Şimdi Ara

Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ?
     Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ?

Battlefield 3

Bence Crysis 2'nin texture'leri ve renk paletleri daha başarılıyken Battlefield 3'ün parlama,dokulardaki keskinlik,yansıma ve benzeri ögeleri daha üstün. Optimizasyon bakımından Battlefield 3 daha başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Mart 2012; 15:58:45 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• bf3 ün ışıklandırması olmasa zaten hiç bi halt a benzemez grafikler.
    bf3 te ağaç ve otlar kötüyken crysis de harika
    bf3 ün grafikleri(renkler)donuk,crysis de gerçeğe daha yakın

Ama sonuçta BATTLEFİELD 3!

Orijinalden alıntı: blackboard

quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

Orijinalden alıntı: IIDaNTeII

Crysis 2 yi HD4650 ile mediumda oynuyorum BF3 lowda bile oynanmıyor nasıl iş ?

oyunun optimizasyonundan

Oyun optimizasyonundan değil diye düşünüyorum...

BF3 PC sürümü,pc için yapılmış nasıl söyliyeyim...pc sürümü sırf pc'nin gücüden son çıkan güncel kartlara göre optimize edilmiş yani bf3 full grafik ayarlarda güncel ekran kartları ör. gtx480 ve sonrası gtx560,gtx580 için optimize edilmiş..bunu video incelemesi var forumda izlerseniz daha iyi bilgi sahibi olursunuz mesut çevik erdinç iyikul'un yapmış olduğu bir inceleme... O yüzden hd4650 ile low'da oynaman yada oynayamaman normal diye düşünüyorum...

Crysis 2 ise cry engine 3 motoru konsol için çıkarıldığı için ve konsoldan port olduğu için oyun hd4650 ile medium ayarlarda oynaman normal....

Hala konsol port diyorlar ya :)
    Konsol port olduğu için konsoldaki grafiklerden kat kat iyi değilmi pc versiyonu?
    iki oyununda konsol sürümü mevcut iki oyununda konsol port değil(Crysis te pc için ayrıca bir kullanıcı arayüzü tasarlanmamıştı o yüzden çok ayar seçeneği yoktu).
    iki oyununda grafikleri muazzam derecede iyi olmasına rağmen crysis biraz daha optimize çalışıyordu ben bunu harita büyüklüğüne bağlıyorum.
    Birde crysiste çevre detayları ,çevre modellemeleri daha iyi idi sanki ve renk paleti çok genişti.(sokaktaki çöp torbaları :))

Dostum tabiki konsol port diycem ne diicem...

Sen nasıl bi mantık ile yaklaştın olaya çok ilginç...ben diyorum cry engine 3 motoru konsol için tasarlandı sen hala diyosun pc'nin görüntü kalitesi kat kat daha iyi dimi konsoldan...pc her zaman iyi olacak tabiki konsol çöz. 1280*720 pc'de oyunu 1920*1080 full hd çöz. oynayabiliyoruz birde bunun son çıkan hd texture paketi ve dx11 desteği var...crysis 2 arkadaş hd4650 ile oynarken bf3 oynayamıyorum demiş...oynayamaz çünkü bf3 oyun motoru forstbite 2 pc için daha çok geliştirilen ve yüksek donanım isteyen bi oyun motoru ve oyun..crysis 2 ise konsolun gücüne göre optimize edildiği için düşük sisitemlerde dahi açılabilme ihtimali var...Bilmem anlatabildimmi...

• cod mw3

Orijinalden alıntı: iamburak

Crysis 2

Battlefield 3

Bence Crysis 2'nin texture'leri ve renk paletleri daha başarılıyken Battlefield 3'ün parlama,dokulardaki keskinlik,yansıma ve benzeri ögeleri daha üstün. Optimizasyon bakımından Battlefield 3 daha başarılı.

bf3 optimizasyon konusunda üst düzey kartlar dışında orta düzey kartları iplemiyor gibi

bf3 ün optimizasyon konusunda crysisden daha iyi olduğunu düşünmüyorum

cryengine > frostbite

• C2 daha iyi bence.

Orijinalden alıntı: IIDaNTeII

Crysis 2 yi HD4650 ile mediumda oynuyorum BF3 lowda bile oynanmıyor nasıl iş ?

o bf3 un optımızasyon sorunlu oldugunu gosterır :) ıyıye ısaret degıl.
    Dostum bence sen olaya yanlış yönden bakmışsın konsol port olsa diğer konsol port oyunlar gibi pc de optimizasyon,grafik kalitesi vs gibi şeyler konsola uygun geliştirildiği için pc de pert olacaktı sorunlu olacaktı.
    Bu oyunların ikisi de multi platform oyunudur HL2 gibi örnek olarak BF3 te biz pc ye ağırlık verdik demeleri üzerine Crysis2 ye konsol port dediğini düşünüyorum sadece yoksa ikisi de multi platform oyunudur aynı BF3 te olduğu gibi iki oyunda PC de çok daha iyi çalışmaktadır çünkü ikisi de port felan değildir pc versiyonu için ayrıca emek verilmiş yapımlardır.
    Amacım polemik yapmak değil sadece crysis2 konsol port diyerek küçümsenemeyecek kadar kaliteli ve pc için ayrıca zaman ve emek harcanmış bir yapımdır.
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• Ben crysis in grafiklerini daha cok begenmistim ve battlefieldin optimizasyonu les gibiydi.

Steam ID:Wessasione
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Bana da Crysis 2 biraz daha iyi geliyor özellikle yerdeki taşlara bakınca Battlefieldde kağıt gibi görünüyor crysis 3 boyutlu tasarımı biraz daha iyi. Lakin BF3 fizik motoru diğer oyunlardakinden daha fazla hoşuma gitti.

hocam bende katılıyorum buna fizik motoru çok iyiydi. ve ben birde koşma efeklerini çok beğenmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: @revenge_of_bear

Gerçekten benimde son zamanlarda oynadığım ve grafiklerini en çok beğendiğim oyun crysis2 dir. Özellile de karanlık bir ortamdan aydınlığa geçerken gözlerin kamaşması çok hoşuma gitmişti.

evet parlıklığa laf yok zaten silah adeta parlıyordu ben buradayım diyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

@Prophecies
    Dostum bence sen olaya yanlış yönden bakmışsın konsol port olsa diğer konsol port oyunlar gibi pc de optimizasyon,grafik kalitesi vs gibi şeyler konsola uygun geliştirildiği için pc de pert olacaktı sorunlu olacaktı.
    Bu oyunların ikisi de multi platform oyunudur HL2 gibi örnek olarak BF3 te biz pc ye ağırlık verdik demeleri üzerine Crysis2 ye konsol port dediğini düşünüyorum sadece yoksa ikisi de multi platform oyunudur aynı BF3 te olduğu gibi iki oyunda PC de çok daha iyi çalışmaktadır çünkü ikisi de port felan değildir pc versiyonu için ayrıca emek verilmiş yapımlardır.
    Amacım polemik yapmak değil sadece crysis2 konsol port diyerek küçümsenemeyecek kadar kaliteli ve pc için ayrıca zaman ve emek harcanmış bir yapımdır.

Doğru diyosun orada bi düzeltme yapayım haklısın crysis 2 gibi bi yapıma konsol port demek çok aptalca...Ama benim aklımda ki düşünce şu oyun motorunun cry engine 3 motorunun oyunu konsolada çıkarmak için geliştirildiği için bu yönde yorumlar yaptım..yani oyunun motoru cry engine 3 olduğu için pc'de orta seviye donanımlar oyantır demek istedim...ama bf3 aynı sisitemle oynayamayız diye düşündüm...

• Normal olarak Crysis 2 ile BF3 ü ultrada kıyaslarsak BF3 farkla öne geçer fakat Crysis 2 ye modlar eklenince daha iyi olabilir , BF3 e böyle modlar çıksa gerek var mı bilmiyorum ama Crysisi darmadağan eder
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.