Şimdi Ara

Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Crysis 2'i full ayarlarda, Battlefield 3'ü High'da oynadım, Crysis 2 daha iyi.
  • Crysis 2 hem daha kaliteli grafik sunuyor hem de daha optimize çalışıyor. Renk olarak da Crysis'i şahsen daha çok seviyorum. İkisini yan yana koyunca BF3 siyah beyaz gibi kalıyor. Hangisi daha gerçekçi orasını bilmem ama Cryengine göze daha hoş geliyor.
  • Bence Crysis'in renk paleti Crysis 2'den daha iyiydi ve atmosfer daha iyiydi. İkinci oyunda ne olduğunu bende anlamış değilim ama nedense ilk oyundaki gibi offf şu grafiklere şu atmosfere bak be dedirtemedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 11 Mart 2012; 12:32:27 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Crysis ile Crysis 2'nin karşılaştırma videosu var belki ne demek istediğimi anlarsınız

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Crysis 2

Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ?
     Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ?

Battlefield 3

Bence Crysis 2'nin texture'leri ve renk paletleri daha başarılıyken Battlefield 3'ün parlama,dokulardaki keskinlik,yansıma ve benzeri ögeleri daha üstün. Optimizasyon bakımından Battlefield 3 daha başarılı.

bu resimlere bakarak bf3 daha iyi.Ama bf3 genellikle karanlık ortamda geçtiği için ben c2 diyeceğim.
    İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)

• Battlefield 3'te zaten Directx 11'den eser yok.Crysis 2 ise son çıkan yamalarla Cry Engine 3'ün gücünü gösterdi.Özellikle Directx 11 ile beraber tesellation ve Dof oyuna büyük bir görsellik kattı.
    Yine de bana kalırsa en iyisi Metro 2033

Orijinalden alıntı: iamburak

Bence Crysis'in renk paleti Crysis 2'den daha iyiydi ve atmosfer daha iyiydi. İkinci oyunda ne olduğunu bende anlamış değilim ama nedense ilk oyundaki gibi offf şu grafiklere şu atmosfere bak be dedirtemedi bana.

ben doğru düzgün oyun oynamaya crysis ile başladım . call of falan oynamadığım için bana çok güzel gelmemişti. sonraları call of falan oynadım ve grafiklerin berbat olduğunu anladım . ve crysis 2 yi görünce bu crysis 2 mi ? dedim
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.