Her gün yaşanan internet kesintileri
Merhaba arkadaşlar.
Birkaç aydır internetim neredeyse her gün kısa süren kesintiler yaşıyor, ve hep aynı şekilde oluyor. Kısa süreli bir kesinti oluyor, internet geri geliyor, hemen sonrasında tekrar gidiyor, bu ikinci kısa süreli kesintiden sonra sonraki güne kadar başka kesinti olmuyor. Ancak son günlerde bu kesinti kısa süreli de olmamaya başladı, bazen 15 dakikayı bulabiliyor.
Bu konu hakkında sayısız destek kaydı açtım ve bunu söylerken abartmıyorum. Mail kutumda “turknet destek” şeklinde arama yaptığımda 85 tane mail çıkıyor. Bunların büyük bir kısmı sadece bu soruna ayrılmıştır.
Yeni modem aldım. Evdeki kabloları Cat6 kablolarıyla yeniledim. 2 kere ekipler gelip kontrol etti, modemden kutuya kadar hiçbir sorun olmadığını söyledi ikisi de. TurkNet çalışanları da hiçbir sorun bulamadı, internet 12 saat kesilmeyince "sorun çözülmüştür" diyerek kaydı kapatıyorlar ancak elbette sonraki gün yine gidiyor.
Normalde Türk Telekom destek kayıtlarında sürekli “müşteri sorumluluğunda” şeklinde not bırakıyordu, son kaydımda Türk Telekom ekipleri, dağıtım kutusunda devre değişikliği yaptı. Bu sefer farklı bir şey olunca çözüldü diye sevinmiştim lakin herhangi bir değişiklik olmadı.
Ben evden çalışıyorum ve artık gerçekten kendimi kaybetmek üzereyim. Tam anlamıyla bir çaresizliğin içindeyim. Farklı bir cevap bulma umuduyla buraya geldim. Bu konuyu açarken de yine gitti. Gel de üstlerine anlat bu durumu, gerçekten çok büyük bir strese giriyorum. Bir sorun nasıl 4 aydır çözülmez? Kimse yardımcı olmuyor.
Teşekkürler
Dota 2 Reborn
|
Kulaklık Önerisi
|
Burger King'in Yeni Patatesleri
Techies !
|
Telefon Tavsiyesi
Türkiye'de Adderall
|
Ekran Kartı Tavsiyesi
|
Techies Geliyor
|
The Spring Cleaning
|
video games, anime and hip-hop
|
af583097df1a41c7a5a2556266644a327.pngaf583097df1a41c7a5a2556266644a327.png When it comes to believing in God, I really, really tried...but...the more you look around, the more you realize...something is wrong here.War, disease, death, destruction, hunger, filth, poverty, torture, crime, corruption, the Ice Capedes...This is not good work.If this is this the best God can do, I am not impressed.Results like these do not belong on the resume of a Supreme Being. :http://www.steamcommunity.com/id/xawesomeonex Senin cahilliğin rahat etsin diye kendimi sansürlemeyeceğim.
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.206
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.747 (Bu ay: 337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 937 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO