Şimdi Ara

Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Bf3ün grafikleri daha iyi c2 yapmacık gibi duruyor

Orijinalden alıntı: Phantom7

Crysis'in grafikleri bana yapay geliyor BF3'e oranla.

Bencede. Crysis 2 daha gerçekten uzak duruyor silahları oyuncak gibi. Çok renkli kalmış keşke renk paletini daha iyi ayarlasalardı. BF3 daha gerçekçi atmosfer veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Mart 2012; 23:10:52 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Bencede. Crysis 2 daha gerçekten uzak duruyor silahları oyuncak gibi. Çok renkli kalmış keşke renk paletini daha iyi ayarlasalardı. BF3 daha gerçekçi atmosfer veriyor

bencede battle öyle kalıyor. silahlar oyuncak gibi . zaten bence bütün battle serisinde böyle . Crysisdeki silahlar çok detaylı

Orijinalden alıntı: recephan

quote:

quote:

bencede battle öyle kalıyor. silahlar oyuncak gibi . zaten bence bütün battle serisinde böyle . Crysisdeki silahlar çok detaylı

Renk oranı fazla kaçmış C2'nin bu yüzden bana o gerçekçi görüntü hissini veremiyor. Gerçek hayat o kadar renkli değil. Daha soluk bi havası var Battlefield'da hem silahlarda hemde mekanlarda bu renk tonu çok iyi ayarlanmış

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Battlefield'ın dandik bir görünümü var bana kalırsa. Ne biliyim metro bölümlerinde sanki ekranın önüne mavi plaka konmuş da görüntü mavi tonda geliyor gibi veya dışarıdaysak yeşil bir plakanın arkasından gelirmişcesine yeşilimsi tonlarda geliyor. Özellikle yeşile dönük olduğunda acayip boğuk ve kasvetli oluyor.

• komedisiniz, DICE ve Crytek ayrı firmalar ve ayrı oyun motoru kullanıyorlar , C2 tabiki graifklerde daha iyi , lakin oyun olarak Crysis + Crysis Wars yerini asla dolduramayacaklar , C2 piyasaya sürülmesi Crysis hayranlamrını tamamiyle hüsrana uğrattı.... BF3 Kral bu konuda ..!

quote:

Orijinalden alıntı: recephan

quote:

quote:

Renk oranı fazla kaçmış C2'nin bu yüzden bana o gerçekçi görüntü hissini veremiyor. Gerçek hayat o kadar renkli değil. Daha soluk bi havası var Battlefield'da hem silahlarda hemde mekanlarda bu renk tonu çok iyi ayarlanmış

cryda renk oranı bence gayet iyi. Gerçek hayattan daha parlak desen anlayacağım ama renkler yeterli yani bence. Battlefield , Call of gibi renkleri soluk ve karanlık bi oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

komedisiniz, DICE ve Crytek ayrı firmalar ve ayrı oyun motoru kullanıyorlar , C2 tabiki graifklerde daha iyi , lakin oyun olarak Crysis + Crysis Wars yerini asla dolduramayacaklar , C2 piyasaya sürülmesi Crysis hayranlamrını tamamiyle hüsrana uğrattı.... BF3 Kral bu konuda ..!

şansen ben crysis 2 oynayıp beğenenlerdenim . Bi crysis 1 olmasada güzel oyun. Zaten aynı firma ve aynı grafik motorlarını kullanıyor olsalardı tartışmamız saçma olmaz mıydı

Orijinalden alıntı: Sniperci.

cod mw3

video games, anime and hip-hop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: Sniperci.

cod mw3

imzandaki Masa lambalı ışıklı küçük vantilatörü bana satar mısın

• Battlefield 3'u son ayarlarda oynarsan grafiklerinin ne kadar muazzam oldugunu gorursun ozellikle birkac bolumde CGI gibiydi grafikleri, ama Crysis 2 daha iyidir ozellikle Dx11 yamasiyla birlikte. Ama gercekcilik bakimindan yinede Bf3 daha iyi goruyorum.

Bu baglamda Crysis BF3'ten bence kat be kat daha iyi grafiklere sahip kaldiki kirpilmis motoru ile Crysis 2 bile daha iyi. BF3'un single bolumu acik ve net ust duzey kart sattirmak icin yapilmis baska birsey degil.

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

komedisiniz, DICE ve Crytek ayrı firmalar ve ayrı oyun motoru kullanıyorlar , C2 tabiki graifklerde daha iyi , lakin oyun olarak Crysis + Crysis Wars yerini asla dolduramayacaklar , C2 piyasaya sürülmesi Crysis hayranlamrını tamamiyle hüsrana uğrattı.... BF3 Kral bu konuda ..!

Crysis 2 yi aylarca bekledik türkiyeye geldi koşa koşa gittik aldık sp de mp de hayal kırıklığı.
    SP sini 2 kere bitirdim MP sine 2-3 saat anca katlana bildim.Nerde o canım Crysis in sp si nerde Wars'ın mp si.
    Cryek Crysis Wars'ın üstüne düşüp onunla ilgilense idi şu anda hala onlineda açık ara lider gidiyordu.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

@Prophecies
    Dostum bence sen olaya yanlış yönden bakmışsın konsol port olsa diğer konsol port oyunlar gibi pc de optimizasyon,grafik kalitesi vs gibi şeyler konsola uygun geliştirildiği için pc de pert olacaktı sorunlu olacaktı.
    Bu oyunların ikisi de multi platform oyunudur HL2 gibi örnek olarak BF3 te biz pc ye ağırlık verdik demeleri üzerine Crysis2 ye konsol port dediğini düşünüyorum sadece yoksa ikisi de multi platform oyunudur aynı BF3 te olduğu gibi iki oyunda PC de çok daha iyi çalışmaktadır çünkü ikisi de port felan değildir pc versiyonu için ayrıca emek verilmiş yapımlardır.
    Amacım polemik yapmak değil sadece crysis2 konsol port diyerek küçümsenemeyecek kadar kaliteli ve pc için ayrıca zaman ve emek harcanmış bir yapımdır.

Doğru diyosun orada bi düzeltme yapayım haklısın crysis 2 gibi bi yapıma konsol port demek çok aptalca...Ama benim aklımda ki düşünce şu oyun motorunun cry engine 3 motorunun oyunu konsolada çıkarmak için geliştirildiği için bu yönde yorumlar yaptım..yani oyunun motoru cry engine 3 olduğu için pc'de orta seviye donanımlar oyantır demek istedim...ama bf3 aynı sisitemle oynayamayız diye düşündüm...

Zaten bende daha önceki mesajımda yazmıştım BF3 daha geniş haritalara sahipken Crysis2 daha dar alanlara sahip bu da direkt olarak sistem kaynakları ile ilgili bir durum, BF3 te pc için ekstra büyük haritalar tasarlanırken Crysis2 de bu şekilde bir yönteme başvurulmamış.

• Nick'imden anlasılacağı gibi crysis hayranlarından biriydim , hatta Crytek devteam ile maç bile yapmıştık hey gidi günler hey , Crysis2 Konsol için yapılmış bir oyundur , pc için BF3 ten ötesi yok şimdilik ...
  • Konuyu baya geç görmüşüm. Battlefield 3 diyen arkadaşların biraz gözleri bozulmuş olabilir. Bariz şekilde Crysis 2'nin grafikleri her yönden daha iyi. İki oyunu açıp şöyle bir oynasınlar zaten orataya çıkıyor. Ayrıca Battlefield 3 şu orman bölümü bence faciaydı, üstelik istediği sistem gereksinimleride böyle bir oyuna çok fazla kaçmış. Nereden bakarsan bak Crysis 2 en iyisidir.

Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Nomad

arkadaşlar öncelikle 2 oyunuda bitirdim ve tarafsız bir şekilde söylüyorum ki crysis 2 nin grafikleri battle'ninkinden çok daha iyi . Yani crysis 2 de silah efektleri patlama efektleri falan süper ama battlede durum kötü. Hele o binanın yıkılma sahnesi sanki 5 sene önce çıkmış bi oyun oynuyormuş gibi hissettim. ve birde silahlar battlede oyuncak gibi duruyor. Yani bana mı öyle geliyor yoksa sizde mi benimle aynı fikirdesiniz ?

Crysis Işıklandırmaların En İyi Kullanılan Oyunlar Battlefield 3 Çoğu Sistem Kaldıramadığı İçin Çoğu İnsan Bunebe Diyenler Olduğunu Gördüm Crysis İse Tamamen Optimize Çalışıyor Nerdeyse Her Platformda Aynı Görüntüyü Veriyor Tabikide Cryengine 3 Daha İyi Hem Kendilerine Güveniyorlar hemde Crysis Senaryo Olsun Multiplayer Olsun Harika Bir Oyundu.

Battlefield 3 + Crysis = Crysis 3

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.