa var onu satayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 12 Şubat 2025; 20:17:11 >
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028’den Sonra Yeni Bir Türkiye İnşa Edeceğiz Göreceksiniz
  • 2002 Genel Seçimleri:

• Ekonomik istikrar: Enflasyonun düşürülmesi, büyümenin sağlanması ve işsizliğin azaltılması.
    • Yolsuzlukla mücadele: Şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı.
    • AB üyelik süreci: Avrupa Birliği'ne tam üyelik için reformların hızlandırılması.
    • Eğitim reformu: Zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılması ve okullaşma oranlarının artırılması.

Seçim vaatlerinin sadece bazıları, %25 başarı. oda zorunlu eğitim ile ilgili.

Ben 2000 yılında bu ülkede ekonomi, eğitim, sağlık ve adalet konuşuyordum, sene oldu 2025 halen aynı konuları konuşuyorum. demek ki 1 arpa boyu yol gidememişiz.

Not: Sağlıkta çağ atladık, hastanelerde sıra yok falan diyen olursa ağzına terlikle vururum, Ultrason için 1,5 ay endoskopi için 6 ay sonrasına randevu veriyorlar. tabi öncesin de doktoru görüp bu tetkikleri istemesi için en erken 10 güne randevu alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 9 Şubat 2025; 0:57:57 >

• Fareye döndük anasını satayım akp çocuklarının kırıntılarıyla bize bahşettikleriyle hayatta kalmaya çalışıyoruz. Lanet olsun bunu kendine reva görenlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Altın varaklı koltuk ne yakışmış reisime..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028’den Sonra Yeni Bir Türkiye İnşa Edeceğiz Göreceksiniz

• Merak etmeyin 2028 e gerek kalmaz şimdiden inşaa olmaya başladı 2028 e kalmaz KFC be Pizza hat Türkiyeden çekildi 7000 kişi işsiz kaldı nedemişdik son sözü Ekonomik aktörler söyler sizin cahilliğinize bakmaz.Bunun acısını dincide çeker dinsizde çeker eğlenin bakalım herşeyim bir sonu var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bambaşka hayalleri var hepsinin, bu söze bir de böyle bakmak gerekiyor aslında. Gizli ajandaları, planları farklı tümünün, iki ortak da Türkiye hayrına plan yapmıyor. Yararları olmayacak, olmadı, bu saatten sonra da olmaz, iyilik istemiyorlar, pozisyona bakıyorlar.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

Direk nokta atışı,

• Hayret kimse paylaşmamış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028’den Sonra Yeni Bir Türkiye İnşa Edeceğiz Göreceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedef 3071

• AKP' nin 2011 yılında yani 14 yıl önce, 2023 için verilen 37 hedefini incelemek isteyenler AKP' nin kendi sitesinden bakabilir.

https://www.akparti.org.tr/media/iesaeuoj/12-haziran-2011-genel-secimleri-secim-beyannamesi.pdf

• Yani kısaca diyor ki:

Biz bir anayasa yapmıştık ve büyük çoğunlukla kabul edilmişti. Ama o anayasada, 2 dönem cumhurbaşkanlığı yapan, bir daha cumhurbaşkanı olamaz diye bir madde vardı. Saflığımıza gelmiş, atlamışız. Ben anayasayı, yargıyı, hukuğu takan, saygı duyan birisi değilim. Kanunlardan da üstün olduğuma göre, 2028 seçimlerinde de yine aday olacağım.

Ondan sonra da sağda solda çıkıp, her şeyi Geziye bağlamaya çalışıyorlar.

AKP adayı belli oldu. Ancak seçimlerin 2028 de olacağını hiç sanmıyorum.

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

İtibardan ta......Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028’den Sonra Yeni Bir Türkiye İnşa Edeceğiz Göreceksiniz 

• Silivr............Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028’den Sonra Yeni Bir Türkiye İnşa Edeceğiz Göreceksiniz 

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Evet dindarda dinsizde ceker..

Fakat ayni bulgurtenceresine kasik daldiran gencin her gün bu duruma sürükleyen anne baba nine dedesine söverken o yürüyen cesetlerin bunun sonuçta cennetle ödüllendirilecek tanrisal bir sinav oldugunu dusunmesi..

Ne acı..allah dinsizlere sabır versin.dindarlarin da belasını versin.susturmaktan zevk aldiklari dinsizlerin bkna muhtaç kalsınlar..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.